Skip to Content

Et Brev Til Pigen Som Har Mistet Hendes Sande Jeg

Et Brev Til Pigen Som Har Mistet Hendes Sande Jeg

Jeg ved hvad du går igennem. Jeg ved det, fordi jeg selv har været der. Et eller andet sted forsvandt livet fra dine hænder.
vet hva du går gjennom.

Jeg vet fordi jeg har vært der selv. Et eller annet sted skle livet bort fra hendene dine. Det ødelagde dig.

Uanset hvor meget du forsøgte at vinde løbet, så var livet altid to skridt foran dig. Alt begyndte at blive for stressende og overvældende, og du mistede dig selv et sted i al balladen.

Du begyndte at føle dig forvirret og trist uden grund. Livet fortsatte og du stod stille, for hjælpeløs til at gøre noget for at stoppe tiden når du var glad.

Lyset som gjorde dit liv værd at leve, var pludselig slukket.

Du havde ikke styrken til at stå op om morgenen. Du havde ingen motivation til at gøre noget som helst.

Du sidder fast i en uendelig cirkel, og kæmper med at finde en smutvej ud, men der er ingen. Eller måske du bare ikke kan finde den.

trist kvinde, der ligger i sengen

Du begyndte at undgå dine venner fordi du ville spare dem for dit ustabile humør. Selv om du kæmper for at holde de giftige følelser ind, er det tydeligt for dem omkring dig at der er noget galt.

Uanset hvor meget du prøver at skjule det, så er det der altid, og spiser dig levende.

Lyt til mig!

Selv om tingene er svære lige nu, vil du finde dit sande selv igen. Det var aldrig helt væk. Det er bare “fejplaceret”. Du kommer på rette spor igen, og du vil endelig komme i takt med livet.

Du skal blot være tålmodig, og du må ikke give op! Jeg ved at det er svært, men jeg har været der og jeg overlevede – så hvorfor skulle du ikke?

Slap af. Gør hvad du har lyst til. Tænk ikke for meget. Det er det som gør dig mere ængstelig end du allerede er. Stop med at kæmpe mod livet og lad det tage dig hvor som helst.

Du er allerede utilfreds med dit liv, så hvad kan der ske for at du får det endnu værre? Lad mig sige dig dette: ingenting! Så snart du indser det, vil din lykke ændre sig.

Det betyder ikke noget om du tror på Gud eller ej, men du ved sikkert at der findes en højere magt der er større end os alle.

kvinde sidder på en mole ved en sø og ser ned til vandet ved solnedgang

En som har kontrol over os. En som blander sig i vores liv. En som holder af os og gør os lykkelige. Alt dette kommer af en grund.

Måske du skal igennem regnen før du kan sætte pris på solens varme. Måske er alt det der sker med dig en vej som fører dig til noget andet – et bedre sted.

Og det er op til dig om du vil stoppe eller fortsætte med at gå indtil du finder lyset.

Du skal huske at der ikke er noget der varer evigt. Tænk tilbage og forsøg at huske de øjeblikke hvor du var trist, deprimeret eller blot udkørt.

Kan du huske det? Hvad kom op i dine tanker? Husker du detaljerne?

Sandsynligvis ikke fordi de er begravet i fortiden. De var der og forsvandt, men du er her stadig. Du kom ud som en vinder. Det gør du også denne gang. Du har bare glemt hvor stærk du egentlig er.

Vær ikke bange, en dag vil du komme tilbage i din egen krop.

Du får kontrollen over dit liv tilbage. Du vil grine. Du vil være den person du engang var. Til sidst , gør vi det alle.

Et Brev Til Pigen Som Har Mistet Hendes Sande Jeg