Skip to Content

9 Grunde Til, At Mænd Elsker Højlydte Kvinder I Sengen

9 Grunde Til, At Mænd Elsker Højlydte Kvinder I Sengen

Man behøver ikke være videnskabsmand for at kende svaret; ingen kan lide at have dødsstille i sengen eller at være den eneste, der taler/skriger. Det føles bare forkert.

Men der er mere til det for mænd, og hvordan de har det med højlydte kvinder i sengen, så vi besluttede os for at samle nogle tanker og “visdomsord” om dette emne. Hvad er det med mænd og højlydte kvinder?

Det er en stensikker måde at tænde dem på

Ved at skrue op for lydstyrken eller krydre din dirty talk kan du faktisk skabe en forandring uden at prøve for hårdt.

Og lad os være ærlige, der er intet, der får os til at gå i gang som et veltimet støn eller et udtryk for begejstring og nydelse.

Hvis du endnu ikke er tryg ved at være højlydt, skal du bare huske, at alt er bedre end at være tavs.

Begynd med små ting; støn og tung vejrtrækning vil gøre tricket, indtil du slipper din seksuelle kraft løs. Og tro mig, du har den i dig, mere end du nogensinde kunne forestille dig.

Ingen kan lide følelsen af at kneppe en tavs munk

Eller et lig. Jeg er ked af det, mine damer, men hvis du ikke vil få din mand til at føle sig utilpas ved at elske med dig eller få ham til at blive blød med det samme, så skru op for lydstyrken.

Ingen kan lide følelsen af at have en søstjerne i sengen, der ligger ubevægelig med udspændte lemmer, mens din partner går til den.

Du behøver ikke at skrige som voksne filmstjerner, et simpelt støn og “Yeah baby” er nok, indtil du bliver tryg ved at være højlydt.

Og når du først får styr på det, når du indser, at der ikke er noget at skamme sig over (medmindre du elsker et sted, hvor du ikke burde), vil du selv mærke forskellen.

Høje kvinder er selvsikre

Enhver kvinde, der ikke skammer sig over sin krop, som ikke skammer sig over sin seksualitet og ikke er flov eller bange for at indrømme, at hun nyder det, hun gør, er en kvinde, som alle beundrer og ønsker at have.

Selvtillid er et sexet træk, der aldrig bliver gammelt eller falmer, især i sengen.

Og du behøver ikke at ligne en filmstjerne, du behøver ikke at have den perfekte krop fra et fitnesscenter, men du skal bare eje hvem du er, og hvad du gør.

Vis dem, at du elsker dig selv, og at du ikke er bange for at vise det, vis dem, hvordan de kan elske dig ordentligt og, ja, hvordan de kan få dig til at skrige højere. Ingen mand vil nogensinde kunne modstå den udfordring.

Det kan skabe en kinky fantasi

Dirty talk, tung vejrtrækning, stønnen og skriget sætter en bestemt atmosfære i soveværelset, som så fører til en masse forskellige kinky fantasier, som de kan opleve, uden at du overhovedet prøver så meget.

Måske drømmer han om at være den bedste mand, du nogensinde har haft, og nu kan du forsikre ham om, at det er han (selv om han ikke er det).

Og for nogle mennesker er det exhibitionistisk – som spændingen ved at blive opdaget eller ved at lade andre vide, at I har sex.

Det viser dem, hvad du virkelig nyder

Mænd er usikre på deres elskovsevner og søger ofte anerkendelse fra deres partner.

At lade dem vide, at de gør noget godt eller måske ikke så godt, er noget, der vil bringe glæde til jer begge.

Han har brug for at høre, at han er god, så hvis du fortæller ham: “Hårdere. Stop ikke”, eller blot stønne lidt hårdere, når de rammer plet, er nok til, at han tager imod hintet.

Og, ja, det er i din bedste interesse, at han ved, hvad der tænder dig, og hvad der helt sikkert ikke gør.

De føler sig som en voksen filmstjerne

Ah ja, denne her er en favorit for dem alle sammen, og for os, for at være ærlig. Vi elsker alle at føle os som sexguder, og hvad bedre måde at få dem til at føle det på end at være højlydt?

Især når man ved, at det at tale og skrige hjælper dig med at trække vejret under samlejet, hvilket så hjælper dig med at slappe af og få et lettere klimaks.

Lad dig rive med i øjeblikket, tænk ikke på konsekvenserne.

Hvis du konstant er bekymret og forsøger at holde mund, kan du på ingen måde opleve elskov fuldt ud, og det er en straf, som ingen nogensinde bør lide.

Du er forbundet med din seksualitet, og dermed er de også forbundet med den

Vi er alle seksuelle freaks, på den ene eller anden måde. At skjule vores begær, at begrave dem dybt nede, gør os ikke noget godt.

Slip dit indre seksuelle bæst løs, skrig, hvis du har lyst, stønn og bevæg dig rundt.

Vær den kvinde, han aldrig vil glemme, for du har det allerede i dig.

Du skal bare slippe frygten og genertheden, for ingen god sexhistorie er nogensinde begyndt med: “Han/hun var så sød og rolig”. At føle sig i kontakt med sin krop er et smittende afrodisiakum.

En af måderne at komme i kontakt med din seksualitet på er at tage sig tid til at lære dig selv at kende, lære at vide hvad du kan lide, hvad der får din motor til at køre.

Vi har ikke brug for en mand for at komme til klimaks, men det føles helt sikkert godt, når vi har en ved vores side, men hvad er meningen med at have ham der, hvis vi ikke ved, hvad vi skal gøre med ham?

Par, der skriger sammen, bliver sammen

Denne her er bevist rigtig. Par, der matcher deres elskovsudtryk, uanset om det er stønnen, snakken eller skriget, udvikler et dybere intimt bånd end dem, der ikke gør det.

At finde en person, der opfylder dine behov og matcher dit “skrigniveau”, er noget, du ikke løber ind i hver dag.

For uden ord, uden meget filosofi, ved du blot, at I har kemi, fordi jeres kroppe reagerer på hinanden, og der findes ingen ord, der er stærkere end det.

At blive fanget er halvdelen af det sjove

Katy Perry sagde det rigtigt; “Let them hear you roar”. Seriøst, der er intet bedre end at føle sig på kanten, som om man gør noget, man ikke burde gøre, fordi der er en god mulighed for, at alle omkring en ved, hvad man laver. Og hvad så, hvis de gør?

Vi gør det alle sammen, hvad er der så galt med det? Så næste gang du hører nogen skrige, så sig bare til dem: “Kom så, tøs!” og gå videre.

Fordi de har lært at få deres livs bedste tid, hvad forhindrer dig i at gøre det samme?