Skip to Content

De 10 Karaktertræk Ved En God Kæreste

De 10 Karaktertræk Ved En God Kæreste

Der er mange mænd, som er klar til at indgå i noget seriøst.

Der er mænd derude, der søger efter den rigtige kæreste, som vil få dem til at føle, at de har fundet deres anden halvdel, og hensigten er fantastisk, men de forsøger at gøre deres drømme til virkelighed med de forkerte kvinder.

Hvis du er en moden mand, der leder efter en god kvinde at indgå i et forhold med, hjælper det at vide, hvordan en god kvinde ser ud.

1. Den rigtige kvinde vil ikke være let.

Du vil ikke få alt, hvad du ønsker dig, med det samme. Hun vil ikke danse efter den rytme, du spiller – hun vil danse efter sin egen musik.

Hun vil ikke starte samtalen med nøgenbilleder. Du kan stoppe med at drømme om hendes nøgenbilleder, for hun har principper, og hun ved, hvad der skal til for at finde en god mand.

2. Du vil vente et stykke tid på sex.

Hun er ikke snerpet, men hun er heller ikke den, der søger sin soulmate ved fysisk hengivenhed. Sex synes at være det vigtigste problem i nutidens forhold.

I kender hinanden i et par dage, og så skynder I jer i seng.

En ægte kvinde vil få dig til at vente et stykke tid, fordi hun værdsætter det, du har i dit hoved, mere end det, du har i bukserne.

Nej, du må ikke gå i seng med andre kvinder, før hun føler, at det er tid til at gå i seng med dig, for du vil kun miste hende på den måde.

3. Hun vil ikke være helt vild med dig.

Du vil ikke behøve at bede hende om plads.

Et af tegnene på, at din kæreste er en god kvinde, vil kunne ses i den frihed, du får, fordi hun ikke vil hænge på din hånd og tigge dig om at tale med hende hele tiden.

Hun vil give dig plads, uden at du overhovedet beder om det, fordi hun er en voksen kvinde, som tilfældigvis også har brug for sit rum.

4. Den rigtige kvinde vil ikke blive fundet i en pige.

Hvis du leder efter en ansvarlig kvinde, der vil være i stand til at følge hver eneste skridt af en moden mand, vil du ikke finde hende i en 18-årig pige.

Hun er måske perfekt, men hvad har en moden mand og en pige sammen på lang sigt?

Den rigtige kvinde har allerede været på denne verden i en anstændig tid for at have en vis livserfaring og vide, hvordan livet fungerer.

Derfor er det en god ting at have hende som din kæreste.

5. Nej, I vil ikke dele alle interesser i livet.

Og det skal I heller ikke. At være en god kæreste betyder ikke, at man skal kunne lide alt det, man kan lide, eller gøre tingene på samme måde som dig.

Modsætninger tiltrækkes nogle gange, og hun vil ikke være helt vild med dig, mens du gør ting, du kan lide.

I stedet vil hun bruge lejligheden til at gøre de ting, hun kan lide, og I kan senere nyde at dele, hvordan jeres dag gik, fordi I sikkert vil være glade for, at I brugte tid på at gøre ting, I kan lide, i stedet for at tvinge hinanden til at gøre ting, I ikke rigtig har lyst til.

6. Hun vil have det så godt, at du vil glemme, at du nogensinde har datet en anden kvinde.

Hun vil ikke være noget som helst din eks var, og du vil ikke engang tænke på at sammenligne hende med din eks. Ved du hvorfor? Fordi hun er en kvinde på egen hånd, og hun ser ikke ud til at gøre noget, som din eks gjorde.

Fordi det går godt med hende, vil du ikke engang gide at tænke på andre kvinder. Hvorfor gider du overhovedet – hun vil altid se bedre ud i forhold til dem.

7. Hun er ikke en model.

Og det burde ikke genere dig, medmindre du selv er Ryan Gosling. Hun er ikke Adriana Lima, men bærer sin egen skønhed.

Problemet er, at mænd ønsker en kvalitetskvinde at date, men de forventer også, at hun er en topmodel.

Det er ok at have et par fejl her og der, for de vil ikke betyde noget i sidste ende. Glem dem – de er irrelevante, når du har den rigtige kvinde ved siden af dig.

8. Der er ingen ultimatummer med hende.

Hun vil ikke give dig ultimatummer, fordi denne kvinde bekymrer sig om, hvorvidt du er lykkelig i et forhold eller ej.

Hun bekymrer sig om dine følelser, så hun vil ikke tvinge dig til at vælge en ting eller give op.

Hun vil ikke give dig “Enten gifter du dig med mig, eller også forlader du mig!”-taler, fordi hun ikke ønsker at presse noget.

Hun ved, at enhver, der ville gøre det, ikke er forholdsmateriale og kun bekymrer sig om sig selv eller sine ønsker.

9. Hun er den, du kan stole på at have dybe samtaler med.

Nogle gange kan det ske, at hun ikke rigtig forstår din situation, men det vil kun være fordi hun aldrig har været der.

Det vil aldrig være, fordi hun er ligeglad. Du vil altid have lyst til at tale med hende først om alting.

Hun vil altid være dit første valg til at dele noget, fordi du ved, at selv om hun ikke forstår dig, vil hun lytte til dig og gøre en ekstra indsats for at se, hvor ting, du siger, kommer fra.

10. Alt ved jeres forhold vil føles fantastisk.

Når du har en moden kvinde ved siden af dig, vil hun få dig til at føle dig hjemme. Hun vil altid føles som det rigtige valg, uanset hvilke op- og nedture I to måtte opleve.

Ved du hvorfor? Fordi de dårlige øjeblikke vil være mindst fem gange så mange som de gode øjeblikke.

Vi har alle forskellig smag, og det er der ikke noget galt med.

Men disse 10 karaktertræk skulle hjælpe dig i din søgen efter en god kæreste, og forhåbentlig forstår du, at hvis du ønsker et seriøst forhold, skal du lede efter en moden kvinde, der ved, hvordan hun skal date dig.