Skip to Content

Sådan Ignorerer Du Ham For At Få Hans Opmærksomhed (7 Enkle Tips)

Sådan Ignorerer Du Ham For At Få Hans Opmærksomhed (7 Enkle Tips)

En ting, jeg ved med sikkerhed om mænd, er, at når du begynder at ignorere dem, begynder de straks at savne dig. Så hvis du ønsker at få din eks tilbage eller få din mand til at ønske dig mere, skal du simpelthen ignorere ham for at få hans opmærksomhed.

Forhold er vanskelige. Og nogle gange skal du finde på gode strategier for at få en fyrs opmærksomhed.

Måske er du i et langvarigt forhold, der lige har ramt en hård periode – han er distanceret, og du føler, at han mister interessen. Han synes at trække sig væk, og du ved ikke, hvordan du skal håndtere situationen.

At trække din mand så tæt på som du ønsker ham og få hans fuldstændige og ærlige hengivenhed er noget du kan få lige nu, hvis du vælger Infatuation Scripts. Du vil ikke fortryde at prøve det, det lover jeg.

Måske er du lige begyndt på et nyt forhold, og du ønsker ikke at ødelægge det ved at være for klæbende. Du ønsker, at alt skal gå glat, men selv om det stadig er for tidligt at sige noget, føler du, at han trækker sig væk.

Tag en dyb indånding. Og sæt farten ned.

De fleste kvinder ville overreagere. De ville lave nogle dumme træk for at få fyrens opmærksomhed.

Men det skal du ikke, for jeg vil afsløre nogle hemmeligheder for dig og lære dig, hvordan du kan ignorere en fyr for at få hans opmærksomhed, selv om det måske nu føles som en tabt sag.

I situationer som denne, for en “sygdom” kaldet at trække sig væk, har du brug for den hemmelige “medicin” kaldet IGNORE.

Selv om det virker simpelt og ret indlysende, så tro mig – når følelser er involveret, vil du have svært ved at kontrollere dine handlinger.

Nogle gange tager du endda dig selv i at gøre ting, som du har svoret, at du aldrig ville gøre.

Hvis nogen fortalte dig en historie om en pige, der sendte en sms til en fyr, selv om han ikke sendte hende en sms tilbage (eller noget lignende), ville du sikkert sige: “Det ville jeg aldrig gøre. Er hun skør? Hvis jeg var i den situation, ville jeg ignorere ham fuldstændig.”

Men her er du så og gør det samme – selvom du sagde, at du ikke ville gøre det. Og det simple “ignorer ham for at få hans opmærksomhed” virker så svært.

Får man opmærksomhed ved at ignorere en person ved at ignorere ham?

Hvis din tilstedeværelse ikke holder nogens opmærksomhed, så vil det helt sikkert gøre det at ignorere dem. Den tavse behandling er en meget forfærdelig og smertefuld prøvelse, men samtidig er den meget effektiv, hvis du ønsker at få nogens fulde opmærksomhed.

Det kan virkelig drive en mand til vanvid, især når det kommer fra en person, som du ærligt elsker. Dit sind bliver helt optaget af den ene person, der ignorerer dig.

At ignorere ham for at få hans opmærksomhed er et meget effektivt værktøj, du kan bruge til at få din eks tilbage, og jeg er sikker på, at det ikke vil give bagslag på dig, HVIS du gør det på den rigtige måde. Bare tryk på ignorér-knappen, og du vil se, at det vil fremkalde en reaktion fra din mand tidligere end forventet.

Hvordan man ignorerer ham for at få hans opmærksomhed? 7 enkle metoder

Brug ‘ignorere’ på den rigtige måde. Start med dig selv, og arbejd dig så gradvist frem til at få det, du vil have fra ham.

Her er nogle forholdsråd, der gør missionen ‘ignorér ham for at få hans opmærksomhed’ mere sandsynlig at lykkes:

 Ignorér behovet for at have overdrevne følelsesmæssige udfoldelser

Dette er en fælde, som mange kvinder falder i. De tror, at fyre oplever følelser på samme måde, som de gør. Derefter viser de alle deres følelser for tidligt.

Det er netop en af grundene til, at mænd trækker sig væk i starten af et forhold. Faktum er, at de fungerer på et andet niveau end kvinder.

Det tager dem normalt mere tid at finde ud af tingene selv og være sikre på deres følelser, før de deler dem.

Hvis du er åbenhjertig med dine følelser eller overdriver med følelsesmæssige udfoldelser, kan det være grunden til, at han tager en anden retning.

For meget ærlighed vil blot få ham til at løbe så hurtigt, som han kan.

Så tag det roligt. Timing er alt. Sæt farten ned til hans tempo, og begynd først at vise følelser, når han også er klar til at vise dem.

Sørg for, at I er på samme niveau. Hvis du viser din kærlighed og tilknytning for tidligt i et forhold, kan du sende signaler om, at du er usikker eller desperat.

Ved at give ham plads og tid til at tænke sig om, er I måske på rette vej til at give jer en chance for at elske hinanden.

Når du ignorerer ham, vil han sandsynligvis begynde at undre sig over, hvorfor du har ændret dig, og hvorfor du ikke giver ham lige så meget opmærksomhed som før, og her kommer så det twist, du har ventet på, som vil fange hans fulde opmærksomhed og få ham til at gå efter dig.

Ignorer behovet for at overreagere

De fleste kvinder har en tendens til at drage forhastede konklusioner.

Måske er der intet galt, men du forestiller dig, at det kan være fordi han ikke sendte en sms tilbage med det samme, eller fordi han ikke satte en hjerte-emoji i slutningen af en godnatbesked.

Uanset hvad du gør, skal du først sikre dig, at der rent faktisk findes en grund til at bekymre dig og reagere, og at du er nødt til at reagere på en eller anden måde.

Konstant at brokke sig og larme hele tiden over småting kan få ham til at løbe så hurtigt han kan. Ingen ønsker at høre konstant klynken, især ikke uden grund.

Vælg dine kampe med omtanke. Hvis du virkelig har et problem, skal du tage det op med ham og sikre dig, at det er et gyldigt problem.

Hvis han sårer dig på nogen måde, bør du fortælle ham det åbent. Overdrivelse kan dog kvæle et forhold.

Du ønsker, at han skal se dig som en kvinde, der ikke overtænker hvert eneste ord fra ham.

Dit liv er dit eget, og du har ikke tid til at være besat af hver eneste lille ting, han gør. Du skal kun have lyst til at løse større problemer.

Han bliver måske endda overrasket eller bekymret over, hvorfor du ikke reagerede på de ting, som du normalt ville blive vanvittig over.

 Hold op med at ignorere dig selv, og han vil også holde op med at ignorere dig

Sæt dig selv først. Vær ikke for opmærksom på hans behov, og spring ikke på hvert eneste telefonopkald og hver eneste sidste øjebliks invitation, han giver dig.

Du behøver ikke at lade som om, du har travlt. Du skal være travl – travl med dig selv.

Få dit eget liv til at fungere, som du ønsker det. Hav altid et klart billede af, hvem du er, og vær også opmærksom på dine behov. Hold op med at søge bekræftelse fra andre og bliv en del af dit eget støttesystem.

Du har dine studier, dine venner og din familie, dit arbejde, dine karriereplaner, dine aktiviteter og dine interesser – uanset ham.

Du skal have dit eget liv, og han skal naturligvis være en vigtig del af det. Hvis du er for imødekommende, vil han vænne sig til det.

Han vil tage din tid for givet og naturligt gå ud fra, at du altid vil tage dig tid til ham.

Det bør være ham, der tilpasser sine planer til din tidsplan – i det mindste nogle gange.

Du behøver ikke at bøje dig bagover for at passe ind i hans planer hele tiden. Kompromiser er altid en god ting, men lad ham aldrig tro, at du ikke har dit eget liv.

Sandheden er, at de fleste mænd ønsker en stærk og uafhængig kvinde, der ved, hvordan hun skal ordne sine prioriteter godt. En kvinde, der vil gøre det at tilbringe tid med ham til en af sine topprioriteter, men ikke hendes eneste prioritet.

Hold op med at ignorere dine ønsker

Tag ansvar. Læg planer om en biltur. Læg planer for middagen. Book billetter til en film, som han ville være interesseret i. Køb billetter til en koncert med en musiker, som I begge kan lide.

Lav alle de planer, som du mener, vil være interessante for jer begge. Sig, at du har arrangeret en aktivitet, og spørg ham, om han vil være med.

De fleste kvinder er vant til, at det er mænd, der står for alle arrangementer.

Dette er en måde at vise ham, at du er selvhjulpen og i stand til at organisere aktiviteter, og at du meget gerne vil have ham til at være med.

Det afgørende her er at sige: “Hvis du ikke kan komme med, er det helt i orden. Jeg vil bede nogle af mine venner om at tage med mig, for jeg vil virkelig gerne med.” Hold det afslappet.

Det vil få ham til at undre sig: “Hvilke venner?” Og du vil vise ham, at du er i stand til at have det sjovt uden ham. Dette er en meget subtil måde at ignorere ham på for at få hans opmærksomhed.

Spil “varmt og koldt”-spillet

Hvis du konstant ignorerer ham, vil han blive træt af det efter et stykke tid. Han vil tro, at han har med en narcissist at gøre, og at han støder mod en mur. Det vil få ham til at tro, at han på ingen måde har en chance med dig.

Så giv ham nogle hints om, at der måske alligevel er håb for ham. Du har spillet rollen som isdronning, men giv ham fra tid til anden hints om, at du har et varmt hjerte indenunder.

Indgå i en samtale med ham, når du har en chance. Vis ham, at du er interesseret i, hvad han har at sige.

Lad ham føle, at det, han siger, er så fængslende, at du ikke vil gå glip af et eneste ord.

Du kan også gøre det over sms. Du skal blot sende ham en sms og spørge ham om noget, som han har nogle oplysninger om, og som du ikke har (du må bare ikke gøre det for tydeligt).

Hvis du kan se, at dine antydninger af opmærksomhed gør, at han pludselig får lyst til at tale mere med dig eller sms’e mere til dig, er du på rette vej til at negle din ‘ignorer ham for at få hans opmærksomhed’-mission.

Lav en balance mellem at ignorere ham og give ham lidt opmærksomhed. Du ønsker ikke at optræde som en kold narcissist, men du ønsker heller ikke at fremstå som trængende.

Spil det effektive tankespil med varmt og koldt, giv ham lige akkurat nok til at holde ham fanget, men ikke for meget. Husk, at balance er nøglen.

Gør ham jaloux

Mænd er meget konkurrencemennesker, og nogle gange er det eneste de har brug for en smule jalousi for at få dem til at rejse sig og gå efter dig.

Han ser måske ikke engang, hvad han har lige foran sig, før der er en trussel om, at en anden kan tage det fra ham.

Så flirt, men på en måde, hvor du giver din opmærksomhed til andre. Tal med en anden mand, smil meget, rør ved hans skulder og hav kun dit fokus på ham.

Sørg for, at din mand kan se, at du taler med en anden fyr, og at du ikke er opmærksom på andet end den fyr, du taler med.

At vække jalousi er en af de farligste taktikker, fordi det kan sende ham en besked om, at du er uinteresseret eller at du er interesseret i en anden.

Så sørg for ikke at overdrive flirtspillet for meget, da jalousi kun vil drive ham væk. Du skal bare have en gnist, ikke en massiv ild.

 Følg hans ledelse

Hvis han ignorerer dine sms’er, så lad være med at spørge ham, hvorfor han gør det. Gør det samme – lad være med at sende ham en sms. Lad være med at ringe. Lad være med at stalke ham på de sociale medier. Lad være med at insistere. Lad være med at tvinge ting. Det er nytteløst.

Han vil være mere interesseret, når han ikke hører fra dig, end når du sender sms efter sms og forsøger at komme til bunds i tingene.

Hvis du ignorerer ham, får du ham til at undre sig over, hvor du er forsvundet hen. Det danner en million spørgsmål i hans hoved. Det får dig til at virke som et puslespil, og han vil være ivrig efter at løse det.

Og når du er for tilgængelig, gør det det det modsatte, og det vil bestemt ikke hjælpe dig til at få hans fulde opmærksomhed. Han ved, hvor du er, hvad du tænker, og han ved, at det generer dig, at han ikke sender dig beskeder.

Så han har overtaget i den situation, selv når han ikke aner, hvad der sker, og tror, at du sandsynligvis er ligeglad med, om han svarer på din sms eller ej.

Han vil svare på et tidspunkt, og når han gør det, så tag dig god tid til at svare. Få ham ikke til at tro, at du har ventet ved telefonen på, at han skal huske, at du eksisterer.

Lad ham aldrig se, at du var ked af det, fordi han ikke sendte en sms tilbage. Jeg ved, at disse tankespil kan være udmattende, men de er nogle gange nødvendige.

Lægger fyre mærke til, når du ignorerer dem?

Tro mig, ikke kun han vil lægge mærke til det, men det vil drive ham fuldstændig vanvittigt. Det vil genere ham endnu mere, end du tror. Det er naturligvis kun, hvis du gør det på den rigtige måde.

En mand af høj kvalitet, den, der virkelig elsker dig og ønsker dig i sit liv, vil altid bemærke, når noget er galt i jeres forhold. Han vil først forsøge at forstå årsagerne til din adfærd, og derefter vil han gøre alt for at få tingene på plads igen.

Lægger du mærke til, når han ignorerer dig? Selvfølgelig gør du det, fordi du har stærke følelser for ham og ikke kan tåle tanken om, at han måske er ved at køre væk fra dig.

Vil en mand komme tilbage, hvis du ignorerer ham?

Hvis du ønsker at få din eks tilbage eller få ham til at savne dig, vil de fleste forholdseksperter nok give dig følgende forholdsråd; ignorer ham for at få hans opmærksomhed.

Jeg er enig i, at det er et meget effektivt forholdsråd, og det er sandt, at det virker i de fleste tilfælde. Men, og dette er et stort og meget vigtigt MEN, sandheden er, at uanset hvad du gør, vil han aldrig komme tilbage til dig, hvis hans følelser for dig er forsvundet.

På den anden side, hvis det er ægte kærlighed, hvis din mand stadig deler dybe og ærlige romantiske følelser for dig, vil han reagere på din ignorering med det samme, fordi han ikke vil tillade sig selv at miste den kvinde, han elsker.

Han vil helt sikkert komme tilbage til dig, og alt dette vil kun bringe jer tættere på hinanden. Det vil styrke jeres forhold og bevise, at jeres kærlighed er så stærk, at den kan overvinde alle forhindringer. Jeres kærlighedsliv vil blomstre igen.

Skal jeg ignorere min kæreste for at få hans opmærksomhed – indpakning

Hvis du ønsker at fange din kærestes opmærksomhed og få ham til at ønske dig mere, skal du begynde at ignorere ham. Det er et meget effektivt tankespil, der altid vil vise positive resultater, hvis du gør det på den rigtige måde, selvfølgelig.

At ignorere din kæreste er også en god måde at teste, om han virkelig er vild med dig. Hvis du ignorerer ham på en af de ovennævnte måder, og han begynder at jagte dig, er du på rette vej.

Det betyder, at du har hans fulde opmærksomhed. Hvis han ikke gør noget, ved du i det mindste, hvor du står, og det vil være hans tab, hvis han ikke går efter dig.

Det er ikke en god idé at investere meget i en person, som ikke også investerer i dig. Hvis de ikke kæmper lige så meget for dig, som du gør for dem, er det et klart rødt flag, at de ikke holder lige så meget af dig, som du holder af dem.

Derfor bør du ikke give mere til en person, end den giver til dig.

I bør passe på hinanden på samme måde og give hinanden lige meget tid og opmærksomhed.

Du kan naturligvis ikke måle og holde styr på, hvem der har givet mest af sig selv ved hver enkelt lejlighed, men sørg for, at I samlet set ligger tæt på hinanden.

Alle jeres anstrengelser bør være gensidige, og nøjes aldrig med mindre. Husk, at et sundt forhold ALTID er en tovejs-vej.

Og hvis det ikke er tilfældet, kan du, hvis din mand begynder at trække sig væk, forsøge at ignorere ham for at få hans opmærksomhed og trække ham ind igen ved at vise ham, hvordan hans liv ville se ud uden din opmærksomhed.

Hvis du føler, at du giver for meget, og han ikke giver noget som helst, bør du måske genoverveje, om du overhovedet ønsker den slags forhold.

Det er helt enkelt sådan, at mænd er simple: Hvis du jagter dem, trækker de sig væk. Hvis du ignorerer dem, vil de jagte dig.