Skip to Content

Dette Er Hvorfor Hun Ikke Længere Involverer Sig

Dette Er Hvorfor Hun Ikke Længere Involverer Sig

Hun involverer sig ikke længere fordi hun lærte sit livs lektie om folk der ville forlade hende uanset hvor meget hun elskede dem.

Hun ved at kærlighed ikke er nok til at leve et lykkeligt liv, og at man skal gå ekstra langt for at have det godt med sig selv.

Hun involverer sig ikke længere på grund af alle hende eks’er som sagde at de ville elske hende til den dag de døde, men de stak hende i ryggen når hun vendte sig om.

Hun tænkte at hun ikke kunne stole på folk så ket, og at hvis de ville have hendes tillid så måtte de gøre sig fortjent til den først.

Hun involverer sig ikke længere på grund af alle vennerne fra hende fortid som var for feje til at sige at de var jalous på hende, så de spillede et beskidt spil, hvor hun var den eneste taber.

Av alle vennene fra hennes fortid som var for feige til å si at de var sjalu på henne, så de spilte et skittent spill hvor hun var den eneste taperen.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun har lært at elske sig selv. Hun lærte at hun skulle være hendes egen højeste prioritet, og hvis andre ville være på det niveau hun er på nu, skal de arbejde hårdt på at opnå det.

smuk blond kvinde kigger væk

Hun har endelig indset at ikke alle mennesker er lige så gode og ærlige som hun er, og at nogle af dem faktisk ønsker at se hende drukne istedet for at række hende en hjælpende hånd.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun ønsker ikke at være den eneste som har følelser i et forhold.

Hun lærte at nogle mennesker kun er i hendes liv for at lære hende en lektie, og hun skulle lade dem gå hvis de ikke gør noget forsøg på at få tingene til at fungere.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun fik af vide at hun aldrig ville blive rigtig glad. Hun vil begå den samme fejl igen ved at lade folk komme ind i hendes liv, hvor de i løbet af et øjeblik vil såre hende, ligesom før.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun ikke ønsker at ende op i tårer. Hun vil ikke være den eneste der holder af andre mennesker. Du tror at hun ønsker at blive passet på.

Hun vil også have at der er nogen der behandler hende som hun behandler andre – med kærlighed og respekt.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun kender sin egen værdi. Hun vil ikke acceptere mindre end hun fortjener, så hun lukker ikke nogen ind i sit liv.

kvinde afslappende eftertænksom kigger ud af vinduet

Det var den fejl hun allerede begik en gang før. Og hun er ikke dum nok til at begå samme fejl to gange. Hun forstod at der er nogen der slet og ret ikke fortjener at være en del af hendes liv, så hun lod dem gå.

Og det var det bedste hun nogensinde havde gjort for hendes egen lykke.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun er helt ødelagt. Og ødelagte folk stoler ikke på andre lige så meget som før.

Hun har bare brug for lidt tid til at helbrede hendes hjerte fra en dårlig oplevelse med kærligheden.

Hun har brug for at føle at hun er værdig igen. Hun har brug for at tænke på hendes gamle jeg, hende som var mere end nok.

Hun involverer sig ikke længere fordi hun endelig indså at den højeste kærlighedserklæring er at lade den hun elsker gå. Fordi han vil aldrig være helt tilfreds med hende.

Hun ved godt at kærlighed alene ikke kan fikse ting, de kan kun forbedres lidt. Det er derfor at hendes livsopgave nu er at redde sig selv fra at blive den gamle hende igen!

Dette Er Hvorfor Hun Ikke Længere Involverer Sig