Skip to Content

Stop Med At Kæmpe For En Som Syntes Det Er Helt Ok At Miste Dig

Stop Med At Kæmpe For En Som Syntes Det Er Helt Ok At Miste Dig

Du skal stoppe med at kæmpe for den person som bare siger at han elsker dig, men ikke gør noget for at bevise det. Du skal stoppe med at gøre dig selv ondt og stoppe med at reducere muligheden for at have en lykkelig fremtid ved at kæmpe for en som syntes det er ok at miste dig. Det har ikke nogen betydning hvor hårdt du prøver, fordi du vil ende med at være den eneste der kæmper for jer begge uanset hvad. Der findes ingen lykke i det.

Hav værdighed nok til at sige “jeg elsker dig, men jeg elsker mig selv højere”. Hav værdighed nok til at vælge dig selv når denne person ikke gjorde det. Bare fordi du vælger en og vælger at kæmpe for ham, betyder det ikke at han er klar til at gøre det samme for dig. Hvis han til sidst viser dig at han ikke lægger nogen indsats i at kæmpe for dig, så skal du stoppe med at løbe rundt i ring, for du kommer ingen vegne.

Det er ikke let, og alle ved det. Det er ikke nemt at give op på en du elsker. Men det er det eneste du kan gøre år denne person syntes det er helt fint at miste dig.

Det findes ingen reset knap i dit hjerte, og det at lade realiteten synke ind, det at se at din indsats var forgæves, betyder at acceptere sandheden om at din kære har ødelagt dig. Men er det at acceptere sandheden og gå, ikke mindre smertefuldt end at blive knust flere gange ved at vælge at blive og kæmpe for en som syntes det er ok at miste dig?

Få øjnene op og red dit hjerte. Nok er nok. Hvor meget af dig selv kan du give til en som ikke sætter pris på dig? Hvor længe vil du væres i stand til at være den eneste som kæmper? Det er ikke meningen at kærlighed skal være så hårdt, og hvis den er, er det bestemt ikke kærlighed.

Okay, du elsker ham. Lad os kalde det du føler, kærlighed. Du elsker tanken om kærlighed. Du elsker den perfekte fremtid du havde planlagt for jer. Du elsker alt du kunne have været, og det er derfor du kæmper hårdt. Du elsker følelsen du får når han viser dig lidt opmærksomhed, eller når han for et sekund behandler dig godt. Men du fortjener ikke kun at få et minuts opmærksomhed i løbet af 24 timer. Du fortjener ikke at blive blive behandlet godt engang imellem, du burde blive behandlet godt hver eneste dag. For al den indsats du har lagt i det og alt det du har gjort for jer, så fortjener du meget mere end han giver dig, og meget mere end du har fået indtil nu. Men han er ikke klar til at give dig det du fortjener, så hvorfor skulle du fortsætte med at give ham så meget mere end han fortjener?

Bare tænk over det. Hvis det at elske en forkert person er så stærk og intens, så tænk over hvordan det vil føles at elske en som er den rette, en som er god for dig? Hvis du ikke giver slip på denne ensidige kærlighed nu, finder du aldrig ud af det.

Kære dig, spar din indsats og brug den på en som holder af dig, og en hvor det ikke er forgæves. Gå ikke i kamp med en som er ligeglad med om du dør under kampen. Gem dig selv til en som vil behandle dig med respekt og aldrig vil tage dig for givet.

Vis dene mand som du har kæmpet så hårdt for hvordan det føles når du forsvinder ud af hans liv. Vis ham hvordan det føles når der er en der har kæmpet for ham med hele sin eksistens går. Vis ham hvordand et føles når en pige som har været skør af kærlighed får sit selvværd tilbage. Vis ham hvor tomt det føles ikke at have dig i hans liv længere.

Mist ikke dig selv til en som ikke fortjener dig.