Skip to Content

8 Ting Du Bør Vide, Hvis Du Tænker På Sex Med Din Eks

8 Ting Du Bør Vide, Hvis Du Tænker På Sex Med Din Eks

Sex med din eks er ikke altid en dårlig oplevelse. Der er et par positive ting om det, og hvis du er smart nok til ikke at blive hængende med din ex efter I have sovet sammen, så har du ingenting at tabe.

Her er nogle gode og dårlige ting, du bør vide, hvis du tænker på sex din eks, så jeg foreslår at du læser videre.

1. I begge ved hvad den anden kan lide

Når du har sex med din eks, behøver du slet ikke være nervøs. Du kender deres krop, og du ved hvad de kan lide. Du behøver ikke at bekymre dit hoved med, om han kunne lide det eller ej.

Du ved at han gjorde, fordi han ikke kunne have ændret sig på så kort tid. Og på den anden side, ved han hvad du godt kan lide, så han vil gøre de ting, du vil have.

Hvis I begge er klar over, at det kun er sex uden forpligtigelser, er der ikke noget dårligt i det.

2. Du kan bare slappe af og nyde

Hvis du har sex med din eks, behøver du ikke at blive stresset, hvis noget skulle gå galt. Han kender allerede din krop og hvad du kan lide i sengen, så der er ingen tvivl om, at du vil have fantastisk sex.

Så så længe begge er okay med det, skal du bare slappe af og nyde det, fordi der ikke er noget at bekymre sig om.

3. Du behøver ikke at overnatte

Sagen er, når du har sex med din eks, behøver du ikke at lave en scene, hvis han forlader lige efter I er færdige.

Du vil ikke føle dig brugt eller dårlig, fordi I ikke er sammen, og I begge kan gøre, hvad I vil. Hvis du vil kan du overnatte og hvis du ikke vil kan du bare forlade ham. Ingen af jer vil blive såret.

4. Du vil føle dig tryg med ham

Når du har sex med en ny, ved du ikke noget om den person. Du ved ikke, om han kan lide det hårdt eller blødt, og du er bare ikke klar til den slags ting.

Men når du har sex med din eks, er det som om du er kommet hjem igen, hvor alt er kendt for dig. Og den følelse vil få dig til at føle dig tryg og du vil være klar til at slappe af og bare nyde det.

I mellemtiden…

5. Det kan føles som om han bruger dig

Hvis du slog op og har sex med din eks, kan du måske tro at han forfører dig, fordi han vil bruge dig til at tilfredsstille sig selv og bare forlade dig som den første gang.

Måske føler han sig godt tilpas med dig, fordi han ved hvad du vil og du ved hvad han vil, så han er sikker på at han vil have en god tid med dig.

6. Du kan knytte dig til ham igen

En dårlig ting ved at have sex med din eks, er at du måske tror at ved at sove med ham, løser det alle dine problemer. Du kan blive knyttet til den mand, der slog op med dig, og som skuffede dig.

Og hvis du tænker på at gå tilbage til ham, er du allerede dømt. Så du skal passe på og tænke dig om to gange, hvad det er du virkelig ønsker.

7. Sex med din ex er ikke slutningen

Tror ikke, at ved at have sex med din eks, løser du alle de problemer, I havde og at du vil få det afsluttet. Det kræver meget mere end bare godt sex at løse alle problemer mellem to personer, og du skal huske det.

Hvis du virkelig vil sove med ham, gør det, men tror ikke at noget vil ændre sig. Bare husk hvorfor du slog op første gang.

8. Du kan få falske håb og ende med at blive såret

Hvis du har sex med din eks, risikerer du nogle ting. Du kan tro, at det ville være dejligt at være sammen med ham igen, at du begynder at dagdrømme om ham.

På den anden side kan det være han bare sove med dig, fordi han ikke har nogen andre, og du var den første, der var tilgængelig. Og hvad får du i sidste ende? Et knust hjerte og en følelse af ikke at være værdig. Er det det, du virkelig vil have fra dit kærlighedsliv? Jeg troede det ikke!