Skip to Content

Vær Den Kvinde, Du Havde Brug For Som En Lille Pige, Og Gør Hende Stolt

Vær Den Kvinde, Du Havde Brug For Som En Lille Pige, Og Gør Hende Stolt

Kan du huske alle de gange, hvor du følte dig usikker som lille pige? Alle de gange, hvor du følte, at du ikke var god nok, smuk nok eller klog nok?

Der var altid nogen, der var bedre end dig, og der var altid nogen til at minde dig om det.

Forestil dig, at du i disse øjeblikke havde nogen til at fortælle dig, at alle disse ting ikke var andet end løgn – nogen til at fortælle dig, at andres meninger ikke har noget med dit liv at gøre.

Vi har alle sammen kæmpet med noget i vores opvækst, og mange af disse ting er blevet hængende i os. Så mange mennesker er blevet dybt såret af andres ord.

Så mange har troet på disse ord og taget dem til sig som en del af dem selv.

Det værste, der kan ske i et barns liv, er, at de tror på andres løgne.

Selv når vi senere i voksenalderen erkender, at disse ord er løgne, er det svært at ignorere den indflydelse, de har haft på os i så lang tid.

Mange gange medfører traumatiske oplevelser eller endda uhøflige bemærkninger ændringer i den personlige adfærd og på en eller anden måde kaprer deres sande personlighed.

Det får os til at begynde at måle vores værdi ud fra ting som vores udseende og ydre præstationer og ignorere vores naturlige talenter og empati.

Heldigvis er der mange eksempler på, hvordan kamp i sidste ende gør os stærkere. Vi har altid en chance for at gøre tingene bedre.

Nogle gange indser vi midt i kampen, hvor stærke vi faktisk er. Når vi begynder at afvise vores falske overbevisninger om os selv, begynder vi at lægge mærke til vores sande muligheder.

Der er intet i verden, der er stærkere end en kvinde, der kender sit værd og ikke har brug for nogen tilladelse.

En kvinde, der er uomtvisteligt sig selv. Den slags kvinde, der ikke tilpasser sig andres forventninger, men som opfylder sine egne forventninger.

En kvinde, der forstår at sætte grænser og gennemskue de mennesker, der ikke mener det godt med hende – hende, der kræver respekt og tror på sit potentiale.

Hun venter ikke på nogen, men gør tingene på egen hånd og stoler på sin intuition og dømmekraft.

Det er den slags kvinde, du havde brug for som lille pige. Det er den slags kvinde, du har brug for nu.

Når vi først kender vores værdi, er der intet, der kan få os til at føle os usikre, især ikke ord fra folk, der knap nok kender os.

Sandheden er, at folk ikke rigtig bekymrer sig så meget om, hvad du laver, som du tror, så hvorfor skulle du tage deres meninger til dig?

Det er vigtigt at vide, hvad vi er i stand til, og hvad der er inde i os. Intet og ingen andre end os selv kan afgøre vores værdi som menneske.

At afgøre et menneskes værdi ud fra udseende og gudgivne personlighedstræk er meningsløst og ondskabsfuldt.

Alle er frie til at være deres autentiske jeg, udtrykke sig naturligt og føle sig trygge blandt andre.

Hvis du nogensinde er blevet såret, skal du ikke lade det ændre den person, du er, og fratage verden din unikke karakter.

Især som kvinde, når hele verden har vanvittige krav til dig. Den beder dig om at være uafhængig, men alligevel forblive skrøbelig, at kæmpe, men alligevel forblive blid.

Vær stærk i den forstand, at du skal forblive tro mod den, du er – og det betyder, at du ikke skal lytte til andre end dig selv.

Gør det for den lille pige inden i dig, som troede, at der var noget galt med hende. Og på grund af hvad? Ting, der aldrig var sande.

Omfavn dig selv og vær venlig mod dig selv. Stræb ikke efter perfektion, men kun efter fremskridt.

Du fortjener at være lykkelig og elsket som du er – de samme ord, som pigen i dig hele tiden havde brug for at høre.