Skip to Content

Hvis Din Bedste Ven Gør Disse 8 Ting, Bør Du Aldrig Lade Hende Gå

Hvis Din Bedste Ven Gør Disse 8 Ting, Bør Du Aldrig Lade Hende Gå

1. Hun accepterer dig, som du er

Hvis din ven accepterer dig ligeom du er, og hvis hun aldrig forsøger at ændre dig, så skal du holde fast på hende, fordi hun er en ægte ven.

Måske er du ikke perfekt, og måske gør du ikke altid de ting, hun kan lide men hun respekterer dig og vil ikke tvinge dig til at gøre ting, du ikke kan lide. Hun dømmer dig aldrig og snakker aldrig dårligt om de ting, du gør.

I stedet for støtter hun dig og er der når du har brug for hende. Hun er den type ven, der ikke har noget imod at ende i fængsel med dig og ville nok sige, at det var sjovt!

2. Hun beskytter dig

Hver en pige har brug for nogen, der kan beskytte hende. Nogle gange, når du ikke har en mand til at gøre det, er det mere end ok at have en ven, der vil overtage den rolle. Og jeg behøver ikke at sige, hvor sødt det er, når en pige beskytter en anden pige.

Så hvis du har nogen, der opfører sig på denne måde over for dig, så ved bare, at du har en bedste ven for livet, og med hende vil du aldrig gå alene.

En ven som hende vil være der for dig, når du har brug for hende, og hun vil gøre alt for at du skal føle dig bedre.

En ven som hende vil være som en søster, du aldrig har haft.

3. Hun kan få dig til at smile, selvom du græder

Kan du huske de gange, hvor du følte at din verden var ved at falde fra hinanden og hvor din bedste ven kom forbi og fortalte dig noget, der fik dig til at rulle på gulvet af grin?

Det er det der betyder noget i et rigtigt venskab, en som kan få dig til at smile, selvom du tror at det er verdens ende.

Det er så vigtigt at have en ven, der har evnen til at få dig til at glemme alle, dine bekymringer og minde dig om, hvor smukt livet kan være.

Med en ven som hende vil du aldrig lide alene, fordi hun vil altid være der og vil sige de rigtige ord – ord, som vil få dig til at smile, som du har så meget lyst til!

4. Hun lytter altid til dig

En bedste ven vil altid være der for at lytte til dig, selvom hvis du taler nonsens. For hende, vil alt du siger give mening, og hun vil aldrig fortælle dig, at du keder hende.

Hun ved, at sådan noget vil såre dine følelser, og det er det sidste, hun vil have. Så hvis du har en ven der altid er der, for at lytte til dine kærlighedsproblemer og trøste dig, lad ikke hende gå fordi hun er guld værd.

Husk at gode venner er svært at finde i disse dage, så hvis du har en, betyder det at du er velsignet. Og du bør aldrig give slip på dine velsignelser, ikke?

5. Hun kender alle dine mørkeste hemmeligheder

Hvis din bedste ven kender alle dine mørkeste hemmeligheder og ikke dømmer dig for dem, skal du aldrig lade hende gå.

Det betyder, at hun måske ikke kan lide de ting du gør, men hun ved, at du fortjener en chance mere.

Og hun er der for at fortælle dig, at vi alle laver fejl, men at vi ikke bør lade dem definere os.

En rigtig ven vil altid forsøge at få det bedste ud af dig, og hun vil aldrig stoppe med at beskytte dig.

Hun vil kæmpe for dine rettigheder ligesom hun gør for sig selv og det er noget du skal være taknemmelig for.

6. Hun vil opmuntre dig

Hvis din bedste ven opfordrer dig til at prøve nye ting, bare ved ar gøre det hjælper hun dig meget.

Hun kæmper for dig, når du er for svag til at gøre det, og hvad der er vigtigst er, at hun tror på dig.

Hvis hun er den der giver dig vind til dine vinger og siger, at hun tror du kan gøre det, er hun virkelig en helt særlig ven. Hun er speciel, og du bør behandle hende som sådan.

Mennesker som hende er så sjældne i dag så sørg for, at du altid fortæller hende, hvor meget hun betyder for dig.

7. Hun føler empati sammen dig

Hvis din bedste ven altid forstår, hvad du går igennem og støtter dig i alt, er hun en rigtig ven.

Kun en ven, der virkelig bekymre sig om dig, ville handle sådan, så det er bedre at du aldrig lader hende gå.

Vis hende altid hvor velsignede du føler du er ved at have hende ved din side, fordi hun er som en skytsengel som Gud sendte for at beskytte dig.

Hun kan virkelig føle alle de dårlige ting, der sker med dig, og hun er der for at fortælle dig, at alt i sidste ende vil være i orden.

Hun er der for at fortælle dig, at du ikke må miste håbet og hjælper dig så meget hun kan.

8. Hun elsker dig simpelthen

Hvis din ven gør alt for at gøre dig glad og tilfreds, bør du vide, at hun virkelig elsker dig. Fordi kun en person, der virkelig bekymrer sig, vil gøre noget godt for en anden.

Hvis hun opfører sig som din ældre søster når hun er sammen med dig, for dig til at føle dig tryg, elsket og smuk, øger din selvværd og er din støtte, ved du bare at hun er den rigtige ven.

Hun ved, at rigtige venner altid holder sammen, og det er det hun vil gøre med dig. Hun vil have dig i sit liv for evigt, og det er derfor hun gør så meget for dig.

Tro mig, en ven som hende er en ægte velsignelse, og du skal være taknemmelig for at have hende.