Skip to Content

Hvordan Er Du Når Du Er Fuld, I Følge Dit Stjernetegn

Hvordan Er Du Når Du Er Fuld, I Følge Dit Stjernetegn

Vædderen

Siden du er et konkurrencemenneske, kan du ikke modstå at forsøge at vinde et drikkespil. Og når du bliver fuld ok, har din tunge dens egen mission.

Du siger sandheden, og kun sandheden.

Bortset fra det, er du utrolig sjov at være sammen med når du er fuld, men andre bør være forsigtige hvis de ikke kan håndtere sandheden. Så er det bedre at undgå dig efter et par shots.

Tyren

Uanset hvad type venner du har, vil du få dem ud af deres rolle. Du tager det at drikke alkohol til et helt nyt og sjovt niveau.

Du får dine venner til at grine med deres sjove og klodsede opførsel, eller du nyder hele natten på dansegulvet, og sikrer dig at alle dem der ser på, har det lige så sjovt.

Tvillingen

Når du bliver fuld, er du ustyrlig. Et øjeblik er du med dine venner, det næste aner du ikke hvor du er.

Det vil ikke være nogen overraskelse hvis du vågnede op om morgenen i buskene udenfor dit hus, i stedet for i din seng.

Du er normalt ikke særlig snakkesaglig, men efter et par drinks er der ingen der kan lukke munden på dig. Du åbner dig op for alle dem der er høflige nok til at lytte til dig.

Krebsen

Alkohol gør din følelsesmæssige side mere gennemsigtig. Det er helt sikkert at du begynder at græde i løbet af aftenen, men det eneste der afgør hvad du vil græde over er hvor god eller dårlig din dag har været.

Du græder enten af vrede fordi du så din eks med en ny, eller også fordi du så en nuttet hundehvalp på gaden og den er det sødeste du nogensinde har set.

Løven

Når du drikker er du selvfølgelig i centrum. Du overtager dansegulvet, og opfører dig som om du er den bedste danser i hele verden.

Den mængde selvtillid tiltrækker andre, uanset om du kan danse eller ej. En anden svaghed når du er fuld er at du flirter.

Du kan ikke modstå len uskyldig flirt. Selvfølgelig vil du aldrig gøre noget ved det hvis du allerede er i et forhold, men du vil gerne vide hvor tingene kunne føre hen.

Jomfruen

FLIRT!! Du føler ingen pres når du er fuld og flirter, og du mestrer det til perfektion. Du kan score hvem som helst.

Og det bedste af det hele er at andre slet ikke bemærker at du er fuld. Der er en anden side til dig når du drikker, og det er at blive vulgær eller få beskidte tanker. Det kan gå begge veje.

Vægten

Vægten er vildt social, og de er livet i enhver fest, men de ved ikke hvornår de skal stoppe med at drikke.

De har ingen stopklods. Eller jo, men det er når de falder om kuld på badeværelset og bliver nød til at gå hjem.

Skorpionen

En tur i byen kan være som en tur i rutchebanen. Ingen ved hvad der sker, eller hvordan du vil reagere.

Det afhænger af hvor fuld du er. For det meste er du ligeglad med hvad du siger og til hvem.

Hvis du har fornærmet en, siger du aldrig undskyld, ikke engang dagen efter, men du kan regne med at folk bliver overvældet af dine fantastiske og sarkastiske vittigheder.

Skytten

 

Du elsker at få folk til at grine når du er fuld. Dine vittigheder er sjove, så ingen problemer der.

Du er villig til at prøve noget nyt, og går med derhen hvor andre foreslår at i går hen.

Du er også ligeglad med hvad andre siger eller tænker, og du gør dig som regel til grin. Men siden du er ligeglad, er det sjovt og charmerende.

Stenbukken

Når du er fuld, mister du pludselig kontrollen over alle de følelser som du normalt har kontrol over. Så, det opvejer alt hvad du er gået glip af.

Det er derfor du gerne vil ud at drikke med dine bedste venner, da du ved at de passer på dig og samler dig op når du falder – bogstavelig talt og metaforisk.

Vandmanden

Når du er fuld, tager du aldrig tingene seriøst. Med alkohol i hånden, er du goofy og charmerende, og stort set ingen kan modstå dig.

Selvom du har alles opmærksomhed fra det øjeblik du træder ind af døren, fænger du dem yderligere med dine historier. Det er sådan du er.

Fisken

Du er utrolig modig når du drikker og der er ikke noget du ikke vil prøve eller ikke kan. Du vil altid være den sidste der kommer hjem, med mindre du falder om et sted før den sidste omgang.

For det meste roder du rundt der hvor du drikker, og nogle gange kan det ødelægge tingene, da andre ikke gider dit lort.