Skip to Content

Sig Hej Til Et Nyt Kapitel Af Dit Liv

Sig Hej Til Et Nyt Kapitel Af Dit Liv

Jeg føler ikke at jeg nogensinde har været en god forfatter når det kommer til bogen om mit eget liv. Jeg er mere en læser. Jeg vil hellere læse og følge med i handlingen. Jeg har aldrig haft mod nok til at tage blyanten i mine egne hænder og selv skrive.

Det er derfor at jeg begynder nu. Jeg begynder at skrive et nyt kapitel i mit liv. Jeg er sikker på at det bliver en god en. Skrevet på min måde, og efter min egen smag.

Jeg vil glemme at de ting som trak mig ned og al min følelsesmæssige bagage i kapitlerne i en bog med titlen “FORTID”. Jeg vil aldrig læse den igen.

Den nye bog hedder “NU”, og i dette nye kapitel – koncentrerer sig om hvor jeg er nu, og hvad jeg gør nu – og vil afgøre min fremtid.

For det første vil jeg ikke være i dvale mere. Jeg er færdig med at sove. Jeg har gjort det så længe at jeg slet ikke er klar over det. Det er på tide at vågne op. Jeg sov ikke bogstavelig talt. Jeg lod livet gå sin egen gang, uden at deltage i det. Jeg har mistet al kontrol over mit li.

Dette nye kapitel starter med en mere vågen mig. Jeg vil tage ansvar. Jeg vil træffe mine egne beslutninger, mine egne chancer og finde mine egne retninger. Uanset om det er gode eller dårlige beslutninger, så vil jeg tage ansvar for dem og acceptere udfaldet. Jeg ved at alting ikke kan være under min kontrol. Så uanset hvad der sker, så sker det. Men det vil ske fordi jeg sagde det.

Denne gang skriver jeg på blankt papir. Dette nye kapitel får ikke meget med fortiden at gøre. Noen ganger kan jeg reflektere over de fejl jeg har begået førhen. Ikke for at fortryde dem. Jeg er færdig med at fortryde ting. Jeg er taknemmelig for de fejl jeg har begået. De fik mig til at vokse. De gjorde at jeg fandt mig selv igen. Jeg vil huske dem, så jeg ikke gentager dem.

Jeg skriver for mig, og kun mig. Alt hvad jeg gør fra nu af, gør jeg for mig. Jeg er færdig med at gøre det andre forventer, eller vil have fra mig. Men jeg vil alligevel have et åbent sind.

Når der er nogen der vil tale med mig, eller give mig råd, så vil jeg lytte. Jeg vil snakke mindre og lytte mere. Det er den eneste måde jeg kan lære på.
Jeg vil se om deres råd passer til mig, og om jeg kan få noget ud af dem. Det vil i sidste ende være min beslutning.

Giftige personer får ikke lov til at være med i dette kapitel. De var med i det sidste kapitel, og det er lukket nu. Jeg er færdig med at giftigheden. Min tid er værdifuld, og jeg har ikke lyst til at bruge den på folk som tapper mig for energi. Jeg glæder mig til at møde nye mennesker i mit liv. Jeg vil holde dem nær mig, hvis de returnere de gode vibrationer jeg giver dem.

Det nye kapitel handler om positivitet. Jeg er takknemlig for alle de positive mennesker som jeg har i mit liv. De gav mig al den kærlighed, støtte og forståelse som en person har brug for i sit liv. De vil blive hos mig indtil mit næste kapitel.

Dette kapitel siger: ‘Go for it!!!’

Jeg vil være modig og tage chancer. Jeg vil ikke overtænke det mulige resultat. Jeg vil gøre alle de ting som skræmmer mig først, fordi de er det værd. Jeg vil lære fra dem, på en hver måde.

Nogle gange så er det bare at begynde at skrive et nyt kapitel, måske en hel ny bog. I en ny by eller en ny sindstilstand. Fordi hvis du læser om de gamle kapitler, så er der ikke noget der ændre sig i fremtiden. Livet vil forblive det samme, og du vil ikke komme fremad – du vil sidde fast.

Det er derfor jeg siger velkommen til det nye kapitel. Med åbne arme, og håb i hjertet.