Skip to Content

5 Magtbevægelser, Som En Kvinde Bør Gøre, Hvis Hun Vil Have Et Rigtigt Forhold

5 Magtbevægelser, Som En Kvinde Bør Gøre, Hvis Hun Vil Have Et Rigtigt Forhold

Ville du ikke bare ønske, at du var født i en tid med den gammeldags kærlighed? Det virker som om, det hele var nemmere dengang. Om ikke andet var alting mere ægte og ærligt.

I dag er det rodet at date og finde kærligheden. Kunsten at gøre kur og lange dating-perioder er blevet erstattet af at hænge ud og finde sammen, hvilket har skabt et gigantisk rod i vores kærlighedsliv.

Vi ender i halvhjertede, middelmådige situationer i stedet for at være i et ægte forhold. Og det er ikke fordi, vi ikke ønsker noget meningsfuldt. Det er bare, at det er svært at finde det.

Det er svært, men det er ikke umuligt, især hvis vi ved, hvad vi skal gøre.
Der er 5 power moves en kvinde kan trække, hvis hun vil have et rigtigt forhold:

Slet straks alle gratis dating-apps med det samme

Du kender helt sikkert nogen, eller du kender nogen, der kender nogen, som har fundet kærligheden via dating-apps. Men disse mennesker er virkelig sjældne. De er undtagelser.

Hvis du bruger Hinge, Tinder eller noget lignende, har du sikkert bemærket alle de kryb derude.

Hvis der er en anstændig person derude, bliver han overskygget af alle dem, der forsøger at få et knald eller bare slår tiden ihjel og i den proces spilder din tid.

Så hvis du er seriøs med hensyn til at finde ægte kærlighed, er der stor sandsynlighed for, at disse apps ikke vil hjælpe dig. De vil bare stjæle din tid og udtømme dine anstrengelser.

Lad være med at nøjes med falske, middelmådige dates i sidste øjeblik

“Jeg har ikke noget bedre at lave, så jeg kan lige så godt hænge ud med hende.” Det er ikke den date, du skal gå på. Du har ikke brug for, at nogen ringer til dig ud af det blå, bare fordi det passer dem.

Sørg for at fortælle dem, at det ikke passer dig, og at de skulle have spurgt dig tidligere. Du er ikke en person, der sidder ved telefonen og springer, så snart den ringer – det bør du i hvert fald ikke være.

Datoer skal være planlagt på forhånd, gennemtænkt og give dig noget at se frem til. De behøver ikke at være luksuriøse eller dyre – det er ikke meningen.

Pointen er, at du kan se, at han har tænkt over det, og at han glæder sig til at se dig. Kun en mand, der gør en indsats, er din tid værd.

Hans indsats til den første date vil fortælle dig meget.

Lad ham ikke gå over dørtærsklen til dit hjem for tidligt

Du skal heller ikke tage hjem til ham. Det er en fælde. De fleste af os er tilbøjelige til at chille og tilbringe tid i vores hjemlige omgivelser.

De fleste af os begår den fejl at invitere nogen ind i denne komfortzone for tidligt.

Det får folk ubevidst til at tro, at vi ved at gøre det, er klar til et mere afslappet og afslappet forhold. Det handler ikke kun om ikke at have sex for tidligt. Det handler om at gøre daten til en hyggestund.

Lad være med at give alle kærestefordele til en person, der ikke er din kæreste.

Det er bedre at holde ham væk fra din sofa i det mindste de første par uger, indtil du lærer ham bedre at kende. Der vil være masser af tid til sofaer, kram, Netflix og chill senere hen.

Slip ham blidt ned, hvis han begynder at spille spil

Efterhånden kan du spotte en spiller på en kilometers afstand. Han vil spille sms-spil. Det ene øjeblik vil han være der, og det næste er han ikke til at finde nogen steder. Han vil føre dig bag lyset på alle mulige måder.

Det vil du selvfølgelig ikke finde dig i. Det har jeg prøvet. Der er ingen grund til at gå igennem det igen. Det er derfor, du er nødt til at sende den sms, du egentlig ikke har lyst til at sende, men du ved, at du er nødt til det.

Den kan lyde nogenlunde sådan her:
” Hej med dig. Jeg bryder mig ikke om at gå udenom, så jeg vil være ærlig over for dig. Jeg er ikke til tilfældige opkoblinger. Jeg kan godt lide rigtige dates, og jeg mener, at mænd, der gør en indsats, er ekstremt lækre. Jeg har brug for tid til at lære nogen bedre at kende for at hoppe i seng med dem og kun dem. Hvis du ikke deler min mening, er det ok. Jeg kan godt lide at lade folk vide, hvor de står med mig.”

Ved, hvad du vil have, og vær ikke bange for at sige det

Vi lyver som regel for os selv. Vi går ind i noget med nogen, som ikke indebærer nogen som helst forpligtelse, for at undgå at virke for trængende i starten.

På en eller anden måde bliver denne begyndelse forlænget, og vi ender i et næsten forhold uden at ville det. Og det eneste, vi gør, er at knuse vores hjerter og spilde vores tid.

Lad ikke nogen lægge ord i munden på dig, som ikke er dine egne. Du skal ikke sige, at du ikke er til etiketter, og at du ikke har noget imod at holde tingene afslappet, hvis du i stedet virkelig ønsker at være nogens kæreste.

Så vær ærlig over for dig selv først, og vær ærlig over for den person, du dater. Bestem dine grænser, og lad være med at bevæge dig langt væk fra dine standarder.

Hvis du ønsker et rigtigt forhold med en person, som ikke er bange for at være i et, og som er villig til at matche alle dine anstrengelser, så nøjes ikke med mindre.