Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 8 Ting, Skal Du Ikke Engang Gøre Dig Den Ulejlighed At Sende Ham En Sms Tilbage

Hvis Han Gør Disse 8 Ting, Skal Du Ikke Engang Gøre Dig Den Ulejlighed At Sende Ham En Sms Tilbage

Han sender korte, ubesværede svar

Du gør dig virkelig umage med de sms’er, du sender ham. Du sørger for, at de ikke er kedelige, at de viser, hvor interessant og sjov du er, og han svarer med et enkelt ord.

Han er ikke samarbejdsvillig. Sms’er er en tovejs-vej.

Indsatsen skal være gensidig, ellers kommer I ingen vegne. Det er den første lille indikator på den ensidighed, som du for enhver pris vil undgå.

Han har for travlt til at vende tilbage til dig

De fleste mennesker sidder fast ved deres telefon 24/7, så det er virkelig sjovt, når nogen ikke sms’er tilbage med det samme. Men folk tager brusebad, spiser, sover, arbejder osv. uden deres telefoner.

Men hvis han har for travlt til at svare inden for en dag, og hvis han ikke sms’er tilbage i en evighed, behøver du ikke engang gide at blive ved med at sms’e med ham. Ingen har så travlt, og han holder dig bare hen.

Han glemmer at sende en sms tilbage

Spørg dig selv: “Har jeg nogensinde glemt ham?” Svaret vil højst sandsynligt være: “Nej”. Det er fordi du kan lide ham, og fordi du holder af ham.

Hvis han er så optaget af sin dag, at han ikke kan finde et minut til at sende dig en sms, så er han bare ikke så vild med dig, og det er den eneste sandhed.

Han nævner sex alt for tidligt

En mand, der ikke har taget sig tid til at lære dig at kende, men som hopper på den første chance han får for at nævne at få travlt mellem lagnerne med dig, er ikke en god mand.

Han er ikke en mand, som du kan opbygge et forhold med.

Han har kun én ting i hovedet, og han fortæller dig, at det eneste, han er interesseret i, er at fjolle rundt. Han ønsker ikke at lære dig at kende på et dybere plan.

Så husk at sexting – at sende nøgenbilleder og enhver omtale af sex – tidligt er et stort rødt flag for, at han ikke er til noget mere seriøst.

At udskyde sit svar er en del af hans spil

Han tror, at den eneste måde at holde en pige interesseret på er at rode med hendes sind. Det hele begynder med sms’er.

Han sender noget og venter derefter flere timer med at svare. Han vil ignorere din sidste sms så længe, som han synes, han skal.

Hvis du er vild med ham, vil det virke. Du vil hele tiden være på tæerne og længes efter hans næste besked.

Men han viser dig bare åbenlyst, at han har PLAYER skrevet på panden. Hold op med at sende ham sms’er tilbage – du har ikke tid til at spille spil.

Han glemmer at nævne, at han allerede er i et forhold

Det må have “gledet ham ud af hovedet”. Ja, som om du kan glemme, at du er i et forhold, forlovet eller, Gud forbyde det, gift.

Desværre er dating-scenen i dag fyldt med sådan et udskud.

Det er unødvendigt at sige, at du ikke engang skal tænke på at sende ham en sms tilbage. Det bedste, du kan gøre, er at blokere ham fra din telefon og dit liv.

Han sender ikke en sms tilbage til dig

Dette siger sig selv, men det er alligevel værd at nævne: Der er ingen grund til at sende den ene sms efter den anden, når din første blev ikke besvaret.

Det vil se ud som om, at du sms’er med dig selv og ikke med ham. Det vil få dig til at virke desperat, og det vil ikke få ham til at svare hurtigere.

Alt i alt er der ingen mening. Hvis din sms bliver efterladt uden svar, så lad det være sådan.

Han bliver sur, fordi du ikke har sms’et tilbage med det samme

Dette er et stort advarselstegn. Du har for guds skyld dit eget liv, og der er en række grunde til, at du ikke kunne svare med det samme.

 Og at han bliver vred kan advare dig om, at det er bedre, at du slet ikke sms’er ham.

At blive vred over noget så ubetydeligt som at han ikke får et svar med det samme er et tegn på kontrollerende og jaloux adfærd. Så vær meget forsigtig.

Alt i alt er der én regel, du bør anvende, når det gælder sms’er, som vil bringe orden i alt dette sms-kaos: Hvis din veninde var i en lignende situation, og dit råd ville være “Send ikke en sms tilbage”, så giv det samme til dig selv – lad være med at svare.

Vi opnår som regel mere med den sms, der bliver ignoreret, end med den, vi sender.