Skip to Content

Til Den Pige Der Stadig Bebrejder Sig Selv

Til Den Pige Der Stadig Bebrejder Sig Selv

Hvad kan jeg sige for at få dig til at indse at du ikke var grunden til at han forlod dig? Det var ikke fordi du plagede ham eller fordi du var dårlig i sengen.

Et var ikke fordi du var en dårlig person, uhøflig eller fyldt med jalousi på de forkerte tidspunkter. Det var ikke fordi du ikke var attraktiv, eller fordi du ikke var sexet eller sjov og uskyldig som andre piger.

Han forlod dig fordi han ville, fordi han ikke fortjener den person du er, fordi han ikke kunne håndtere hvordan det var at date, kysse eller få kærlighed fra nogen som ikke er en skiderik.

Han forlod dig fordi du er den type kvinde der fik ham til at arbejde, en som udfordrede ham, en som stillede spørgsmål, en som sagde fra, og en som havde en stemme, som han ikke var til at høre.

Hans begrundelse for hvorfor han forlod dig vil få dig til at tænke over hvad du gjorde galt, men det er hans fejl, ikke dine.
Du kan ikke kontrollere hans usikkerhed.

Du er ikke ansvarlig for at fikse hans giftige fortid og du fortjener ikke at håndtere konsekvenserne af hans uro.

Du er ikke at bebrejde for hvordan han håndterer giftigheden fra hans barndom, tidligere forhold, eller hvis nogen har såret ham.

kvinde kigger væk på vinduet, der sidder i sofaen derhjemme

Du er ikke ansvarlig for at fikse hans usikkerhed når han bruger den som en undskyldning for at mishandle dig, at bagatelisere dig, for at vanære dig.

Han vil blive ved med at forsøge at overbevise dig om at du har brug for ham, at du tilhører ham, men du er ingens ejendom.

Han vil le når du har lyst til at græde, og han vil fordreje dine ord til et punkt hvor du desværre begynder at tro på dem. Han vil såre dig med hans ord og med hans bedrag.

Han vil gøre grin med den kærlighed du har i dit hjerte, den samme kærlighed som gav ham en chance, den samme kærlighed som vendte det blinde øje til alt hvad han gjorde imod dig, den samme kærlighed som gjorde at du følte at der var noget godt i ham.

Du er ikke grunden til at han besluttede sig for at forlade dig.

Du er ikke grunden til at han var ulykkelig, fordi han vil også blive ulykkelig med den næste kvinde, og den næste, og den næste derefter, fordi han aldrig vil finde ro til at være tilfreds med sig selv.

Du er ikke årsagen til at han er knust.

kvinde sidder alene udendørs

Vær din egen ressource til lykke. Vær din egen grund til at vågne op om morgenen for at gå dagen i møde og kick ass når du gør det.

Jeg lover dig, til sidste vil disse sår og ar blegne. Ligesom mine. Efter noget tid vil han visne ind i baggrunden.

Han vil blive den skrækhistorie du gemmer til en aften med regn eller deler med din datter efter hendes første break-up, når hun ikke formår at indse at den fyr der lige slog op med hende minder dig om den person du elskede engang for mange år siden.

Og senere i livet, vil du indse at ingenting har ændret sig. Han vil stadig være ulykkelig og usikker på hvordan han skal håndtere den type af kærlighed du prøvede at tilbyde ham.

Han tror ikke at han fortjener det fordi han i hele hans liv har kæmpet mod selve definitionen af det.

Minderne om hvem han var og hvad han gjorde, og hvordan han fik dig til at føle vil ikke definere dig for evigt. Det garanterer jeg.

Til Den Pige Der Stadig Bebrejder Sig Selv