Skip to Content

Du Kan Ikke Blive Født Som En Stærk Kvinde, Du Kan Kun Blive Det

Du Kan Ikke Blive Født Som En Stærk Kvinde, Du Kan Kun Blive Det

Ja, du kan kun blive en stærk kvinde.

Livet bliver hårdt. Det bliver ødelæggende for nogle og endnu værre for andre. Det er der, hvor sande, stærke krigere bliver smedet, og deres sande evner kommer til udtryk.

Gennem udfordringer og modgang opbygger kvinder sig selv til at blive skudsikre. Som skrevet ovenfor – ingen er født på denne måde.

Hver eneste kvinde, du ser og beundrer for sin styrke, har været gennem helvede og tilbage for at blive den kvinde, hun er i dag.

Man siger, at alting har en pris! Det er mere end sandt, og alle stærke kvinder ved det, hver eneste af dem har betalt prisen.

Stærke kvinder rejser sig fra asken af deres liv, og de spreder deres vinger på det perfekte tidspunkt. Det er det, der gør dem anderledes.

I det øjeblik, hvor de skal flyve, gør de det. Mens andre bliver lænket til jorden og kvæles i deres egen sorg og selvmedlidenhed, griber de øjeblikket og flyver bare afsted mod det ukendte.

Det er ikke et let skridt at tage, men det er det, der adskiller de stålsatte fra de bløde. Det er et træk, der giver fødsel til den stærke kvinde, som vi alle ønsker at blive.

Det er det, der definerer en stærk kvinde. Det er den, vi alle har en tendens til at blive.

1. De gemmer sig ikke for deres følelser

De omfavner det, der går rundt i deres hoved og hjerte. Uanset om det er komplet kaos eller perfekt orden, finder de en måde at håndtere det på. Der er ikke plads til at gå i panik eller have ondt af sig selv.

Der er kun plads til at finde løsninger på problemerne.

Enhver stærk kvinde ved, at det at holde følelser på flaske fører til, at man ender i en endnu værre tilstand, end man allerede har været i.

Det er nemmere og meget klogere at konfrontere det, der koger indeni, så hurtigt som muligt.

2. De tvivler aldrig på sig selv

De er aldrig fortabt. Det er umuligt for sådan en kvinde at sidde fast et sted uden nogen idé om, hvad hun skal gøre næste gang. En stærk kvinde har altid en backup-plan, og hun ved altid, hvad hun skal gøre som det næste.

Formlen for deres succes er selvtillid. De tror simpelthen på, at de kan opnå alt, og de stoler på deres egen dømmekraft.

Intet kan bringe dem ned eller få dem til at tvivle på de beslutninger, de allerede har truffet. Sådan burde vi alle tænke, ikke sandt?

3. De er ærlige, nogle gange direkte

Stærke kvinder synes ikke engang, at det at lyve er en mulighed, de kan bruge. De vil altid fortælle dig sandheden, uanset hvad.

Selv hvis sandheden ikke ligefrem er det, du gerne vil høre, vil de servere den for dig, for i sidste ende fortjener du at vide det, så du kan tage det konstruktivt og forbedre dig selv.

En stærk kvinde vil aldrig såre dig med vilje eller lyve for dig bare for at få dig til at føle dig dårligt tilpas.

En stærk kvinde ønsker at hjælpe dig med at forbedre dig selv og blive medlem af hendes klub så hurtigt som muligt.

4. De ved, hvor meget de er værd

De ved, hvor meget de er klar til at opnå. De ved, hvad de er i stand til, og hvad de ikke er i stand til.

Men den måske vigtigste faktor for bevidstheden om deres eget værd er det faktum, at de aldrig vil sammenligne sig selv med en anden.

Stærke kvinder har udelukkende sig selv til at dømme og vurdere og ingen andre.

De lader sig ikke skræmme af andres succes, fordi de i stedet fokuserer på deres egen.

5. De ved, hvordan de kan tilgive

En stærk kvinde vil ikke spilde sin energi på at bære nag og være vred på nogen.

Hun har simpelthen ikke tid til at beskæftige sig med barnlige ting. Hun er moden nok til at være den større person og tilgive, selv når det ikke er hendes skyld.

Lad dig ikke narre af hendes tilgivende natur. Det betyder ikke, at du kan få din vilje med en kvinde som hende. Du kan ikke lyve over for hende, og du kan ikke udnytte hende.

Hun ved, hvordan hun kan tilgive, men det betyder ikke, at hun ikke ved, hvordan hun kan straffe og beskytte sig selv. Hvis du går hende i vejen for hende, får du ikke en chance mere for at gøre det igen.

6. De vil ikke have opmærksomhed, de vil have respekt

Opmærksomhed er for de umodne. Stærke kvinder kræver respekt og lighed. En stærk kvinde vil aldrig tigge om noget, hun vil have.

Hun vil opnå det på egen hånd. Hvis hun fejler, vil hun selv håndtere det, men hun vil helt sikkert aldrig tigge om det.

De forklarer aldrig sig selv, og de kræver heller ikke respekt. Hvis en person ikke respekterer hende, vil hun se, at der ikke er plads til hende i den pågældendes liv, og hun vil simpelthen bare gå sin vej.

7. De beholder altid et minde om det øjeblik, der gjorde dem stærke

Eller øjeblikke … det er ligegyldigt; pointen er, at de aldrig glemmer de kampe og den smerte, som smedede dem til at blive den kriger, de er nu.

Hvis det ikke var for smerten og tabene, ville de aldrig være blevet til det, de er.

De er taknemmelige for hver eneste ting, der er sket i deres liv. En stærk kvinde glemmer aldrig, hvor hun kommer fra, eller hvem hun er.

8. Beundre alle stærke kvinder, indtil du selv bliver en

Der er ingen grund til at være jaloux på disse kvinder. Du kan kun beundre dem, og vigtigst af alt kan du lære af dem.

Den måde, de opfører sig på, den måde, de kæmper for sig selv på, er fantastisk.

De får det til at se så let ud, at opnå denne beslutsomhed og attitude, men det er langt fra let.

Respekter dem, fordi de har tilbagelagt en lang vej for at blive det, de er. En dag håber jeg, at du også vil gøre det en dag.