Skip to Content

5 Dokumenterede Måder At Udløse Intens Tiltrækning Hos Ham På

5 Dokumenterede Måder At Udløse Intens Tiltrækning Hos Ham På

Hvordan vækker du tiltrækning hos ham og får ham til at falde for dig? Hvad skal du gøre, og hvordan skal du opføre dig for at opnå det?

En af de største fejl, kvinder begår, når de kan lide nogen, er at VISE dem deres kærlighed med det samme.

Jeg ved godt, at det føles som en naturlig ting at vise sin kærlighed til en, man virkelig godt kan lide, og at være der for dem, når de har brug for en, men hvis du gør det, er chancen for, at du ikke tiltrækker ham, virkelig stor.

Lad mig forklare det for dig. Så du kan godt lide denne fyr, og det første, der falder dig ind, er at være sød ved ham. Du overøser ham med kærlighed.

Du er altid til stede, når han har brug for dig, og du giver ham måske også nogle gaver for at vise ham, hvor meget du holder af ham.

Uanset hvad du gør, har du på fornemmelsen, at han stadig er uinteresseret, eller at han bare er høflig over for dig.

Og det næste, du gør, er at OVERBEVISE HAM om, at du er den rigtige for ham, og at han ikke ved, hvad han gør.

Derefter prøver du at finde andre måder, der kan udløse tiltrækning, men det hele ender galt, og du bliver frustreret og ved ikke, hvad du gjorde forkert.

Sagen er, at alle de ting, du gør (er sød ved ham, giver ham gaver, overbeviser ham), erstatter mænd med at være trængende.

Hvis han føler, at du har brug for ham for at være lykkelig, vil han aldrig blive tiltrukket af dig. Jeg ved godt, at det er svært at acceptere, men det er sådan, de fungerer.

Den eneste måde at udløse intens tiltrækning hos ham er aldrig at lade ham tro, at du har brug for ham, og det er sådan, du gør det.

 Nyd dig selv

Der er ikke noget mere sexet end en kvinde, der ved, hvordan man hygger sig. Beskæftig dig med nogle interessante hobbyer.

Gå ud med dine veninder, og nyd simpelthen det liv, du lever.

Nyd de små ting, der omgiver dig. Du vil ose af positivitet, og det er en trigger, når det handler om at gøre ham tiltrukket af dig.

Hvis du sender et budskab om, at du har det fantastisk, og at du ikke har brug for ham for at være lykkelig, vil han være tilbøjelig til at blive en del af din verden.

Han vil ikke være i stand til at modstå din positivitet og de smukke, sjove ting, du har gang i i dit liv.

 Dril ham

En anden udløser for intens tiltrækning hos mænd er at drille dem. Mænd kan godt lide at blive drillet, fordi det føles, som om du prikker til dem for at få dem til at kæmpe endnu hårdere for at vinde dig.

Dril ham med den T-shirt, han har på, eller med den sidste besked, han sendte dig.

Gør subtilt grin med de ting, han gør, og han vil synes, det er sjovt og samtidig udfordrende.

Han vil se, at du ikke accepterer alt, hvad han giver dig, hvilket vil få ham til at indse, at du kender dit værd. Og denne erkendelse er det, der gør ham tiltrukket af dig.

 Udfordr ham

Ja, det er rigtigt. Mænd er tiltrukket af udfordringer. De vil gerne vise deres styrke og evne til at vinde over alt og alle.

Hvis de ser dig som en udfordring, er halvdelen af dit arbejde allerede gjort. Husk, at han vil blive tiltrukket af det, du ikke giver ham – ikke af det, du giver ham.

Så det bedste, du kan gøre, er at spille kostbar fra tid til anden for at få ham til at indse, at du er en udfordring.

Du vil have ham til at indse, at du er en kvinde af høj værdi, og at han skal arbejde hårdt for at vinde dig.

 Vær altid i kontrol

Husk altid at være i kontrol over dit liv, for hvis du ikke er det, vil han tro, at du har brug for ham for at få det bedre med dig selv, og det vil bestemt ikke tiltrække ham.

Vær altid i kontrol over dit liv, dine følelser og situationer, og det vil vise ham, at du er en selvsikker kvinde, der har styr på alt i sit liv.

Han vil blive tiltrukket af dig, fordi han vil beundre dig for din styrke og uafhængighed.

Han vil ønske at være en del af dit liv, så han kan vise sine venner og andre, hvilken smuk og stærk dame han har.

 Giv ham alt lidt efter lidt

Overhæld ham aldrig med overdreven kærlighed og opmærksomhed, for det vil skabe en modsat effekt af det, du ønsker.

For at være en udfordring er du nødt til at give ham alt lidt efter lidt.

Det betyder, at du aldrig skal fortælle ham alt om dig med det samme. Giv ham nogle af dine oplysninger, og gem resten til en anden lejlighed.

Det gælder også for fysisk kontakt. Giv ham altid en lille smule, og gør ham tørstig efter mere.

Disse mystiske scenarier vil skabe en intens tiltrækning i ham, og han vil sætte pris på alt, hvad du giver ham, og håbe på, at du vil komme tilbage og give ham mere af det, du har.