Skip to Content

5 Tegn På At Han Virkelig Ikke Elsker Dig

5 Tegn På At Han Virkelig Ikke Elsker Dig

Du spekulerer sikkert på, hvorfor du er her, eller om det her vil hjælpe dig med at forstå, hvad der foregår i dit forhold. Ikke desto mindre spekulerer vi alle på, om han virkelig elsker dig eller ej.

Hvis din mavefornemmelse nogle gange fortæller dig nej, er det stærkeste instinkt, du har brug for. Og det er som regel alt hvad du behøver for at forlade ham. Men hvis du ikke tror på din mavefornemmelse, så er her er fem grunde.

1. Han ser anderledes på dig

Han plejede at se på dig som om der ikke var andre i verden end jer to. Men nu ser han næsten ikke på dig. Han gør ikke de samme tilnærmelser som han engang gjorde.

2. Han ser ikke ud til at bekymre sig om dig

kvinnen snudde ryggen til mannen

Da I startede på jeres forhold, var hver lille kamp I havde, et slag for ham, og han ville altid fortælle dig, at han var bange for at miste dig. Nu når I nu kæmper, er det som om han bare fortsætter med sit liv, mens du til tider græder, ser han ikke engang til dig i den tid. Nu har han brug for sin ‘afkølingstid’ i stedet for at sikre at du er okay.

3. At sige ‘Jeg elsker dig’ svinder ind

I begyndelsen af forholdet kunne du simpelthen ikke sige nok, “Jeg elsker dig.” Og I kunne ikke udtrykke det nok.

Men nu er det længere nede ad vejen, “Jeg elsker dig” er svundet ind i forholdet, og det er også hans gnist. Han synes at skubbe dig væk ved at gør alt, hvad han kan forestille sig.

4. Mangel på kommunikation

I begyndelsen af jeres forhold har I sikkert snakket meget, fortalt hinanden alt hvad I gjorde, eller endda hvad I tænkte på. Men nu i sidste ende, ser det ud til at I to taler ikke meget mere og i stedet har en kamp for at komme væk fra dig.

Det kan være en måde at forsøge at skubbe dig væk fra ham, bare så du vil forlade i stedet for at han gøre skaden.

5. Mangel på intimitet

en mann og en kvinne sitter på en sofa og snakker

I starten hat i sikkert været over hinanden med ting såsom kysse, holde i hånd og kramme og nu er næsten alle kontakter blevet afskåret. Når du ser tilbage og husker hvordan han holdt din hånd offentligt, en tåre kan glide ned i dit ansigt til det faktum, at han ikke gør det mere – han bevæger sig bare sig lidt væk fra dig, så du ikke kan røre ham, eller han skubber simpelthen din hånd væk. Selv når du prøver at kramme ham privat, nægter han eller giver dig et hurtigt kram.

Nogle gange, når folk er omkring hinanden i så lang tid, har de tendens til at blive syge af eller kede af hinanden. Når du rammer denne form for nedgang, skal du prøve at få det bedste ud af det – ikke forlade ham. Du vil altid komme en nedgang i et langsigtet forhold.

Men hvis du tror, at han ikke har følelser for dig mere, skal du tale med ham, og se hvor han står, og hvis han virker defensiv og sur, når du spørger ham, skal du bare vente lidt. Forsøg ikke at få noget til at ske; du kan ikke tvinge nogen til noget!