Skip to Content

Sig Goddag Til Det Nye Kapitel I Dit Liv

Sig Goddag Til Det Nye Kapitel I Dit Liv

Jeg føler, at jeg aldrig har været nogen stor forfatter, når det kommer til min egen livsbog. Jeg var mere en læser. Jeg læste og fulgte med i handlingen. Jeg har aldrig haft mod nok til at tage en pen i mine egne hænder og skrive den selv.

Det er derfor, jeg går i gang nu. Jeg begynder at skrive det nye kapitel i mit liv. Jeg er sikker på, at det bliver et godt kapitel. Skrevet i min stil og efter min egen smag.

Jeg vil efterlade alle de ting, der har bragt mig ned og al den følelsesmæssige bagage i kapitlerne i en bog med titlen “PAST”. Jeg vil aldrig læse den igen.

Den nye bog hedder “NU”, og dette nye kapitel – hvor jeg koncentrerer mig om, hvor jeg er nu, og hvad jeg gør nu – vil være afgørende for min fremtid.

Til at begynde med vil jeg ikke længere holde dvale. Jeg er færdig med at sove. Det har jeg gjort i så lang tid, at jeg ikke engang var klar over det. Det er tid til at vågne op. Jeg sov ikke bogstaveligt talt. Jeg lod bare livet gå sin gang, uden at jeg deltog i det. Jeg mistede al kontrol over mit liv.

Dette nye kapitel begynder med et vågent jeg. Jeg har tænkt mig at tage styringen. Jeg vil træffe mine egne beslutninger, mine egne træk og finde min egen retning. Og så vil jeg stå bag dem alle, gode eller dårlige, og acceptere resultaterne. Jeg ved, at ikke alt kan være under min kontrol. Så det, der sker, sker. Men det vil ske, fordi jeg har sagt det.

Denne gang skriver jeg med en ren tavle. Dette nye kapitel vil næppe have nogen forbindelse til fortiden. Nogle gange vil jeg måske reflektere over de fejl, jeg har begået i fortiden. Ikke for at fortryde dem. Jeg er så færdig med at fortryde. Jeg er taknemmelig for fejlene. De fik mig til at vokse. De fik mig til at genopdage mig selv. Jeg vil huske dem, bare så jeg ikke gentager dem.

Jeg skriver det for mig og kun for mig. Fra nu af gør jeg alting for mig selv. Jeg er færdig med at gøre de ting, som andre forventer eller ønsker af mig. Ikke desto mindre vil jeg være åben over for andre.

Når nogen ønsker at tale med mig eller give mig nogle råd, vil jeg lytte. Jeg vil tale mindre og lytte mere. Det er den eneste måde, jeg kan lære noget på.

Jeg vil se, om deres råd passer til mig, og om jeg kan få noget ud af dem. I sidste ende vil alting være min beslutning.

Giftige mennesker har ikke lov til at være med i dette kapitel. De var med i det sidste, og det er lukket. Jeg er færdig med giftighed af enhver art. Min tid er værdifuld, og jeg ønsker ikke at bruge den på folk, der dræner min energi. Jeg ser frem til de nye mennesker i mit liv. Jeg vil holde dem tæt på mig, hvis de gengælder de gode vibrationer, som jeg giver dem.

Dette nye kapitel handler kun om positivitet. Jeg er taknemmelig for alle de positive mennesker, der allerede er i mit liv. De har givet mig al den kærlighed, støtte og forståelse, som et menneske har brug for i sit liv. De vil følge med mig i dette næste kapitel.

Dette kapitel siger: “Gå efter det!!!

Jeg vil være modig og tage risici. Jeg vil ikke dvæle ved resultaterne. Jeg vil gøre alle de ting, der skræmmer mig først, fordi de er det værd. Jeg vil få størst udbytte af dem, i enhver forstand.

Nogle gange er man bare nødt til at begynde at skrive et nyt kapitel, måske endda i en helt ny bog. I en ny by eller med en ny sindstilstand. For hvis man bliver ved med at genlæse de gamle kapitler, ændrer der sig intet. Handlingen forbliver altid den samme, og du bevæger dig ikke – du sidder fast.

Derfor glæder jeg mig over dette nye kapitel. Med åbne arme og alt håb i mit hjerte.