Skip to Content

5 Egenskaber Du Besidder, Der Gør At En Narcissist Jager Dig

5 Egenskaber Du Besidder, Der Gør At En Narcissist Jager Dig

Narcissister er rovdyr, og de er altid på udkig efter nye ofre. De stopper og slapper aldrig af, fordi de ikke kan leve uden nogen de kan dræne deres energi fra.

Uskyldige mennesker, empati, er deres primære ofre. De har meget energi at give, som trækker en narcissist tættere på dem. En empati energi er kilden til deres narcissistiske liv.

Jeg mødte engang en fyr, han var alt hvad jeg nogensinde drømte om. Han var bare perfekt. Hans vittigheder var sjove, han var hensynsfuld og han var flot. Han havde det hele. Selv min mor kunne lide ham, og det er ikke nemt.

Da han dukkede op i mit liv, alt blev pludselig forbedret, alt føles rigtig lige meget hvor jeg gik. Det var næsten for godt til at være sandt. Jeg burde have forventet noget alvorligt ville ske fordi det var bare umuligt, hvordan alt var så forunderligt perfekt.

De første par måneder var som en drøm.

Okay, han havde sine øjeblikke, der fik mig til at tvivle på hans integritet og hans godhed, men han altid undskyldt for alt, hvad han gjorde, og lovede ikke at gøre det nogensinde igen. Desuden troede jeg, at alle havde ret til at lave en fejl og at have en dårlig dag.

Der skal være nogle få huller i vejen. Sådan fungerer vores forhold. Du falder i et hul og du løser det, så I kan komme videre.

Men efter et stykke tid indser du, at han ikke undskylder mere, det er hele tiden din fejl.

Noget må være forkert i dette billede. Det var helt perfekt i begyndelsen, men sådan er det ikke længere. Alt hvad du gør virker så forkert, fordi hans reaktioner viser dig det. Han er konstant utilfreds med dig, og han kritiserer dig konstant.

Så slår du op med ham.

Og det slutter ikke der. Enten tigger han dig, eller du tigger ham om at komme tilbage og du giver ham en anden chance som han ikke fortjener. Dybt inde i dig ved du det, men du kan ikke lade være, fordi du er forelsket, og du håber at denne gang vil tingene helt sikkert vil ændre sig. Nå men de ændrer sig ikke, de bliver endnu værre.

Så det er alt ved det gamle, så naturligvis slår du op igen.

Historien slutter ikke her. Han forsøger at få dig tilbage, men denne gang er du lidt klogere. Så begynder den følelsesmæssige afpresning. Min narcissist gjorde dette mod mig. Han legede med mine følelser, fordi jeg ikke havde modet eller styrken til at undgå kontakten med ham.

Jeg besvarede hans opkald, og vi mødtes til kaffe. Jeg lavede fejlen ved at lade ham komme tilbage i mit liv, ikke som en elsker, men som en ven. Jeg havde medlidenhed med ham, fordi så mange mennesker havde forurettet ham i fortiden.

Så mange kvinder havde såret ham. Han kunne ikke stole på nogen, og han var forsigtig med sine følelser på grund af det.

Sikke en gang lort!

Han var aldrig såret. Han var den der sårede og manipulerede andre. Og nu forsøgte han at manipulere mig, ved at foregive at være sårbar, så jeg følte medlidenhed med ham og tage ham tilbage. Han afpressede mig følelsesmæssigt og jeg havde ingen ide om hvad der foregik.

Narcissister er følelsesmæssige rovdyr, der hurtig føler om du vil falde for deres falske karisma og deres tricks. De ved præcis hvilken personer de skal vælge og bruge til at booste sig selv. De har en sjette sans for, og de kan fortælle, hvis du kommer til at købe deres lort.

Uanset om du er klar over det eller ej, har du visse træk, der gør dig til et mål for en narcissist. Du har noget, de ved de kan bruge og smide væk når de er færdige.

1. Du stoler på mennesker

Du er naiv og tillidsfuld, som gør dig blind for de subtile tegn på, at du har at gøre med en narcissist. Det er ikke, at du ignorerer disse røde flag narcissist viser, og de skal vise dem før eller senere, men du kan simpelthen ikke forstå, at nogen kan handle på den måde, og at du ikke behøver at være opmærksom.

Og du vil ikke tænke på at denne person forsøger at bruge dig, og at denne person er farlig, fordi du ikke er sådan.

Din naive karakter får dig til at tror, at alle er som dig. Det får dig til at tro, at hver person derude, tænker på andre som de gør på sig selv.

Du tror på dem, fordi du ikke tror på, at de nogensinde ville gøre noget så forfærdeligt. Du kan bare ikke se de røde flag, at denne person er en person, du skal komme væk fra hurtigst muligt.

2. Du er venlig og medfølende

Du er for kærlig, og du bekymre dig om alle. Du har så meget kærlighed at give, og du glemmer at gemmer det til dig selv. Det gør dig glad, når du gør en anden glad, selvom det betyder, at du sætter dig selv på en anden plads. Det er noget narcissister ikke kan vente med at få fat på.

Narcissister ser din venlighed og de ser, hvordan du er sød mod alle, og hvordan du virkelig bekymre dig om alle, og de udnytter det. De er som hajer, når de lugter blod.

3. Du er ensom

Du vil desperat finde kærlighed, og fordi du er ensom vil du tage alt, hvad der tilbydes til dig. Dit selvværd er tæt på nul, som passer perfekt til en narcissistisk personlighed. Når du ikke har selvkærlighed eller selvrespekt, er det lettere at styre dig, og det er her en narcissist rammer.

Så du ender med ham, fordi han er den eneste ting du har brug for i din tid af ensomhed og sorg. Han lover dig alt, hvad du vil høre. Og efter et par måneder finder du dig selv i et koldt og voldeligt forhold, undrende over hvordan du kom ind i det og hvad der skete.

4. Du hader konflikter

Narcissister fødes af den frygt, de fremkalder hos deres ofre. Når de begynder at skrige og råbe ad dig, bare fordi de har en dårlig dag, eller de vil bebrejde dig for noget, der er deres skyld, fremkalder de frygt i dig, hvilket er deres yndlingsfølelse.

Du er bange for konflikt, og du vil undgå det for enhver pris. Du vil holde tingene rolige, som passer dem.

De vil ikke miste meget energi ved at gøre dig skør, og de vil brødføde sig med din frygt og du kan ikke gøre noget ved det. Væsentligst, jo mere du undgår konflikt, jo mere interessant er du for en narcissist.

5. Du ved ikke, hvordan du sætter grænser

Du skal vide, hvordan du sætter din fod ned og siger, når du har fået nok. Du skal vide, hvordan du sætter grænser og ikke tillader folk at gå over dig. Du skal kæmpe for dig selv og stå op og hæve din stemme, når det er nødvendigt.

Når du sætter grænser og viser folk, hvad der er tilladt og hvad de ikke må gøre, vil du lade de gode mennesker komme ind i dit liv og sparke de dårlige ud. Du skal vise alle, hvilke ting, som du vil og ikke vil tolerere.

Når en narcissist får fat i dig, vil han rive dig fra hinanden. Det er så vigtigt at kunne se og om nødvendigt ignorere en narcissist for at undgå at få deres klør i dig.

Og det er ikke et let job. De vil først være charmerende og kærlige. De vil være perfekte. Og de vil forblive den måde, indtil de er helt sikre på, at du ikke så let kan komme væk.