Skip to Content

Bagsiden Af Et Være Den Pige Der Altid Tager Sig Af Andre

Bagsiden Af Et Være Den Pige Der Altid Tager Sig Af Andre

Du er der altid for dem som har brug for en ven

ophidset kvinde taler med ven

Du er den person som man altid kan stole på. Dag og nat, så er du der altid for dem der har brug for dig. Og folk stoler på dig fordi du altid finder den rette måde at siger det rigtige på det rigtige tidspunkt. Du er god til at trøste, og det er derfor folk altid stoler på dig når de har brug for en ven.

Du behandler aldrig andre mennesker som de behandler dig

Du lever efter dine egne regler, og selv om du ønsker at behandle folk som de behandler dig, så du kan give dem en lektie, så kan du ikke. Du kan ikke for du er ikke den type. Du har intet ondt i dig, og du vil aldrig få andre til at smage deres egen medicin. Når de sårer dig, slår du tilbage med venlighed, og du forsøger altid at holde dig fri fra at gøre onde ting mod andre mennesker.

Du tilgiver nemt

Eftersom du er den person som altid forsøger at forstå andre, så har du svært ved at bære nag. Uanset hvor meget en person har såret dig, uanset hvor længe du mærker smerten så vil det at tilgive dem komme nemt til dig. Når der er nogen der sårer dig, forsøger du at sætte dig selv i deres sted, og du ender altid med at tilgive dem.

Du tilgiver for nemt

kvinde sidder på sofaen og sender sms'er

Uansett hvor mange gange en person har vist dig at du ikke bør stole på dem, lægger du hånden tilbage i ilden, og håber på ikke at blive brændt. Du er bare ikke den type der dvæler over de dårlige ting der er sket. Og nogle gange, selv om du ikke glemmer at der er en der har svigtet dig, så er ønsket om at hjælpe andre større end din egen smerte.

Du glemmer tit dig selv på grund af andre

Den dag du måske ønsker at gøre noget, kun for dig selv. Måske har du besluttet at denne dag kun skal handle om dig, men hvis der kommer en løbende til dig og beder om din hjælp glemmer du alt det du havde tænkt dig at gøre, alt det du havde planlagt, og du beslutter dig for at pleje deres behov først. Det er derfor at du aldrig har tid til dig selv.

Folk er vant til din godhed

Der er intet ondt i dig og det ved folk. At lade mennesker få andel i din godhed, at have dem rundt om dig for at passe på dem er noget du er født til, fordi de har aldrig følt dit fravær. Du var der altid for dem når de havde brug for dig, og det at have gode mennesker omrkring sig er noget du hurtigt bliver vant til. Det er derfor ikke noget særligt når du gør dem en tjeneste, fordi det forventer de alligevel fra dig.

Du har det skidt hvis du skal sige “nej”

Fordi at alle er vant til din godhed og dine tjenester, bliver de overrasket når de ser at du er stresset, og forsøger at sige nej til dem. Jeg skriver “forsøger” bevidst, fordi selvom du har lyst til at sige nej til dem, så tillader din dårlige samvittighed dig ikke at gøre det. Det ville holde dig vågen om natten, og gøre at du får det skidt eller føler dig som et dårligt menneske, og det er det sidste du ønsker. Så du ender med at gøre tjenester for mennesker som slet ikke fortjener at du løfter en finger for dem.

Ingen ved hvordan du har det

trist pige sidder på sofaen

Det værste ved at være en pige som altid passer på andre, er at indse at der ikke er nogen som passer på dig. Du kan også falde ned i et sort hul. Du kan også være trist, du kan også have det skidt og hade dit liv. Men desværre er der ingen der vil lægge mærke til det. Der er ingen der vil vide hvad de skal gøre eller sige til dig. Så du lader ikke andre vide hvordan du i virkeligheden har det. Du skjuler dine følelser og beslutter dig for at passe på dig selv når du er alene.

Du bliver aldrig behandlet sådan som du fortjener at blive behandlet

Den negative side ved at være en pige som passer på andre, er det faktum at alle andre opfører sig på samme måde overfor dig som du gør overfor dem. Du vil aldrig blive behandlet som du fortjener at blive behandlet. Du fortjener hele verden. Du fortjener nogen som ved hvordan de skal behandle dig. Du fortjener at blive passet på. Du fortjener den samme kærlighed som du giver til andre. Og du håber at det sker en dag. Sandheden er at det vil du – du skal bare være tålmodig.

Den positive side ved at være den pige som altid passer på andre er det faktum at der findes en person derude som er lige så varm og rar som du er. Den person går det samme igennem som dig. Så mist ikke håbet, og bliv som alle andre i denne verden. Vær tro mod dig selv, sådan at din sjæleven kan genkende dig når i mødes.