Skip to Content

Vær Den Kvinde, Du Havde Brug For Som Lille Pige, Og Gør Hende Stolt

Vær Den Kvinde, Du Havde Brug For Som Lille Pige, Og Gør Hende Stolt

Kan du huske alle de gange, du følte dig usikker som lille pige? Alle de gange, du følte, at du ikke var god nok, smuk nok eller klog nok?

Der var altid nogen, der var bedre end dig, og altid nogen, der mindede dig om det.

Tænk, hvis du i de øjeblikke havde en, der kunne fortælle dig, at alle de ting ikke var andet end løgne – en, der kunne fortælle dig, at andres meninger ikke har noget med dit liv at gøre.

Vi har alle kæmpet med noget i vores opvækst, og mange af de ting er blevet hos os. Så mange mennesker er blevet såret dybt af andres ord.

Så mange har troet på de ord og taget dem til sig som en del af dem selv.

Det værste, der kan ske i et barns liv, er, at det tror på andres løgne.

Selv når vi senere i voksenlivet genkender disse ord som løgne, er det svært at ignorere den indflydelse, de havde på os i så lang tid.

Mange gange fører traumatiske oplevelser eller endda uhøflige bemærkninger til ændringer i den personlige adfærd og på en eller anden måde til, at den sande personlighed bliver kapret.

Det får os til at begynde at måle vores værdi ud fra ting som vores udseende og ydre præstationer og ignorere vores naturlige talenter og empati.

Heldigvis er der mange eksempler på, at kamp i sidste ende gør os stærkere. Vi har altid en chance for at gøre tingene bedre.

Nogle gange indser vi midt i en kamp, hvor stærke vi faktisk er. Når vi begynder at afvise vores falske forestillinger om os selv, begynder vi at se vores sande muligheder.

Der er intet i verden, der er stærkere end en kvinde, der kender sit værd og ikke behøver nogen tilladelse.

En kvinde, der er sig selv uden undskyldninger. Den slags kvinde, der ikke tilpasser sig andres forventninger, men lever op til sine egne forventninger.

En kvinde, der forstår at sætte grænser og gennemskue de mennesker, der ikke vil hende det godt – en kvinde, der kræver respekt og tror på sit eget potentiale.

Hun venter ikke på nogen, men gør tingene på egen hånd og stoler på sin intuition og dømmekraft.

Det er den slags kvinde, du havde brug for som lille pige. Det er den slags kvinde, du har brug for nu.

Når vi kender vores værd, er der intet, der kan få os til at føle os usikre, især ikke ord fra folk, der knap nok kender os.

Sandheden er, at folk ikke går så meget op i, hvad du laver, som du tror, så hvorfor skulle du tage deres meninger til dig?

Det er vigtigt at vide, hvad vi er i stand til, og hvad der er inden i os. Intet og ingen andre kan bestemme vores værdi som menneske end os selv.

At bestemme et menneskes værdi baseret på udseende og gudgivne personlighedstræk er meningsløst og ondt.

Alle er frie til at være deres autentiske selv, udtrykke sig naturligt og føle sig trygge blandt andre.

Hvis du nogensinde er blevet såret, skal du ikke lade det ændre, hvem du er, og fratage verden din unikhed.

Især som kvinde, når hele verden stiller vanvittige krav til dig. Den beder dig om at være uafhængig, men stadig skrøbelig, at kæmpe, men stadig være blid.

Vær stærk i den forstand, at du forbliver tro mod den, du er – og det betyder, at du ikke skal lytte til andre end dig selv.

Gør det for den lille pige inden i dig, som troede, at der var noget galt med hende. Og på grund af hvad? Ting, der aldrig var sande.

Omfavn dig selv, og vær god ved dig selv. Stræb ikke efter perfektion, kun fremskridt.

Du fortjener at være glad og elsket, som du er – de samme ord, som pigen i dig havde brug for at høre hele tiden.