Skip to Content

Han Var Forvirret, Og Hun Blev Træt Af At Vente

Han Var Forvirret, Og Hun Blev Træt Af At Vente

Hun blev træt af at vente på at han fandt ud af hvad han ville. Hun var ved hans side som en skygge i al for lang tid. Det er tid til at komme videre.

Hun fortjener en der vil holde om hende og aldrig give slip. Hun fortjener en der svarer hendes beskeder på sekunder, fordi hun er mere vigtig end noget andet. En som vil prale til hans venner med hende og ikke gemme hende på grund af hans ubeslutsomhed.

Hun fortjener en som er klar over at hun er en man kun finder en gang, og der er ikke nogen bedre for ham end hende. En mand som ved han vil fortryde hvis han lader hende gå.

Hun hader løse forhold, fordi hun tydeligvis har været fanget i et. Hun hader at blive holdt ude fordi den mand hun kan lide ikke kan beslutte sig for om han vil være hendes kæreste eller bare vil være venner med hende.

Hun fortjener ikke at blive udnyttet bare fordi han er usikker på hvad han vil. Hun fortjener at blive behandlet som et menneske, fordi hendes følelser er også såret. Hun fortjener en der er klar over at hun har et hjerte der også kan bløde.

Hun har den følelse af at være “for en sikkerhedsskyld” pigen, hans backup plan hvis alt andet fejler. Hun vil ikke komme i anden række. Hun vil ikke være der blot for en sikkerhedsskyld. Hun fortjener at være øverst på listen, og han sætter hende ikke derop.

Enten vil du have hende eller også vil du ikke det der “næsten” som du har gang i er tortur.

Hun fortjener en som vil have hende og elske hende, selv i hendes værste udgave. Når du er irriteret og vred, når hun er deprimeret og ikke har lyst til at stå ud af sengen.

Hun har brug for en der er ved hendes side når hun er helt ødelagt. Det er nemt at elske når alt går godt, men hvis du elsker når det hele går galt, så er det ægte og holder.

Hun fortjener en som vil få hendes hjerte til at galopere og får hendes øjne til at live op, når hun ser ham. Hun fortjener en som giver hende sjove fornemmelser i maven, noget som hun aldrig har følt før.

Det var ikke meningen at hun skulle ende i et kærlighedsløst forhold. Det var ikke meningen at hun skulle leve i smerte og blive råbt ad. Du havde dine gode dage, men på dine dårlige dage ville hun ønske hun aldrig var blevet født.

Hun håbede på at det hele var ovre hurtigst muligt. Det var meningen hun skulle elskes, selv hendes særheder. Sådan en side har vi jo alle. Hun fortjente at blive elsket lige så meget som hun elskede.

Hun fortjener en som aldrig til tvivle på hans beslutning om at date hende. En som ikke vågner op om morgenen og fortryder fordi han har begået en fejl. Hun fortjener en som er sikker på hende og vil elske hende lige så længe hun trækker vejret.

Hun fortjener at være med en der vil kysse hende, og være tilstede. Hun fortjener ikke en som er sammen med hende, men når hun så har brug for ham, er han ikke til at finde nogen steder. Hun fortjener ikke følelsen af at være alene selvom hun ikke er det.

Hun fortjener ikke at få hendes hjerte knust af en mand som ikke kunne beslutte sig for hvad han ville.

Hun fortjener ikke kærlighed der ender blindt. Hun fortjener en som elsker hende uden tøven. Hun fortjener en som har ventet på hende hele hans liv.