Skip to Content

Før Du Dømmer Hende For At Blive Med Ham Der Misbrugte Hende, Skal Du Vide Dette

Før Du Dømmer Hende For At Blive Med Ham Der Misbrugte Hende, Skal Du Vide Dette

Du kan simpelthen bare ikke forstå hvorfor disse kvinder bliver hos deres misbrugere. Du kan forholde dig til det, men du vil aldrig forstå det, med mindre det sker for dig.

Du kan ikke forstå at disse kvinder var fangere. De var manipuleret med og de blev misbrugt. De har oplevet alle tænkelige former for misbrug: følelsesmæssig, fysisk, seksuelt…dem alle. Så næste gang du spørger en hvorfor de blev hos ham, så husk på at en enorm mængde af misbrug og smerte har ændret dem.

Konstant misbrug kan ødelægge dig til det punkt hvor du ikke længere kan genkende dig selv.

Det kan ske for alle. Du kan være lige så stærk som du vil, men hvis du forelsker dig i en misbruger, er du en ødelagt person allerede eller på vej til at blive det.

Du kan ikke identificere dem, og du kan ikke bruge hele livet på at være bange for at du falder for sådan en. Men det du kan gøre er at være opmærksom på alle advarslerne som viser dig at han måske er den type du bør løbe væk fra hurtigst muligt.

Der er misbrugere overalt.

De er så almindelige og du har sikkert allerede haft med en at gøre, mindst en gang eller gør det nu. De præsenterer sig selv som charmerende og uimodståelige. De går under huden på dig.

De overvinder dig, og får dig til at blive forelsket i det billede de har skabt af sig selv i din hjerne. Men det er kun et billede, fordi i virkeligheden er de det stik modsatte af hvad du ser foran dig.

De bruger dig følelsesmæssigt. De dræner det sidste atom af energi ud af dig. De efterlader dig ødelagt og nedslået, og så tager de fuld kontrol over dig.

Så ejer de dig, fordi det er for nemt at styre dem når de er blevet hjernevasket. Det er nemt at tage kontrol over en som har mistet alt hvad de troede på, en som begyndte at tvivle på sig selv i alt hvad de gør.

Dette skete ikke på en nat. De planlagde det.

Det hele er blot en del af deres plan. Til at begynde med er de så perfekte at det er uvirkeligt. Og, når du tager paraderne ned, begynder processen. Først løgne og undskyldninger som ikke giver mening, men de får det til at virke som den mest fornuftige ting du nogensinde har hørt om.

Så kommer manipuleringen og beskyldningerne. Derefter, driver de dig til vanvid. De får dig til at tro på ting der aldrig er sket, så du stopper med at stole på dig selv og begynder kun at stole på dem.

Og så når du bunden.

Herefter er du tom indeni. Du er tom og ødelagt. Du har mistet den sande følelse af dig selv. Du har ingen respekt for dig selv længere og du hader dig selv for den du er blevet.

Når du ikke har nogen grund til at leve længere, ønsker du enten at det hele får en ende, eller du begynder at lede efter en anden måde at komme ud af det på. Men du vil ikke være i stand til at finde en vej ud.

Du kan bede dine venner om støtte. Du kan tale med dem, men hvis de siger du skal smutte og spørger dig hvad du stadig laver sammen med ham, vil ikke hjælpe dig på magisk vis.

Det vil ikke gøre det nemmere at gå. Det er nemt at sige det, men det er noget helt andet at gøre det.

Vejen mod at blive hel igen er lang, men den er det værd.

Når du er gået, kan du ikke bare beslutte dig for at få det bedre. Du er besat af forfærdelige minder. Du kan ikke sove om natten fordi det eneste du drømmer om er ham og hans misbrug.

Du er bange for at knytte dig til andre fordi hver gang du møder en ny, forventer du det værste. Du forventer at han er det samme som han var.

At hele tager tid. Du bliver nød til at lade tiden hele dine sår. Dit hjerte har brug for at falde på plads igen og ikke længere være skrøbeligt. Du skal tilgive dig selv, og tage paraderne ned.

Du må forstå at det ikke var din skyld, at du ikke gjorde noget forkert. Du skal have din selvrespekt tilbage og tænke det samme om dig selv som før. Det er kun tid der kan give dig det.

Du skal beslutte at han ikke vil være den person der afgør resten af dit liv. Du bliver nød til at fortsætte med at skrive din livshistorie som du ønsker den. Stoppe med at definere dig selv efter det du har været igenne,. Dit liv stopper ikke her. Det fortsætter hvis du beslutter dig for det.