Skip to Content

6 STORE Forskelle Mellem Lyst Og Kærlighed

6 STORE Forskelle Mellem Lyst Og Kærlighed

Er det begær eller kærlighed? Hvordan kan du se forskel, når det er så ens i begyndelsen af forholdet?

Du føler dig elsket og værdsat hele tiden med den mængde opmærksomhed, han giver dig, og du sætter ikke spørgsmålstegn ved hans intentioner, selvom du burde.

Denne type forhold er meget farlige, fordi du måske er ved at blive forelsket i ham, men du kan ikke finde ud af, om han virkelig elsker dig for den, du er, eller om han elsker den måde, I arbejder sammen på under lagnerne.

Her er nogle forskelle mellem kærlighed og begær, som måske kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad han virkelig ønsker af dig.

1. Han komplimenterer din krop, ikke dit sind

Han bliver ved med at fortælle dig, hvor lækker du ser ud i den kjole, og han kigger konstant på din krop. Det er et stort tegn på begær, for han kan ikke holde øjnene fra din krop, og han tænker kun på, hvordan du ser ud nøgen.

Hvis han elsker dig, vil han se dig i øjnene, mens du fortæller ham, hvordan din dag har været, eller når du fortæller ham om noget interessant, du læste den anden dag. Hvis det er kærlighed, vil han hellere lære dit sind at kende end din krop.

2. Hver gang du prøver at tale med ham, forvandler han det til en sexsnak

Du prøver at tale med ham om jeres forhold og følelser, men han gør det bare til en mulighed for at fortælle dig, hvor lækker du er, og hvad han vil gøre ved dig i aften (eller noget i den retning).

Han kan ikke holde samtalen seriøs, selv om du gerne vil tale med ham om dine følelser. Ved du, hvad der sker, når han er forelsket?

Han er meget åben om sine følelser, og han ved, at du fortjener at blive behandlet med den største respekt, så han afbryder ikke, mens I taler, og han lytter til, hvad du siger.

3. Han undgår at tale om fremtiden

Når det handler om begær, er jeres forhold tydeligvis bare på fantasiniveau for ham; I har det begge sjovt, og der er ingen alvorlige situationer involveret.

Men når I er forelskede i hinanden, og hvis han virkelig elsker dig, vil I lægge planer for fremtiden sammen.

I vil involvere hinanden i alle jeres mål. Det er den største forskel mellem kærlighed og begær.

Begær er kun for et par dage, og kærlighed er for evigt.

4. Han er ligeglad med at møde dine venner eller familie.

Han vil kun have dig. Nøgen. Hvorfor skulle han ønske at møde dine venner?

De har intet at gøre med jeres forhold eller noget inde i soveværelset. Så han føler ikke behov for at møde dine venner eller din familie. Det ville være for akavet.

Men hvis han elsker dig, vil han nok vente lidt med at møde dem, bare for at være sikker på, at du virkelig ønsker det, og han vil med glæde tage med dig til en familiemiddag. Han vil gøre sit bedste for at gøre et godt indtryk.

5. I er ikke venner med hinanden

I leger ikke, griner ikke og har det ikke sjovt sammen. Han ved ikke engang, hvordan man sidder ved din side uden at røre ved dig og vise dig, at han vil have dig.

Venner gør ikke disse ting, for det, de ønsker, er kvalitetssamtaler, en masse grin og så videre. Hvis han kun ser jer to som elskere, er det meget tydeligt, at det kun er begær.

6. Han bliver ikke for at kæle

Er det ikke den reneste følelse nogensinde, når du vågner om morgenen ved hans side, og I kæler i timevis? I et begærligt forhold er han væk, før du vågner.

Men et forhold fyldt med kærlighed viser, at det at være sammen ikke er en byrde, men en nydelse. Selv stilheden om morgenen føles smuk, uden en antydning af akavethed.