Skip to Content

13 Måder At Få Dig Selv Til At Føle Dig Mere Tiltrækkende Med Det Samme

13 Måder At Få Dig Selv Til At Føle Dig Mere Tiltrækkende Med Det Samme

Der er perioder i vores liv, hvor vi føler os som de mest magtfulde, attraktive og smukke kvinder nogensinde… men så kommer negativiteten ind, og vi begynder at sætte spørgsmålstegn ved os selv og vores udseende.

Der er altid ting, du kan gøre for at forbedre dit selvbillede og den måde, folk ser dig på. Hvis du ikke har følt dig som dit bedste selv på det seneste, så tag et kig på disse 13 ting, du kan gøre for at få dig selv til at føle dig fantastisk igen.

1. Holdning er alt

Den måde, du føler dig selv på, og den måde, folk ser dig på, vil ændre sig i det øjeblik, du begynder at stå lige.

Ikke alene ser din krop meget mere yndefuld ud, når du holder en god kropsholdning, men du spreder også selvtillid, og det er grundlaget for at være attraktiv og føle sig attraktiv.

2. Gør noget spændende

Prøv at gøre noget nyt for at få dit blod til at pumpe og dit hjerte til at arbejde hurtigere. Det vil få dig til at føle dig levende igen, og det at føle dig levende vil kunne ses på dit udseende og din attitude.

At gøre noget ud af din komfortzone er en idiotsikker måde at få dig selv til at føle dig mere selvsikker og mere attraktiv.

3. Accepter, hvem du er

Der er måske nogle ting ved dig, som du ville ønske, var anderledes. Det er helt i orden. Alle – og jeg mener alle – har det på samme måde.

Forskellen mellem at føle sig attraktiv og at se attraktiv ud er at acceptere den, du er, og indse, at selv om alle har fejl, er der ingen grund til at fokusere på dem, selv om alle har fejl.

4. Arbejd på dit sind først

Hvis du begraver for mange negative følelser inde i dit sind, vil det også kunne ses på ydersiden. Arbejd på dit indre, og det vil vise sig på ydersiden.

Du bærer sikkert rundt på en masse problemer, stress og negative tanker inde i dit kønne lille hoved. At løse dem bør være din førsteprioritet.

5. Opfør dig selvsikkert

Hvis du ikke føler dig helt sikker på din krop, kan du starte med at opføre dig selvsikkert. Anvend en “fake it until you make it”-agtig holdning.

Folk tiltrækkes af selvtillid, og hvis du opfører dig selvsikkert, får du den nødvendige opmærksomhed, som du har brug for til at fortsætte med at arbejde på dig selv.

6. Gå i flatterende tøj

Alle kan se attraktive ud i det rigtige tøj. Hvis du bærer noget, der ikke smigrer din figur, vil du selvfølgelig ikke se bedst ud.

Tjek din kropsform og uddan dig om, hvilket slags tøj du bør bære ud fra den, din hudtone og din hårfarve.

Når du først har alt det rigtige tøj, vil det komme helt naturligt at føle dig attraktiv.

7. Smil mere

Du ser aldrig folk i reklamer og annoncer, der rynker panden, har jeg ret? At smile mere er en idiotsikker måde at se mere attraktiv ud på.

Når du smiler eller griner, ser du gladere, mere afslappet og optimistisk ud. Og vigtigst af alt, et falsk smil kan narre din hjerne til at tænke mere positivt.

Der er en grund til, at nogen har sagt, at en kvindes smil er den smukkeste kurve på hele kroppen.

8. Gå med lækkert lingeri

Hvis du er typen af pige, der aldrig lægger mærke til sit undertøj og bærer stort set hvad som helst, så længe det er rent, vil du blive overrasket over, hvor meget mere attraktivt lækkert lingeri kan få dig til at føle dig.

Det er ligegyldigt, at ingen ser det, at have noget delikat og godt lavet på din bare hud vil få dig til at føle dig mere sensuel og romantisk.

9. Prøv at flirte

Essensen af at føle sig attraktiv er at vide, at vi er genstand for nogens begær. Prøv lidt uskyldig (eller ikke så uskyldig) flirt for at føle dig mere begærlig og dermed mere attraktiv.

Bliv ikke modløs, hvis den person, du flirter med, ikke reagerer på den måde, du forventede, det er ikke noget særligt.

Du forsøger ikke at finde et forhold, du undersøger blot forskellige måder at nærme dig folk på, som du måske er tiltrukket af.

10. Slap af

Hvis du føler dig anspændt, træt og overvældet, er der ingen mulighed for, at du vil føle dig attraktiv. Livet behandler dig måske ikke godt, men det er absolut nødvendigt for dig at finde en måde at slappe af på.

Måske kan du lide at læse eller vandre… Uanset hvad det er, der hjælper dig med at føle dig mere tilpas i din egen hud, bør du finde en måde at gøre det til en del af din travle hverdag.

11. Forkæl dig selv

At give dig selv og din krop lidt ekstra kærlighed og pleje vil gøre meget. Hvis du kan, så lav en aftale på en spa eller skab din egen spa-dag derhjemme.

Tænd nogle stearinlys, sæt noget afslappende musik på, giv dig selv en mani- og pedicurebehandling, læg en plejende maske på dit hår og ansigt, og nyd det hele.

Din krop vil sætte pris på det, men det vil dit sind også. Intet er mere tiltrækkende end en kvinde, der ved, hvordan man tager sig af sig selv.

12. Et godt helbred er grundlaget for alt

Spis godt, sov nok, tag dine vitaminer, og prøv at tilføje noget fysisk aktivitet til din hverdagsplan.

At være sund og føle sig sund er den vigtigste del i processen med at få dig selv til at blive mere attraktiv og føle dig mere attraktiv.

13. Find en frisure, der passer perfekt til dig

Den perfekte frisure gør hele forskellen på dit udseende. Hvis du nogensinde har haft en frisure, der var helt forkert til din ansigtsform og din personlighed, ved du præcis, hvad det handler om.

At få den rigtige frisure vil gøre dig til en helt ny, interessant og selvstændig kvinde, der ved, hvor hun vil hen, og hvad hun vil.