Skip to Content

Dette Er Hvorfor Det Er Godt At Savne Ham, Men Aldrig At Gå Tilbage Til Ham

Dette Er Hvorfor Det Er Godt At Savne Ham, Men Aldrig At Gå Tilbage Til Ham

Det er mere end ok at savne ham.

Du kan ikke gøre for at du så en som mindede dig om ham. Det er ikke din skyld at du har duftede den nøjagtig samme duft som han plejede at bruge. Det er ikke din skyld at du gik forbi den restaurant hvor i var på date første gang.

Det er ok at savne ham.

Men lad dig ikke narre. Ønsk ikke noget du vil fortryde senere. Gå ikke tilbage til ham. Jeg ved at du kæmper med alt hvad du har for at glemme ham, men du tager altid dig selv i at savne ham.

Du forsøger at tænke på noget andet. Du forsøger ikke at tænke på ham. Dagen er pakket med aktiviteter, bare så din hjerne har noget bedre at lave end at tænke på ham.

Endnu engang, det er ok at savne ham, men gå ikke tilbage til ham.

Nogle gange vil du se dig selv i færd med at gå tilbage. Gør det ikke! Du har glemt at tingene ikke var så gode som du husker dem.

Du har glemt at han sårede dig. Du glemte at han forrådte dig, og han vil gøre det igen.

Du ser tilbage og husker kun de gode ting der skete. Du har blokeret alle de dårlige følelser som han fik dig til at føle, og alle de tårer du har grædt på grund af ham. Mind dig selv om at den smerte du gik igennem, og du vil aldrig overveje at gå tilbage til ham igen.

Han har ikke ændret sig. Han er den samme hjerteløse idiot som han var før. Han prøver bare at narre dig tilbage i hans fælde. Fald ikke for det. Du kan savne ham, men gå ikke tilbage til ham.

Dette er bare en midlertidig svaghed i din psyke. Det går over. Du vil gå tilbage og leve lykkeligt uden ham. Han var ikke i stand til at elske dig. Han vidste ikke hvordan. Han er ikke den forkerte mand for andre, men den forkerte for dig. Han vidste ikke hvordan han skulle elske dig på den måde du fortjener.

Alt dette er fortid nu. Og du må lade det blive i fortiden. Riv ikke op i gamle sår, for så vil de aldrig hele. Du får intet ud af det. Det eneste du kan få ud af at være sammen med ham igen er smerte og lidelser. Det hele om igen.

Hold ikke fast i fortiden. Giv ikke dig selv mere smerte end nødvendigt. Hop på turen til fremtiden. Det er dit valg hvilken vej du vælger at gå.

Det er ok at savne ham, men gå aldrig tilbage til ham.

Der er ikke noget der vil være det værd.