Skip to Content

9 Kraftfulde Måder At Bruge Din Feminine Energi Til At Tiltrække Den Rette Mand På

9 Kraftfulde Måder At Bruge Din Feminine Energi Til At Tiltrække Den Rette Mand På

Hvis du spekulerer på, hvordan du kan bruge din feminine energi til at tiltrække en mand, er du kommet til det helt rigtige sted!

For at lære mere om “oprindelsen” af maskulin energi og feminin energi, skal vi først tage en kort tur tilbage i fortiden.

I fortiden var det mændene, der var jægersamlere (forsørgere af familien), hvilket er relateret til deres maskuline side.

I modsætning til dem var kvinderne ansvarlige for at tilberede måltider, gøre rent, pleje og lignende opgaver, hvilket er relateret til deres feminine side.

Ifølge de traditionelle kønsroller skaber en maskulin mand og en feminin kvinde balance, og de er nøglen til at skabe et vellykket og tilfredsstillende forhold.

Ser du, vi er naturligt tiltrukket af den modsatte polære energi, hvilket er hovedårsagen til, at mænd er vanvittigt tiltrukket af den feminine energi!

Lad os nu skifte tilbage til virkeligheden. Vi lever ikke længere i de gamle tider, hvor kun mænd var de dominerende, og kvinderne var i en mere passiv position.

I dagens verden er mænd og kvinder blevet ligeværdige, og mange kvinder har mistet deres feminine essens.

Og det er her, du kommer ind i historien.

Hvis du er træt af at tiltrække alle de forkerte typer mænd i dit liv, er der stor sandsynlighed for, at du ikke er forbundet med eller har mistet kontakten med din feminine energi!

For at tiltrække den rigtige mands hjerte skal du bruge kraften i din femininitet og din selvkærlighed.

Den eneste måde at tiltrække mænd – alfa-mænd, som er beskyttende, fremtidstænkende og initierende gentlemen – er ved at forbinde dig med dit feminine selv.

Når du først begynder at vise din kraftfulde feminine energi, vil dit kærlighedsliv blomstre!

Og hvis du spekulerer på, hvordan du kan bruge din feminine energi til at tiltrække den type mænd, der virkelig er fantastiske fyre (og måske din soulmate), så tjek følgende 9 kraftfulde måder, der vil ændre dit spil!

1. Tillad ham at gøre kur til dig

Falder du for hurtigt for hver eneste potentielt “søde” fyr, du møder?

Føler du, at de ofte tager dig for givet, når de indser, hvor meget du kan lide dem?

Hvis dette lyder bekendt, er jeg ked af at fortælle dig det, men du har gjort det helt forkert.

At tiltrække en god mand ind i dit liv handler om at lade ham gøre kur til dig, lade ham åbne døre for dig, lade ham hente dig og arrangere en date, lade ham holde samtalen ved lige og lignende (og jeg vil vædde med, at enhver dating coach derude vil bekræfte det)!

Ved at lade en mand gøre kur til dig, gør du ham naturligt tiltrukket af din feminine energi, fordi mænd er dem, der skal gøre sig umage og gøre pæne ting for en kvinde, som de gerne vil vinde over.

Husk altid på det!

2. Tillad ham at genetablere kommunikationen (hvis han ikke har ringet eller sms’et i et stykke tid)

Hvis en mand føler, at han skal være den, der skal genetablere kommunikationen og sms’e eller ringe til dig først, vil han tage dig alvorligt, og han vil aldrig vente på, at du ringer eller sms’er ham først.

Hvorfor? Fordi han vil vide, at hvis han ikke gør alt det, vil du helt sikkert heller ikke gøre det.

Og det er den type mand, du ønsker at tiltrække i dit liv, ikke sandt?

Du vil have en mand, der ved, hvad han vil have, og som ved, hvordan han skal få det, han vil have – og det er dig. Men du ønsker ikke at være et let mål.

Du ønsker at bruge din feminine energi, tålmodighed og selvkærlighed, der vil få ham til at arbejde hårdt for at vinde dig.

3. Ær din seksualitet som hellig

Personligt har jeg ikke noget imod kvinder, der går i seng med en fyr på den første date. Vi er jo trods alt ligeværdige, ikke?

Vi kan gøre, hvad fanden vi vil, og når vi vil, uden at være bange for at blive dømt for det.

Men hvis du ønsker at tiltrække en mand af høj kvalitet (som ikke kun er interesseret i at hoppe i bukserne på dig), er det vigtigt, at du viser ham, at du ærer din seksualitet som hellig.

Hvad betyder det? Det betyder, at du skal tage dig tid til at lære hinandens sande personlighed at kende, at han skal tage sig tid til at gøre en seriøs indsats for at få din opmærksomhed, og så kan I, når I er klar, begynde at tage små skridt til soveværelset også.

Det er vigtigt at få din fyr til at føle, at han var nødt til at gøre en seriøs indsats for endelig at elske med dig.

Og tro mig, den fyr vil sætte pris på dig, gøre kur til dig og elske dig som ingen anden før!

4. Lad være med at være trængende

Der er en tynd linje mellem at være trængende og at bede om hjælp eller råd fra tid til anden.

Så hvis du ønsker at tiltrække en maskulin mand, bør du aldrig vise tegn på tranghed.

Det er rigtigt, at mænd tiltrækkes af at hjælpe kvinder i nød, men psykopater tiltrækkes også af sådanne kvinder.

For at undgå giftige mænd og tiltrække de rigtige mænd skal du være en kvinde, der ved, hvordan hun skal tage vare på sig selv, og som ikke har brug for en mand til at få hende til at føle sig komplet.

Du skal være en kvinde, der ikke har brug for en mand, men som ønsker en mand (hvis han er den rette for hende, selvfølgelig).

5. Lyt til dine indre, mavefornemmelser

Får du ofte fornemmelser i maven eller hører du den lille stemme i dit hoved, der fortæller dig, at noget er forkert, noget er rigtigt, eller hvornår noget vigtigt kan ske?

Hvis ja, så ved du, at det er dine mavefornemmelser, og du bør aldrig negligere dem, uanset hvad.

Så en af måderne til at forbinde dig med din feminine energi og tiltrække den rette mand til dig er helt sikkert ved at lytte til dine indre følelser og handle derefter.

Dine følelser skaber energi, og derfor skal du lytte til det, som din sjæl fortæller dig.

6. Vær sårbar

Hvis du vil lære at bruge den feminine energi til at tiltrække en mand og gøre ham vild med dig, skal du lære at udtrykke dine følelser uden frygt og vise ham, hvordan du virkelig har det, og hvad der virkelig foregår i dit hoved.

Ser du, en mand med maskulin energi tiltrækkes af en kvinde med feminin energi, og din sårbarhed er en af de mest kraftfulde måder, der vil hjælpe dig med at tiltrække den rigtige mand ind i dit liv.

Mænd forbinder sig med dine følelser, din personlighed og din måde at tænke på, og derfor er det vigtigt at vise din sårbare side.

Når han først ser dit sande jeg, vil han have lyst til at beskytte dig, tage sig af dig og aldrig give slip på dig.

7. Vær ærlig

Skab altid øjenkontakt, når du taler med ham, og vær altid ærlig over for ham.

Ærlighed er en del af den feminine energi og din største ven, når det kommer til at tiltrække en fantastisk mand ind i dit liv.

Med at være ærlig mener jeg, at du endda skal drille ham lidt (hvis du har lyst til det), fortælle ham, når du synes, han tager fejl af noget, sige præcis, hvad du mener, og ikke forvente, at han er enig med dig.

At være ærlig vil hjælpe dig med at komme i kontakt med dit sande jeg og udvise en mere kraftfuld feminin energi, som vil gøre ham helt vild med dig!

8. Vis påskønnelse for hans indsats

Når en mand gør noget rart for dig, når han giver dig massage, laver kaffe til dig eller når han gør en pæn gestus, vil han gerne vide, at du nød det, og at du sætter pris på det, for det er det, der får ham til at gøre mere af det!

Så en måde at bruge din feminine energi til at tiltrække en mand på er ved at være taknemmelig for alt, hvad han gør for dig, og altid vise anerkendelse for hans indsats (selv for de små).

Ved at gøre dette vil du få ham til at føle sig glad ved at vide, at han er i stand til at gøre dig glad, og han vil have lyst til at blive ved med at gøre det, fordi det at gøre en kvinde glad er hans vigtigste prioritet.

9. Vær nærværende

En af de største fejl, som mange kvinder er skyldige i (når de forsøger at vække deres feminine energi), er ikke at være i nuet og ikke nyde tiden med deres mand på grund af overtænkning eller noget andet.

For at vise din feminine energi i sin mest kraftfulde form skal du altid være til stede i nuet og fokusere på det, der sker foran dig.

Ved at lade dit sind vandre gennem dine tidligere begivenheder eller ved at overtænke fremtidige og potentielt farlige begivenheder, blokerer du for at din feminine energi flyder op til overfladen.

Så i stedet for at tiltrække den rigtige fyr, vil du tiltrække en person, der er helt forkert for dig (og det ønsker du bestemt ikke, vel?).

Sidste tanker

Hvis jeg skulle fremhæve de tre vigtigste ting fra listen ovenfor, ville det være at være ærlig, give ham lidt plads til at gøre kur til dig og vise anerkendelse for hans indsats. Hvorfor?

Fordi de rigtige mænd forelsker sig i den, du virkelig er, de bejler til dig, fordi de ønsker at vinde dig for sig, og de forventer din feedback for at vide, at de er på rette vej til at gøre dig lykkelig.

Husk også på, at du fortjener at blive behandlet med respekt.

Du fortjener at være nogens prioritet, og du fortjener at blive elsket betingelsesløst.

Og din feminine energi vil sørge for at tage sig af resten og tiltrække den fyr, der er tiltænkt at være i dit liv!