Skip to Content

Resultatet Af At Date En Narcisist

Resultatet Af At Date En Narcisist

Det ingen fortæller dig om narcisister er at de er virkelig gode til at skjule deres hensigter og en pige som dater en narcisist er ikke klar over det før det er for sent. Indtil hun igen er alene, nedbrudt og drænet for energi, mens hun forsøger at heale sig selv igen. Og det vil tage hende lang til at helbrede da den tid det kræver for at komme på benene igen efter at date en narcisist er enorm.

En pige som har dated en narcisist får ødelagt hendes selvværd. Hun bliver aldrig sig selv igen efter at gå ud med en narcisist.  Hun vil have et ekstrem lavt selvværd, hvis der er nogen der gør det samme som narcisisten gjorde mod hende. Hun vil miste hendes værdighed, al værdi og al den tro hun havde på sig selv for der kom en narcisist ind i hendes liv.

En pige som dated en narcisist vil være sårbar og bange hele tiden. Konsekvensene ved at gå ud med sådan en mand vil være så synlige fordi hun vil gøre hendes bedste for at skjule at hun er bange eller at alt andet i denne verden påvirker hende, men hun klarer det ikke. Alt ved det, hendes øjne, måden hun opfører sig på når nye mennesker taler med hende, alt vil skinne igennem, og hun er sårbar på grund af hendes fortid.

En pige som har dated en narcisist vil smile fordi hun skal. Hun har ikke lyst til at smile, men for ikke at gøre dem som holder af hende bekymret, giver hun et falsk smil. Hun har glemt hvordan lykke føles. Det er prisen hun må betale for at hun inviterede en narcisist ind i hendes liv.

En pige som har dated en narcisist undgår at tale om hvad der er sket. Hun vil udvikle hendes egen form for forsvarsmekanisme. Hun vil sætte en mur op for at undgå andre mennesker og hun vil forsøge at holde sig beskæftiget for at glemme det helvede hun har været igennem, og det helvede hun lever i nu, i tiden efter ham.

En pige som har dated en narcisist har angst og depression. Sådan var hun måske ikke i begyndelsen, hun har sikkert ikke været ængstelig eller deprimeret, men at gå på date med en narcisist kommer ikke uden en pris. Normalt kommer angst og depression som en bivirkning af et giftigt forhold, og det vil tage hende noget tid inden hun begynder at føle sig normal igen.

At hele efter at date en narcisist og at overleve efter en narcisist bliver ikke let. Helingstiden tager tid og er en lang proces. Mange vil ikke kunne forstå hvorfor det tager så lang tid, og hvorfor hun ikke “bare er kommet videre allerede”. Kun dem som interesserer sig for hende bliver lige så længe som hun har brug for. Kun dem som elsker hende vil støtte hende i hele ophelingsperioden, og de vil være hendes største støtte, fordi hun aldrig kunne kommer over det alene.

Deprimeret ung kvinde sidder nær vinduet derhjemme

Den pige som har dated in narcisist gemte alt det gode i andre mennesker væk. Du kan ikke forstå det fordi du sikkert aldrig har oplevet noget lignende, og du bør være glad for at du slap for det. Desværre så gjorde hun ikke. Hun faldt for den forkerte mand, og mistede så meget af sig selv. Men det værste er at hun ikke tror der er flere gode mennesker. Hun kan bare ikke se det fordi hendes fortid får hende til at se narcisisten i hver eneste person hun møder.

Hun klarede sig igennem, nu må hun hele. Ikke fra kærestesorger, men fra at have kæmpet sig frem til hvor hun er i dag.

Hun kommer ikke så let over det der er sket med hende. Hun har brug for mere tid end du tror. Og din mangel på tålmodighed skader hende kun. Hvis du ikke ønsker at hjælpe hende, så gør det ikke værre ved at dømme hende. Tror du ikke hun ønsker at være normal og glad eller tilbage til den hun var før hun fik en narcisist ind i hendes liv? Det vil hun gerne, men hun ved bare ikke hvordan.

Hun har brug for konstant opmuntring. Hun har for længst glemt hvordan det føltes at være frygtløs – hvordan det føltes ikke at være bange eller ikke behøvede at være forsigtig. Hun har glemt hvordan det føles at forvente sig noget dårligt. Derfor har hun brug for at høre fra dig at mareridtet er ovre, og at alt nok skal gå. Hun har brug for at høre at hun ikke behøver at være bange og hun ikke behøver at bekymre sig fordi du altid vil være der for hende.

Hun vil have svært ved at stole på folk. Hendes fortid har lært hende ikke at stole på nogen, fordi den hun troede der var hende tættest har næsten skubbet hende i helvede. Derfor vil hun være forsigtig når der er nogen der forsøger at komme ind i hendes liv. Hun tager enhver god handling med en smule mistænksomhed, tænker at hun kommer til at betale for det senere, og i mængder.

Hun har brug for lidt tid før hun tager en ny ind i hendes liv eller beslutter sig for at elske en igen. Kærlighed er nu en mærkelig og ukendt følelse for hende. Det hun engang troede var kærlighed blev gjort til den mest giftige følelse hun nogensinde havde haft og det gjorde hende til hendes egen værste fjende. Hun ville ikke tillade sig selv at få følelser for noget, og endnu mindre følelsen af kærlighed. Det er så ødelagt hun er.

Trist kvinde i rummet

Hun vil sige undskyld hele tiden. Fordi hun gik igennem helvede, vil hun have behov for at sige undskyld, selv for ting som hun ikke behøver at sige undskyld for. Hun har lært at den bedste måde at undgå psykologiske slag er at tage skylden, og det er hvad hun gjorde da hun var sammen med narcisisten. Det er noget hun vil få svært ved at glemme, så du skal ikke blive overrasket når du hører hende sig “undskyld” for den mindste ting, fordi det er hendes forsvarsmekanisme, og det tager noget tid inden hun kommer af med den.

Hun vil skjule sine følelser. I hendes tidligere forhold med en narcisist kom det “at føle” altid med en pris. Jo mere hun viste hendes følelser jo værre behandlede han hende. Det er derfor du aldrig vil være i stand til at se hvad hun virkelig føler. Hun vil være bange for at blive set som trængende, og følelsesmæssigt alt for sensitiv, eller kedelig med alle de følelser. Hun vil være bange, og forstår du hende ikke sluger hun blot alle sine følelser.

Ingenting i denne proces med at hele vil være let. Hun vil have hyppige humørsvingninger. Hun vil tit isolere sig og vogte hendes hjerte med alt hvad hun har. Hun har brug for konstant opmuntring. Det vil være nødvendigt at du dag efter dag beviser for hende at du ikke forlader hende, at du holder af hende og at i sammen kan overvinde alt hvad der er sket. Hun har brug for tid, og hun kan aldrig blive den person du ønsker hun var. Alt dette vil være meget overvældende i visse øjeblikke.

Men det vil være det værd. Det er ikke hendes fejl at hun er som hun er nu. Hun ved bare ikke hvordan hun ellers skal leve. Hun er en fantastisk person, eller det var hun i det mindste før hun faldt i kløerne på en narcisist, men hun kan blive bedre. Det vil tage tid, men hun kan trods alt blive et normalt menneske igen.

Hun har brug for en til at vise hende at der findes gode mennesker i denne verden. Hun fortjener en der ikke bare snakker, men som vil være der for hende, og som holder hvad de lover. Hun har brug for nogen der prioriterer hende efter hun har været nede på bunden i så lang tid. Hun har brug for en til at bevise at hun betyder noget og en der vil give hende en skulder at græde ud på.

Hun har brug for en til at hjælpe hende med at hele og vise hende at der er mere i livet end hvad hun gennemgik med hendes narcisistiske mand. Hun har brug for en rar mand for at kunne bryde endelig fri efter at have dated en narcisist. Så hvis du er interesseret, og interesseret nok til at være hendes gode mand. Hun fortjener at få al den kærlighed hun gav til den forkerte person. Hun fortjener at betyde noget.

Der er stadig en fantastisk pige i hende. Der stadig en pige som er klar til at erobre verden og som er fast besluttet på at leve livet fuldt ud, men denne pige gemmer sig bare i øjeblikket, fordi hun blev brudt ned, og nu er hun bange. Vis hende at hun ikke har noget at være bange for, og at din indsats vil være det hele værd efter hun er blevet sig selv igen.