Skip to Content

Den Kvinde Du Er Ved At Blive Vil Koste Dig, Men Du Vælger Hende Alligevel

Den Kvinde Du Er Ved At Blive Vil Koste Dig, Men Du Vælger Hende Alligevel

Du bliver stærkere hver dag. Du er mere selvstændig og tilstrækkelig end du nogensinde har været. Du ved hvem du er, og hvad du fortjener og du tager ingen pis fra nogen. Lad det ikke skræmme dig.

Lad ikke nogen overbevise dig om at du gør noget forkert. Kærlighed til dig selv er ikke egoistisk, det er nødvendigt. Omfavn den ændring du gennemgår. Elsk den stærke kvinde du er ved at blive.

Du lærer hele tiden. Livet lærer dig, selv når du ikke ønsker det. Nogle lektier vil være svære at håndtere, nogle vil gå nemt. Desværre får vi mere fra de seje af dem. Dine fejltagelser og dine rigtige beslutninger, dine op og nedture, din smerte og din glæde har gjort dig til den kvinde du er i dag.

Du er ved at blive en kvinde der ikke stiller sig tilfreds med noget halvhjertet.

Du har lært at halv-livet, næsten forhold og falske venskaber er ikke andet end spild af din tid. Du giver ikke uendelige chancer til nogen længere fordi du ved at de vil ende med at skuffe dig. Du ønsker at have personer i dit liv som giver alt.

Du vil have en kæreste, ikke en næsten kæreste. Du vil have ægte venskaber og ikke dem der opstår på grund af bekvemmelighed.

Du er ved at blive en kvinde som ikke kan tie når der er noget der generer hende.

Du har ondt i øjnene af at se gennem dine fingre. Du ignorerede så mange ting der var nødvendige at reagere på. Dine læber bevæger sig konstant nu, fordi de var lukket på de tidspunkter hvor de havde en uimodståelig trang til at tale.

Du troede at du gjorde det for forholdet og venskaberne ved at tie om de ting der generede dig. I stedet fyldte de dig bare op, indtil du ikke kunne længere. Du ved at det bedste er at sige noget og lukke det ud.

Du er ved at blive en kvinde der ved hvad hun vil og ikke vil tolerere.

Du danner langsomt dine egne standarder. Du tillader ikke nogen at behandle dig dårligt. Du kender dine grænser nu. Du ved hvor mange gange du har brugt nætter på at græde over en der sårede dig. Du er træt af at tilgive uden faktisk at høre ordene.

Du er træt af at se det bedste i alle dem som giver dig det værste. Det er derfor du langsomt er ved at lære hvordan du får det stoppet.

Du er ved at blive en kvinde som ikke jagter nogen.

Dem der ønsker at blive i dit liv, vil gøre en indsats. De vil investere i jeres forhold. De vil finde tiden. De vil sende den besked. De vil ringe. De vil gå ekstra langt for at være i dit liv. De kommer ikke med undskyldninger eller lyver for dig

Du er ved at blive en kvinde som bruger “NEJ”, som hendes stærkeste værktøj.

Du kan slet ikke tælle hvor mange gange du har gjort noget du egentlig ikke havde lyst til, bare for at gøre andre glade. Du kan slet ikke tælle hvor mange gange du har sat andres behov før dine egne. De har altid sat pris på det – og tog det endda for givet. Det er derfor at “Nej” er blevet dit yndlingsord. Du lader ikke andre skubbe dig rundt.

Du er ved at blive en kvinde som ønsker det samme som hun giver.

Førhen var du altid den der elskede, gav og gjorde mere for dem som hun elskede. Nu er alt det bag dig. Du forlanger ligestilling og gensidighed. Du ved at du er elskværdig, og fortjener respekt, tid, opmærksomhed og omsorg og alle de andre ting som du er villig til også at give. Du ved at du aldrig bliver lykkelig hvis du er i noget ensidigt, så det går du ikke ind i.

Du er ved at blive en kvinde som elsker hende selv mere dag for dag.

Den kærlighed du har for dig selv vokser mere og mere for hver dag. Giftige personer i dit liv fyldte dig med tvivl på dig selv. De ødelagde for alvor dit selvbillede og din selvtillid. Nu begynder du at se at de kun overførte deres egne usikkerheder til dig og det havde aldrig noget med dig at gøre.

Du lærte på den hårde måde at du skal elske dig selv af hele dit hjerte og behandle dig selv godt, så andre kan lære af dig.

Vælg den kvinde du er ved at blive. Det vil koste dig en hel del. Det vil betyde du mister nogen. Men de rigtige bliver. De vil tage i mod denne nye kvinde du er ved at blive. De vil være glade for at du fik al vægten af dine skuldre. Du vil få så meget mere kvalitet i alle aspekter af dit liv.

Giv ikke op på den kvinde du er ved at blive, selvom det nogle gange er svært. Du vil slippe tilbage i dit gamle spor, men finder vejen tilbage igen. Du er på vej til at skabe dig et liv du bliver stolt af.

Du er igang med at finde dig selv og gøre dig selv glad. Lad ikke noget eller nogen stoppe dig i at gøre det.