Skip to Content

4 Ting, Som Din Kæreste Vil Have, Men Aldrig Vil Bede Om

4 Ting, Som Din Kæreste Vil Have, Men Aldrig Vil Bede Om

Ingen pige ønsker at blive opfattet som alt for klæbende eller trængende. Det sidste, hun ønsker, er at tigge om din kærlighed og opmærksomhed, for lad os se det i øjnene – det ville være desperat.

Derfor vil hun holde mund med nogle små ting, som hun gerne vil have dig til at gøre for hende. Det er alle de ting, som ikke kræver en stor indsats, men som vil hjælpe dig med at gøre din pige glad.

Men du er ikke tankelæser, og du kan ikke vide, hvad det er, din kæreste ønsker sig, hvis hun ikke siger det højt, ikke sandt? Nå, men derfor er vi her for at præsentere dig for 4 ting, som enhver kæreste i hemmelighed ønsker, at hendes kæreste skal gøre, men som hun aldrig vil bede ham om.

At kæle med hende uden at det behøver at føre til sex

Kvinder nyder sex på samme måde som mænd gør – det er der ingen tvivl om. Men nogle gange er der mere intime ting, som et par kan gøre udover at have sex. Nogle gange vil vi bare gerne kramme uden at det fører til mere eller uden at føle os forpligtet til at gengælde tjenesten.

Stol på mig – din kæreste vil gerne have, at du kysser hende lidenskabeligt ud af det blå. Hun elsker at falde i søvn i dine arme, og hun elsker den måde, hun føler sig beskyttet på, når du holder hende i dine arme, indtil hun falder i søvn. Hun vil nyde, at du holder hendes hånd eller blidt rører ved hendes hår.

Hun nyder at se dig vise hende enhver form for hengivenhed, for for os er det et tegn på, at du holder af hende, og at du ser os som mere end et seksuelt objekt. Men hun vil sandsynligvis aldrig bede dig direkte om at gøre nogen af disse ting, fordi hun venter på, at du selv gør dem.

At overraske hende

Men alle piger nyder små overraskelser, især hvis det er noget særligt for jer to. Vi nyder at vide, at du tænker på os, selv om det ikke er vores fødselsdag eller årsdag. Vi elsker at vide, at du var opmærksom, da vi for måneder siden fortalte dig, at vi kunne lide de sko, eller hvis du huskede at købe en bog af vores yndlingsforfatter til os.

Husk, at det er indsatsen, der tæller. Din pige vil blive mere end glad, hvis du bare tager hende morgenmad på sengen en søndag morgen, eller hvis du tager hende med ud for at se hendes yndlingsband spille live.

Sådan udtrykker du dine følelser

Det er et faktum, at kvinder er kendt for at være meget mere udtryksfulde om deres følelser end mænd. Men det betyder ikke, at vi ikke nyder at høre vores bedre halvdel tale med os om deres følelser.

Nej, hun vil ikke opfatte dig som en mindre mand, hvis du fortæller hende, at du elsker hende. Hun vil ikke bruge dine svage sider og sårbarheder imod dig. I stedet vil hun blive mere end glad for at se, at du er begyndt at åbne dig over for hende.

Så vær ikke bange for at udtrykke dine følelser over for din kæreste. Det betyder ikke, at du behøver at fortælle hende, hvor meget du elsker hende hver eneste dag eller fortælle hende romantiske godnathistorier hver aften – bare sørg for, at hun altid føler sig elsket og ønsket.

For at inkludere hende i dit liv

Din kæreste ved, at du har brug for dit rum. Hun ved, at du har haft et liv før hende, og hun har ikke tænkt sig at tilbringe hvert sekund af sin fritid sammen med dig.

Men det er rart, når hun føler, at du har behov for at inkludere hende mere i dit liv. Det er rart, når hun ser, at du har lyst til at tage hende med ud og møde din familie eller bede hende om at hænge ud med dine venner fra tid til anden. Hun vil gerne føle sig som en del af dig, og hun vil gerne blive accepteret.

Det er selvfølgelig noget, som din pige aldrig vil bede dig om at gøre, for det sidste hun ønsker er, at du skal føle, at hun kvæler dig . Hun ønsker ikke at føle, at hun tvinger dig til at gøre noget, du ikke har lyst til, men hun vil helt sikkert føle sig følelsesmæssigt forsømt, hvis du ikke gør en indsats for at lukke hende ind og inkludere hende i dit hverdagsliv.