Skip to Content

Sådan Vil Den Mand, Der Synes, Du Er God Nok, Behandle Dig

Sådan Vil Den Mand, Der Synes, Du Er God Nok, Behandle Dig

Når det kommer til dating, har du sikkert haft et par forkerte fyre indtil videre i dit liv.

Du har mødt dem, du elskede mere, end de elskede dig, du har datet dem, der fik dig til at tvivle på dit selvværd, og du har sikkert mødt et par fyre, der ikke værdsatte dig eller de ting, du gjorde for dem.

Det er alt sammen en del af livet, og legenden siger, at du er nødt til at date et par forkerte, før du er klar til den fyr, der vil behandle dig med respekt.

Nogle gange kan problemet opstå, når livet sender dig den fyr, der er din tid og din kærlighed værdig, og som er klar til at behandle dig, som du fortjener, men du går måske glip af ham, fordi du ikke er den bedste til at læse tegnene.

For at forhindre det, er der nogle tegn, du skal kigge efter, hvis du ikke vil gå glip af den rigtige fyr og den fyr, der har høje tanker om dig, den mand, der synes, du er mere end god nok til at være en del af hans liv.

Han vil være den første til at sende en sms

Det handler ikke om, hvem der er en mand, og vi fratager dig heller ikke din kvindelige magt, men når en mand ser dig som værdig, at du er god nok, vil han ikke efterlade plads til, at en anden kan glide ind.

Han sender dig en sms først, og han sørger for, at du vågner med en godmorgen-besked på din telefon, fordi han ønsker, at hans navn skal være det første, du ser om morgenen.

Han vil heller aldrig lade dig gå i seng uden at ønske dig en god aften, fordi han vil sikre sig, at du aldrig falder i søvn og spekulerer på, om han tænker på dig.

 Han vil aldrig lade dig frygte, at han vil afvise dig ud af det blå

Når en mand kender dit værd, og når han har høje tanker om dig, vil han aldrig gøre noget respektløst som at ghoste dig eller forsvinde ud af det blå.

Med en mand, der kender dit værd, vil du altid vide, hvad han føler for dig, og du vil være klar over, hvis eller når hans følelser ændrer sig.

Han vil ikke bare vise dig, at han er kølet af ved at sende en kort sms eller noget lignende.

Han vil tale åbent med dig og forsøge at løse dine problemer i stedet for at løbe væk og gemme sig, som bange drenge gør.

 Han sørger for, at du ved, at han altid er tilgængelig for dig

Du behøver ikke at tænke dig om to gange, før du skriver til ham, og der vil ikke være plads til, at du kan frygte, at du kvæler ham, for han vil sørge for, at du ved, at han elsker at se dit navn på sin skærm.

Han vil bevise over for dig, at du står højt på hans prioriteringsliste, og du vil altid være privilegeret, når det kommer til, at han giver sin tid til andre.

Han vil altid gøre plads i sin kalender til en god kvinde.

 Han vil gøre plads til dig i sit liv og sin fremtid

Med en mand, der kender dit værd, behøver du aldrig at stille spørgsmålstegn ved, hvor du står i hans liv.

Du behøver aldrig at stille spørgsmålstegn ved, om han har planlagt at have dig som en del af sit liv, fordi han vil tale om de ting, I to skal lave sammen i en fjern fremtid.

Det bedste er, at du ikke behøver at kæmpe for pladsen, for ham vil det være helt logisk at lave en plads til dig.

Han vil gøre det af sig selv, fordi han ved, at du er god nok, og at han ikke kan gøre noget, der vil få ham til at miste dig.

 Han vil ikke få dig til at spekulere på, om du er hans pige eller en af hans piger

Du har måske haft dette spørgsmål i et af dine tidligere forhold, men når det kommer til manden, der kender dit værd, behøver du aldrig at spørge dig selv, om du bare er en af hans piger.

For han vil gøre alt i sin magt for at få dig til at føle dig speciel og for at sikre sig, at du er klar over, at du er den eneste ene for ham.

Han vil sørge for, at du ved, at det kun er dig, og at én kvinde er mere end nok for ham.

 Han vil sørge for, at du føler dig tryg ved at udtrykke dine følelser omkring ham

Du behøver ikke holde dig tilbage eller vente med at fortælle ham, hvor meget han betyder for dig, for han vil slå dig med flere længder i det løb.

Han vil vise dig, at han ikke holder sig tilbage, og derfor behøver du heller ikke at holde dig tilbage.

Faktisk vil han være glad for at se dig udtrykke alt, hvad du føler, for at kunne håndtere det i tide og forhindre dig i at lukke dine følelser inde.

Han vil gøre alt dette, fordi det er meget vigtigt for ham at opbygge et sundt forhold til dig.

Det er, fordi han ved, at du er god nok, og han ønsker at gøre tingene rigtigt med dig.

 Han vil være der til at fange dig, når du falder for ham

Han vil ikke få dig til at falde for ham uden nogen intention om at fange dig. Han vil ikke få dig til at elske ham uden at have til hensigt at elske dig tilbage.

I stedet vil han sørge for, at du ved, at han er faldet for dig, længe før du overhovedet tænker på at date ham.

Og når du har gengældt hans følelser, vil han ikke ignorere det, han vil sørge for at behandle dig endnu bedre.

 Han vil vise dig frem med stolthed

Hans venner og hans familie vil kende til din eksistens, og ikke nok med det, de vil behandle dig med den største respekt, fordi de vil beundre dig, selv før de møder dig, takket være de historier, han fortæller dem om dig.

Desuden behøver du ikke finde på undskyldninger for hans dårlige opførsel over for dine venner eller familie, for han vil være mere end glad for at møde dem og komme på god fod med dem, da han er klar over, at de er en stor del af dit liv, og hvor meget de betyder for dig.

Han vil aldrig gøre noget for at stå mellem dig og dem, så du behøver aldrig at bekymre dig om det.

 Han vil vise dig og verden, at han er sikker på dig

Når en mand skjuler dig for alle, kan du fornemme, at der er noget galt.

Men når en mand kender dit værd, og når han synes, du er god nok, vil der ikke være en eneste person i hans liv, der ikke kender til dig.

Han vil ikke holde sig tilbage fra at holde dig i hånden offentligt eller vise sine følelser foran hele verden, fordi han vil være mere end glad for at fortælle verden, hvor god en kvinde han har ved siden af sig.

Hvis han synes, du er god nok, vil han vise dig det. Han vil gøre alt i sin magt for at få dig til at falde for ham og blive “hans”.

For ingen fornuftig mand ville nogensinde lade en god kvinde smutte mellem fingrene på ham. Han vil gøre alt, hvad han kan, for at vise hende, at han også er hendes kærlighed værdig.