Skip to Content

Seksuel Ønskeliste: 9 Uartige Ting Alle Kvinder Bør Prøve Mindst En Gang

Seksuel Ønskeliste: 9 Uartige Ting Alle Kvinder Bør Prøve Mindst En Gang

Damer, er i klar til lidt action? Det er jeg! Her er en seksuel ønskeliste med nogle af de uartige ting du bør prøve mindst en gang i livet. Så lad os starte festen!

1. Udendørssex

Forstil dig, dig og din kæreste, begge nøgne og ophidset, rullende i græsset. Findes der noget mere sexet end det? Det tror jeg ikke! Dette er en form for sex som bør være på din sexliste. Du bør prøve det mindst en gang i livet. At være nøgen i fri luft med en mand som er hot som bare pokker, elske, men samtidig være bange for at der er nogen der ser jer; det er ubeskriveligt! Når du har prøvet det en gang, vil du forstå hvad jeg taler om. Og nej, du vil ikke fortryde det. Nogensinde!

2. Sex film 

Jeg siger ikke at i skal filme jer selv og vise det til andre – det skal bare være en del af jeres private arkiv sådan i kan se jer selv helt rå og ophidset. I vil se hvad der gjorde jeg liderlige og hvad i bedst kunne lide. Du vil også have mulighed for at se din partner og alt det han gjorde når han tog dig bagfra. Det vil minde dig om at i var unge og uforsigtige engang, og ikke midst modige at gøre det. Jeg er sikker på at din kæreste ikke vil have noget imod at du giver ham denne film i fødselsdagsgave!

3. Trekant

Der er måske nogen som ikke vil indrømme det, men en trekant er noget de fleste drømmer om. Alle vil eksperimentere med den slags for at se hvordan de reagerer i sådan en situation. Det vil være noget nyt i jeres sexliv, som vil give det lidt ekstra krydderi. Så hvis du har en tolerant partner som gerne vil opleve noget nyt, mangler i bare at finde en som vil opfylde jeres drøm. Jeg er sikker på at det bliver en uforglemmelig oplevelse.

4. Offentlig sex

Hvis du ikke har prøvet at have sex på et fly, eller på toilettet på en cafe, vil jeg sige at du er gået glip af noget. Der er en speciel charme med et hurtigt knald i offentligheden, hvor andre let kan se jer. Men det er den følelse som gør det sjovt og spændende. Dem der prøver denne form for sex piffer deres sexliv op og giver forholdet et frisk pust. Og jeg må sige at det ikke kun er for de specielt eventyrlystne, men dem som er beskedne og forsigtige kan også prøve. Hvis der er nogen der ser jer, er det lige meget, for unge mennesker bør prøve alt uden fordomme – så længe det ikke skader nogen selvfølgelig.

5. Dominans 

Jeg tror at hver eneste piges drøm er at dominere mindst en gang i forholdet (og i sengen selvfølgelig). Dette er noget i absolut burde prøve, for du vil lære din vilde side af dig selv at kende, og det kan ske at du kan lide det. På den anden side vil din kæreste se hvad du er i stand til i sengen, og han vil blive helt vild efter dig. I kan bruge sex legetøj for at gøre det endnu sjovere, såsom håndjern eller bind for øjnene, og du kan fortælle din kæreste hvad han skal gøre hele tiden for at gøre det mere interessant. Bare det at se ham adlyde alle dine krav vil får dig til at føle dig så dominerende at det vil føles som om du har kontrol over ham. Forstår du hvorfor du burde prøve det, eller har du brug for flere grunde?

6. Sex med en fremmed

Du skal, du skal bare prøve dette mindst en gang i livet. Sex med en du ikke kender kan være utrolig spændende. Du ved ikke hvad denne person foretrækker eller hvordan du skal tilfredsstille ham, og du vil være nød til at prøve flere ting for at se hvad der får ham igang. Men det vil ikke være så svært vel? Når du prøver denne form for sex behøver du ikke lade som om du er en høflig eller kysk pige. Bare vær vild og tilfredsstil alle dine lyster. Du lever kun en gang og dette er noget du vil fortryde hvis du ikke har gjort det, så kom igang og giv det et forsøg. Jeg er sikker på at du vil kunne lide det.

7. Sex mellem ansat/chef 

Jeg håber bare at din chef er hot, ellers vil der ikke være nogle gnister mellem jer, i hvert fald ikke fra din side. Denne form for sex er ret populær i tiden, for udover nydelsen, kan det også give andre fordele. For eksempel hvis du vil have en lang betalt ferie, så kan du bruge de fordele naturen har født dig med til at forføre din chef. Det vil være helt fantastisk at være den dominante i sengen. Det er den form for sex du bør prøve mindst en gang i livet, men kun hvis din chef er hot. Der er ingen ide i at gøre det med en fed gammel og skaldet middelaldrende mand.

8. Se din partner masturbere 

Bare slap af og se på din kæreste mastuberer uden at røre ham. Du kan snakke beskidt til ham for at gøre ham mere liderlig, men det er forbudt at røre ham. Han er den eneste som må røre ved sig selv, så følg med i hvor og hvordan han gør det så du kan gentage det senere. Det er vigtigt at aflæse hans kropssprog og ansigtsudtryk men han gør det, så kan du lære en hel del om hvad han kan lide og ikke kan lide. Og når han får nok at sig selv vil han komme og se på at du gør det samme. Spændende ikke?

9. Uniformer

Du milde, er der noget mere hot end en mand i uniform? Det tror jeg ikke! Det er en super måde at krydre sexlivet på og få jer igang. Du kan være den der har uniform på en dag og næste gang er det din kærestes tur. Når du ser alle hans muskler i en politiuniform, skat, vil han imponere dig. Du siger ikke noget, du vil bare have ham for dig selv hele natten lang. Når du først har prøvet denne form for sex vil du indse at det er spændende og det vil ikke være noget i kun gør engang imellem, men næsten hver aften! Og hvem kan bebrejde jer for det?