Skip to Content

Dette Er, Hvad Mænd Anser For At Være Godt Sex

Dette Er, Hvad Mænd Anser For At Være Godt Sex

Vi ved alle, at mænd virkelig elsker sex. Det gør kvinder også. Men enhver mand, tror at han er den bedste i sengen. De ønsker, at deres egoer bliver styrket med vores stønner og skrig, men det er ikke altid bare det.

1. De vil gerne vide, hvad der tænder os

Da jeg talte med mange mænd om dette emne, sagde de alle det samme: ‘Vi vil gerne se, at pigen er tændt. I det øjeblik han ser, at du har det sjovt, bliver det et stort boost for ham. Hvordan kan han se det?

Når du går hen imod ham, bider du på læben og kigger på hans krop i stedet for hans øjne. Når du nærmer dig ham, er det som om du vil have ham til at tage dig lige her og lige nu.

Da vil han vide, at det sjove er startet, og at han kan være sikker på, at du vil have det lige så meget som han vil.

2. Når du er lidenskabelig

Han vil have dig til at elske det og at du bliver revet væk med ham. Han vil have dig til at være lidenskabelig om sex, om ham og om hvert sekund I bruger sammen i sengen (eller hvor som helst). Han vil ikke se dig lige ligge der som en død fisk, der bare venter på ham at han gør alt arbejdet.

Han vil have dig til at samarbejde og vise ham at du også nyder det. Stønne højt og være fræk. Det er den bedste måde at vise din partner, at han gør det lige som du kan lide det, og det får ham til at føle sig som en sex Gud.

3. Når du ved, hvordan man kommunikerer

Hvis du begynder at råbe at det gør dig ondt, vil det ikke gøre nogen en tjeneste. Hellere sige det gennem et støn: ” Mmmmm … vil du prøve det? ” og du tager føringen og får ham til at se, at du nyder det og viser ham din vilde side.

Det er meget bedre end at råbe at han gør det forkert. Det vil skade hans ego, og det er meget skammeligt for en mand.

4. Hvis du er overbevist om det

Han vil ikke have at du er genert over din krop, fordi han bliver tændt af den, og han syntes du er ekstremt sexet. Vis din krop og omfavn din sensualitet. Lad ham røre hele din krop – han ser sikkert på dig med sukker søde øjne.

Så vær sikker på dine kurver, spørg ham om han kan lide hvad han ser og se hvordan han ser på dig. Ved bare at være sikker på dig selv, vil det tænde ham som intet andet, fordi han vil tro at han var den der gjorde dig til denne vilde kvinde, han beundrer lige nu.

5. Når du prøver nye ting

Det sædvanlige er kedeligt. Alle gør det. Han ønsker at udforske nye ting med dig. Det viser, at du er interessant og fordomsfri.

Du kan endda foreslå noget nyt, som du gerne vil prøve, fordi han ikke vil have at du gøre noget du ikke har lyst til, men for at se, at du er lige så meget med på den som han er.

6. Hvis han har din opmærksomhed

Kig ikke rundt. Tjek ikke din telefon. Stil ham ikke spørgsmål, der ikke har noget at med øjeblikket at gøre.

Det er sådant et turn off, når han gør sit bedste for at imponere dig, og du bare spørger ham om vejret eller noget lignende.

7. Når du komplimenterer ham

Ligegyldigt hvordan, men fortæl ham, at du elsker hvad han gør. Komplimentere hans bevægelser, så han ved, at han gør det rigtige.

Skrig hans navn som om han er den eneste mand, du vil kneppe med resten af dit liv. Det er noget af det største for jer begge!