Skip to Content

Dette Er Hvad Der Sker Når Du Endelig Slipper Af Med En Manipulerende Narcissist

Dette Er Hvad Der Sker Når Du Endelig Slipper Af Med En Manipulerende Narcissist

At bryde sig fri af et narcissistisk forhold er virkelig svært. Den djævel fjerner din selvtillid og selvrespekt.

Når du er færdig med ham, har du ingen kræfter til at gå videre. Tillid til andre mennesker er det sidste du har.

Først når du har overlevet den lange og smertefulde helbredelsesproces og når du er klar over at det ikke var din fejl at det ikke fungerede, og efter at han fik dig til at tro på ting der ikke var sandt, blev du endelig i stand til at se på livet fra et andet perspektiv.

Narcissistiske forhold er vanedannende. Du bliver vant til deres mishandling og det bliver dit liv.

Han bliver som narkotika, noget du skal have hver dag, ellers overlever du ikke. Hans fornærmelser og manipulationer bliver dit ilt, og du vil ikke kvæles. Det er er derfor du bliver.

Narcissistisk forhold er udfordrende. Nogle kvinder bliver i forholdet selvom de ikke er glade, fordi de håber at tingene ændrer sig. De klamrer sig til ideen om at de vil forandre ham og gøre ham til en bedre person.

Og faktisk så er narcissister så gode skuespillere at de præcis ved hvornår de skal lade som om de har ændret sig – og det er det øjeblik, når kvinden har fået nok, men nok en gang, at han manipulerer hende til at blive.

Narcissistiske forhold er ydmygende. Disse personer fjerner alt det positive ved dig. De fjerner din livsvilje. Du skubber dig og trænger dig op i et hjørne, og lader dig blive uden noget håb om at slippe fri.

skægget mand med solbriller

Du går bare rundt i cirkler med håbet om at du en dag finder vejen ud, men det sker aldrig.

Han gør dig til en skygge af den kvinde du engang var. Han fjerner alt hvad du havde, og skaber en ny kvinde der passer bedre ind i hans smag – en kvinde han kan kontrollere, og til sidst ødelægge.

Men èn person kan ikke tage i mod alt det misbrug uden at sige stop. Alle kvinder vil sætte en stopper for problemet til sidst.

Narcisssister driver dem til det punkt hvor de er ligeglade med hvad der sker med dem. De er ikke bange mere, deres bevidsthed lukker sig op.

Den lille smule af styrke de har tilbage bruger de til at finde deres vej ud, og de kan endelig gå fra den bedrageriske djævel.

Men kampen slutter ikke der. Det er kun starten på rejsen. Det var kun det første skridt som de var modige nok til at tage.

Nu kommer det svære. Alle kvinder som havde nok styrke til at bryde fri fra at narcissistisk forhold bliver mødt med en helt ny kærlighed for sig selv.

De står overfor udfordringen med at finde deres selvrespekt og tilgive sig selv for at de har troet på alle disse narcissistiske løgne og manipulationer så længe.

Kvinder skal forholde sig til deres helbredelse og kæmpe mod alle hans forsøg på at få dem tilbage. Du tænker at narcissister ikke kan leve uden deres ofre.

De skal altid have en at holde nede. De skal have en der er deres boksepude, en som vil få dem til at føle sig bedre tilpas og en som de kan blive vrede på. Og de vil gøre alt i deres magt for at få dig tilbage.

Dette er hvad du kan forvente dig når du endelig går i fra en narcissist:

1. Han vil forfølge og genere dig.

Smuk mand iført hvidt tøj

Enhver normal person vil forstå, måske ikke til at begynde med, men efter noget tid, at du er nød til at forlade et forhold som giver dig mere lidelse end lykke.

Men i modsætning til normale mennesker, vil en narcissist se på det som som om det var dig der slog ham, fordi han ikke kan indrømme et nederlag.

Han ikke ikke forstå at du var bange for din egen sikkerhed, og hvis du går fra ham vil han se på det som om du gav op, fordi ingen forlader en narcissist, fordi han er perfekt i hans øjne.

Han ser på forholdet som en konkurrence, og du vandt.

Siden han ikke kan acceptere det faktum at du forlod ham først, vil han forfølge og genere dig i flere måneder og måske endda år, efter du gik fra ham.

Han vil forfølge dig på de social medier, komme hjem til dig, sende dig beskeder, ringe til dig, eller bruge andre til at manipulere dig til at komme tilbage til ham.

Han er klar til at gøre bogstavelig talt alt, fra at hacke sig ind på din computer for at genere dig og true dig.

2. Han vil bebrejde dig for alt.

smuk elegant ung mand

I begyndelsen opførte han sig som om det var ham der var den heldige ved at have dig, og at du var en velsignelse for ham. Han opfører sig som om han er super heldig med at kunne score en som dig.

Men eftersolm forholdet går sin gang, begynder han at vise sit sande ansigt, og tingene forværres. Siden det forværres vil han give dig skylden for alting.

Han vil finde på en dum undskyldning for at lægge alle fejl i det ødelagte forhold over på dig. Årsagen er irrelevant – det der er vigtigt er at det hele er din skyld.

Det er så chokerende og sårende, og narcissister gør det bare fordi de ved at i ikke nogensinde kan være sammen igen, så de sørger for at vaske deres navne rene og overbeviser sig selv om at de aldrig gjorde noget galt.

3. Efter-breakup triangulering.

Stilfuld mand iført solbriller

Han vil bevidst forsøge at skabe et trekantsdrama for at gøre dig jealous og sætte dine tanker tilbage til tiden hvor du var sammen med ham.

I sådanne situationer skal du være forsigtig på de sociale medier, undgå det så længe du kan og forsøg ikke at gå til steder hvor du kan møde ham.

Det er utrolig vigtigt, siden du stadig er i helbredelsesprocessen, og synet af ham, eller endnu et mislykket forsøg på at gøre dig jalous kan få tvivlen, og mangel på respekt tilbage.

Du skal sørge for ikke at have nogen form for kontakt med narcissisten, sådan at du ikke giver ham chancen for at suge dig ind i det helvede igen.

4. Han vil give dig skyldfølelse for at få dig til at blive.

smuk stilfuld brunette mand med frakke

Efter at du endelig gik fra din narcissist, vil han forsøge at give dig skyldfølelse sådan at du kommer tilbage til ham.

Han vil minde dig om alle de fantastiske ting han har gjort for dig da i var sammen, og der var mange af dem, men desværre, hver og en af disse handlinger havde en bagtanke bag sig.

Hver gang han gjorde noget godt for dig, ville han have noget retur. Han vil smide alle disse ting i hovedet på dig, mens han håber på at du kun husker de gode ting og giver ham en ny chance.

5. Han vil sætte dig i et dårligt lys.

ung mand på landvandring

Dette kan du kan ikke undgå. Du kan ikke skjule det faktum at du brød med ham fordi en narcissist vil vise alle at det var dig der gjorde det forbi, og nu er tiden inde til at de vælger side.

Din narcissist vil have at du skal opleve total overgivelse fra dine venner. Han vil tale grimt om dig på de sociale medier og sprede rygter om dig når han får chancen.

Han vil forsøge at overbevise folk om at du var den der gjorde alle de ting som han faktisk gjorde til dig. Han vil forsøge at få så meget sympati som muligt og gøre dig til skurken.

Dette Er Hvad Der Sker Når Du Endelig Slipper Af Med En Manipulerende Narcissist