Skip to Content

Dette Er Hvorfor Hun Endelig Forlod Dig

Dette Er Hvorfor Hun Endelig Forlod Dig

Hun gav dig alle tegnene på at hun ikke kunne klare det længere. Men du så dem ikke. Du var for optaget af at være egoistisk. Du var for optaget af at tænke på dig sig, og negligerede hende i processen.

Hendes hjerte skreg dit navn højt, men du kunne ikke høre hende. Det er derfor hun valgte at forlade dig.

Hvis du havde givet dig hendes opmærksomhed, hvis du til en forandring havde behandlet hende som en prioritet, ville hun være blevet.

Men, nej. Du valgte at ødelægge hendes hjerte. Du besluttede dig for at du var vigtigere end hun var.

Hun forlod dig fordi du altid havde tid til at snakke, men aldrig med hende. Hvis hun havde brug for dig til at hjælpe hende med noget, var du altid for optaget.

Til sidst stoppede hun med at spørge. Du lagde slet ikke mærke til det.

kvinde sidder ved vinduet med varm drikke

Hun forlod dig fordi du ikke var den som ville gøre hende tryg. Hun kunne ikke støtte sig op af dig. Hun kunne ikke stole på dig.

Hun forlod dig fordi du distancerede dig fra hende. Istedet for at være der for hende, blev du til en fremmed. Som tiden gik, blev du mere fremmed end en kæreste.

Hun kunne ikke længere genkende dig. Du var ikke den person du troede hun var.

Hun forlod dig fordi hun var træt af at være ensom. Hun var træt af at blive kvalt i hendes egne tårer i den mørkeste del af rummet.

Hun forlod dig fordi hun ikke længere var lykkelig. Den følelsen blev noget hun glemte. Du fik hende til at glemme.

Hun forlod dig fordi du ikke udfordrede hende. Du fik hende ikke til at ønske sig mere. Du ødelagde hende. Du har gjort hende værre istedet for bedre.

Hun forlod dig fordi hun tænkte at kærlighed ikke var en ensrettet gade. Hun forlod dig fordi du ikke længere så på hende som du plejede.

kvinde i sort frakke sidder under træet i parken

Du holdt hende ikke i hånden som før. Du kyssede hende ikke lige så meget som før.

Hun forlod dig fordi du gav hende mod til at gøre det. Du gjorde ingenting. Du lagde ingen kræfter i at gøre tingene bedre. Du har gjort hendes beslutning så meget lettere.

Hun ville blot at du skulle blive hos hende, at være der for hende, som hun var der for dig. Hun ville bare at du skulle elske hende som hun elskede dig.

Hun syntes ikke hun havde bedt om ret meget. Hun indså at dette ikke var kærlighed. Hun valgte a forlade dig.

Hun forlod dig fordi hun stoppede med at respektere sig selv. Du respekterede hende ikke, og hun blev så vant til den form for behandling at hun begyndte at tro på at hun ikke var respekten værd.

Hun gik fra dig fordi hun tænkte at hun havde brug for at elske sig selv først. At hun var den som var al den opmærksomhed, kærlighed og respekt værd som hun kunne få.

Hun er en mand værdig som er bedre end dig.

Dette Er Hvorfor Hun Endelig Forlod Dig