Skip to Content

Dit Livs Bedste Forhold, Vil Være Med Hende Der Ikke Har Brug For Dig

Dit Livs Bedste Forhold, Vil Være Med Hende Der Ikke Har Brug For Dig

Hun er selvstændig. Hun leger ikke lege med dig fordi det interesseret hende ikke, og hun har ikke tid. Hun har hendes eget program, og bekymrer sig ikke om dine forpligtigelser.

Hun besvarer dine opkald og skriver tilbage så snart hun kan. Hun ringer ikke med det samme efter hun har skrevet fordi du ikke har svaret.

Hun er tilfreds med sig selv og hun har ikke brug for en mand til at føle sig komplet.

Hun lytter når du taler. Hun er der for dig når du har et problem. Du ved du kan regne med hende fordi hun ser dig som ligeværdig. Hun er ikke afhængig af dig og hun vil aldrig lade dig være afhængig af hende. Hun har ikke brug for en kæreste, hun har brug for en partner.

Når du finder en pige som er vant til at klare sig selv, så vil det være det dit livs bedste forhold. Hun har ikke brug for din bekræftelse. Hun behøver ikke at høre hvor smuk hun er fordi det ved hun allerede. Hun behøver ikke at vide at hun gør det godt, for det ved hun også. Hun er fuldstændig uafhængig, og det burde du være stolt af.

Du burde date en pige som kender hendes egen værdi, en pige som sætter sig selv først. Hun var der før, i situationer hvor hun satte alle andre før hende selv, og hun brændte sig. Hun indså at folk er egoistiske og at alle arbejder til deres egen fordel. Og selv om du giver alt og mere til, til nogen, kommer det ikke altid tilbage. Og når du har brug for deres hjælp, vender de dig tit egoistisk ryggen til fordi de ingen interesse har i at hjælpe dig.

Det er derfor at hun sætter sig selv først nu.

Gå på date med en der ved hun ikke er perfekt. Hun ved at hun kræver arbejde, hun ved at hun har brug for mere tid til at blive den hun har drømt om at være. Selv når hun når dertil, vil hun ikke være helt tilfreds med hende selv fordi hun ved at der er plads til forbedringer. Det frustrerer hende ikke men gør hende ambitiøs fordi hun vil være den bedste version af sig selv.

Gå på date med en pige som ikke behøver dig, men ved at du er der for hende alligevel. Hun ved at hun kan græde ud ved din skulder hvis hun har brug for det. Hun ved at hun kan regne med dig hvis hun har det ad pommeren til. Hun vil spørge dig til råds når hun har brug for det. Der vil ikke være hemmeligheder mellem jer længere for hun vil fortælle dig alt hvad hun tænker på og hun vil bede om det hun vil have.

Dit livs bedste forhold vil være med en som ved at hun ikke kan klare alt selv. Date en som ikke er bange for at bede om din hjælp fordi hun er opmærksom på at hun ikke er hellig, og at mennesker ikke er skabt til at leve og gå igennem livet alene. Vi har alle brug for kærlighed og støtte – uanset hvor stærke vi er. Gå på date med en som ikke er bange for at indrømme det. En som ikke er så stædig og så stolt.

Date en som ikke lader som om hun er modig. Hun er ikke bange for at indrømme at der er noget der gør hende bange. Og hun afslår dig ikke hvis du er modig for hende. Hun lukker dig ind fordi hun stoler på dig, og hun stoler på dig fordi hun stoler på sig selv.

Gå på date med en pige som har hendes prioriteter i orden. En som har accepteret sig selv for den hun er. Date en som elsker sig selv. Så bliver du også lykkelig.

Vær sammen med en der inspirerer dig til at blive bedre. En som vil få dig til at ville ting og gøre noget vil det. Date en som vil opfordre dig til at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Gå på date med en pige der ikke har brug for dig fordi når du ser alt det hun kan klare alene, får det dig til at gøre det samme.

Gå på date med en som ikke har brug for dig fordi hun vil ikke forsøge at ændre på dig. Hun har accepteret dig for den du er, fordi hun har heller ingen planer om at ændre sig. Hun kender alle dine fejl og særheder, og hun ved hvordan hun lever med dem. Hun bærer ikke nag og hun ved hvordan man tilgiver. Hun er klar over at alt hvad du gør forkert kan også ske for hende. Hun har lovet at elske dig, og det ændrer hun ikke på.

Dit livs bedste forhold vil være med en pige som ikke har brug for dig, fordi hun vil elske dig ubetinget, og hun vil ikke bede om noget til gengæld. Hun vil lade dig være dig selv fordi det er den version hun forelskede sig i.

Vær sammen med en som hende fordi ingen andre vil elske dig som hun gør, og at lade den kærlighed forsvinde vil være dit livs største fejltagelse.