Skip to Content

5 Tegn På, At Du Bare Er Belejlig For Ham

5 Tegn På, At Du Bare Er Belejlig For Ham

Desværre er det ikke alle mennesker, der indgår forhold af kærlighed. Nogle mennesker bliver i forhold med deres partner af de helt forkerte grunde, fordi de er bange for at være alene, eller fordi de nyder den opmærksomhed, som den anden person giver dem.

Uanset hvad, så er det et faktum, at din partner nogle gange måske er sammen med dig, bare fordi du er praktisk for ham, og her er 5 tegn, der kan hjælpe dig med at se det.

1. Han lægger ikke nogen indsats i jeres forhold

Dette er en af de ting, du nægter at indrømme selv over for dig selv, men når du tager dine rosenrøde solbriller af, og når du begynder at observere tingene realistisk, ser du, at denne mand næsten ikke lægger nogen indsats i jeres forhold.

Når du tænker over det, er du den eneste, der prøver det meste af tiden.

Du er den eneste, der kæmper for dette forhold, og uden tvivl betyder det meget mere for dig end for ham.

Han er din partner, og du synes, at det er naturligt, at han er din prioritet. Men det er som om, at han ikke føler det samme for dig.

Det er som om dette forhold simpelthen ikke er lige så vigtigt for ham, som det er for dig.

Det er mere end indlysende, at det er dig, der elsker mere i dette forhold, og med tiden har du vænnet dig til, at tingene er sådan her.

Men når du kommer til at tænke på det, begynder du at spekulere på, om denne fyr virkelig elsker dig.

2. Han ønsker ikke at løse dine problemer

Når du siger til nogen, at I har et forhold uden skænderier, kan alle bare misunde dig.

Men ethvert sundt par er simpelthen nødt til at komme i en situation, hvor de har et problem, de skal løse, eller når de er uenige om noget.

Men selv når det sker i dit forhold, ser det ud til, at din partner aldrig er interesseret i at løse jeres problemer eller tale jeres problemer igennem.

Det er som om han aldrig bekymrer sig om at komme til bunds i tingene, og som om resultatet af jeres forhold ikke bekymrer ham.

Selv om du i begyndelsen troede, at dette var en god ting, er du med tiden blevet klar over, at han simpelthen ikke er interesseret i at tage fat på dine problemer, og at han ikke er interesseret i at gøre jeres forhold bedre.

3. Han er ikke interesseret i dig som person

Når en mand virkelig elsker dig, vil han aldrig være for træt eller for travlt optaget af dig.

Denne mand vil altid have energi nok til at tale med dig om dine problemer eller bare være der for dig, når du har brug for ham.

Men din kæreste er alt andet end det. Det virker som om, at han aldrig er interesseret i noget, der har med dig at gøre.

Denne fyr er alt andet end din ven, og du kan aldrig føle, at han bakker dig op, som en rigtig partner burde få dig til at føle.

Når du kommer til at tænke over det, er denne fyr aldrig interesseret i, hvordan du har brugt din dag, endsige noget som helst andet, og det er et af de sikre tegn på hans manglende følelser for dig og på hans manglende interesse for dig.

4. Det er dig, der tager initiativ til alt

Det virker på dig som om, at din kæreste ikke nyder at tilbringe tid sammen med dig.

Selvom du forsøger at retfærdiggøre ham ved at tro, at han har for travlt eller noget i den stil, ved du inderst inde godt, at sådan bør et rigtigt, voksent forhold ikke se ud.

Så længe du kan huske, har du følt det som om, at du tvinger denne mand til at være sammen med dig.

Det er sjældent ham, der tager initiativ til noget i jeres forhold – det er dig, der sms’er ham først det meste af tiden, og det er dig, der inviterer ham til at mødes ved de fleste lejligheder.

Nogle gange føler du, at denne fyr ikke ville tænke på dig, hvis du ikke kontaktede ham først, og at jeres forhold ville være helt ikke-eksisterende, hvis ikke du var den, der holdt det sammen.

5. Han er ligeglad med, om du går

Et andet tegn på, at en mand, du er sammen med, bare tænker på dig som praktisk for ham, er, at du inderst inde ved, at denne mand ikke ville jagte dig, hvis du forsøgte at forlade ham.

Det er selvfølgelig ikke noget, han ville fortælle dig ligeud, men du ved, at det er sandheden.

Du ved, at denne mand ikke ville have meget imod, hvis du forlod ham, og du føler, at du ikke gør nogen stor forskel i denne mands liv.

Og hvad mere bevis har du egentlig brug for?