Skip to Content

Dette Er Hvorfor Du Vil Fortryde At Have Udnyttet Den Pige Som Elskede Dig

Dette Er Hvorfor Du Vil Fortryde At Have Udnyttet Den Pige Som Elskede Dig

Når en kvinde elsker en mand, giver hun alt. Der er ikke noget hun ikke vil gøre for at bevise sin kærlighed til ham. Hun vil gå på sin stolthed. Hun vil være den fineste og morsomste. Hun vil le så meget at hun vil bide sig i læberne, og have svedige håndflader.

Hun gør sit bedste. Hun er hans støtte, hans bedste ven og en elsker – og Gud ved hvad mere. Den alvorlige del kommer når hendes indsats ikke bliver returneret. Det vil alvorligt når hun gør sit bedste, og endnu værre når hun er i gang med at bryde sammen, men han svarer stadig ikke.

Det som er skidt for dig, er det øjeblik hvor du begynder at fortryde dine handlinger. Når hun forlader dig, så vil du selv opleve det samme som hun gjorde da hun var sammen med dig.

Du vil aldrig nogensinde finde en som vil behandle dig som hun gjorde.

Hun havde ‘det’. Hun troede på at jo mere at du giver til andre, jo mere får du tilbage. Men beviste hende det modsatte. Du var hendes prioritet og hun lod dig være i centrum af hendes verden. Det handlede kun om dig, og hvad hun kunne gøre for dig. Hun kendte til din usikkerhed – Du viste hende alle dine dæmoner, men hun besluttede sig allevel for at elske dig. Hun valgte en nedbrudt dig at give al hendes kærlighed til, hver eneste sprække af din sjæl. Hvad fik hun igen?

Hun har altid troet på dig.

Uanset hvor mange gange du faldt, var hun der for at hjælpe dig op igen. Hun gav dig aldrig muligheden for at give dit liv eller dine drømme op. Hun har altid håbet på at hun vil være den du vælger, og det er derfor hun troede så meget på jer. Det var umuligt for hende at slippe følelsen af at en dag, vil det være slut. Hun troede at du ville give hende den kærlighed hun fortjente, men du viste hende at hun tog fejl igen og igen.

Hun vil blive træt og ked af det.


Der er kun en vis mængde af dig selv du kan give til andre. Når du har nået den grænse, vil du blive giftig for dig selv og dine omgivelser. Det er derfor hun vil ende med at forlade dig. Hun vil blive træt af at give uden at få noget tilbage. Og så vil hun forlade dig.

Til at begynde med vil du ikke mærke savnet af hende.

Det kan føles mærkeligt, men du vil ikke reagere. Fordi du er så uvidende. Du har aldrig givet hende nogen form for opmærksomhed. Men det vil pludselig ramme dig. Og det rammer dig hårdt.

Du vil snart indse hvad du havde.

Alt vil begynde at komme til dig. Alt hvad hun gjorde for dig. Alle de øjeblikke hvor i var sammen og hun gav dig hendes hjerte, i hvert kram vil hendes tårer ramme dig hårdt. Hvem har du tænkt dig at støtte dig til når tingene bliver svære? Hvem vil snakke med dig når solen står op?

Det vil være for sent.

Det vil dræbe dig at se at hun klarer sig fint uden dig.

Selv om det vil gå i slow motion i din hjerne, vil alt i hendes hjerne bevæge sig hurtigt. Hun får styr på hendes liv. Hun vil begynde at indse hendes værdi, og hun vil begynde at værdsætte sig selv. Hun vil lære at elske sig selv uselvisk, præcist som hun elskede dig engang.

Det som vil såre dig allermest vil være i det øjeblik at hun fortsætter med sit liv. Hun vil finde en som er hendes kærlighed værdig. Hun vil finde en som ikke dræber hendes følelser, en som værdsætter hende, en som vil sætte pris på enhvad indsats hun gør for ham.

Og det er der ‘hvad hvis’ vil få gang i dit hovede.
Du vil få flashbacks til hver eneste dårlige ting du gjorde. Du vil overveje om du kunne have gjort tingene anderledes. Du tænker på du ville have været hvis du ikke havde taget hende for givet. Hvis jeg var dig, vil jeg have reageret før det var for sent, for nu er hun allerede væk, og du får hende aldrig tilbage.