Skip to Content

7 Træk, Der Gør Dig Så Forbandet Sexet (Ifølge Mænd)

7 Træk, Der Gør Dig Så Forbandet Sexet (Ifølge Mænd)

For de fleste mænd, er piger vidunderlige mennesker. De kan lide alt ved dem, fra deres forførende smil til kroppens former.

Men hvis du vil være mere attraktiv og ønskelig, skal du kende nogle få ting, som fyre værdsætter hos kvinder. Så her er de mest sexede træk ved hver pige, ifølge mænd. Så læs nedenstående omhyggeligt!

1. De kan godt lide, når du er stærk

Lad os bare se det i øjnene damer — nogle mænd ikke er stærke nok, så de forsøger altid at finde en kvinde, stærkere end dem så de kan føle sig trygge. Selv om dette er noget, som kvinder skal gøre, opfører de fleste fyre sig sådan i dag.

Så hvis han ser, at du er en stærk og uafhængig kvinde, vil han blive så forbavset over, at du kan gøre alt alene, og du behøver ham til at hjælpe dig. Dette er et af de vigtigste træk, mænd søger i en kvinde og de fleste af dem enige om, at kvinder med en stærk holdning er mere sexet.

2. De kan godt lide, hvis du giver dem følelsen af at de er nyttige

At være en stærk og uafhængig kvinde, er hvad de fleste fyre vil have, men de vil også have et stykke af kagen. De vil have at du føler dig tryg sammen med dem, giver dig grund til at blive, fordi de vil gøre alt for at gøre dig til en glad kvinde.

Så det er meget vigtigt, hvis du fortæller dem, at de er nyttige, og at du respekterer ting, de gør for at gøre dit liv bedre. Fordi hvis en mand ser, at du kan gøre alt på egen hånd, og at han ikke skal gøre noget for at hjælpe, han vil bare forlade dig, fordi han tror at han ikke fortjener dig.

Så fortsæt og boost hans ego ved at fortælle ham, at han er god til at gøre mange ting, og at du har brug for hans hjælp.

3. De kan godt lide, hvis du bære deres tøj

Fyre kan godt lide at se piger bære deres tøj. I perioder. Dette giver dem frække tanker om at være nøgen under dig og kun hans skjorte, der rører ved din krop. Dette er en af de ting, de fleste mænd elsker om kvinder, og det kan tænde dem med det samme.

Så hvis du overnatter hjemme hos ham, sørg for at du tager noget af hans tøj på når du går ud i køkkenet for at forberede morgenmad. Eller skal jeg bare sige at han vil tage dig til morgenmad?

4. Når du vil have sex

Alt seksuelt som du indleder, vil få ham til at dræbe for at blive din kæreste. Det er en kendsgerning, at mænd kan lide sex, og de bruger det meste af deres tid på det, men hvis du gør det her, vil de være så tilfredse, fordi de vil føle sig tiltrukket af en kvinde.

Så hvad venter du på? Gør din mand glad flere gange!

5. De kan lide når du laver ting, du ikke kan lide bare for at behage dem 

Enhver god kæreste vil tilbringe noget kvalitetstid sammen med sin mand for at lave ting, hun ellers ikke kan lide.

Men alligevel vil hun gøre det, fordi hun elsker hendes mand og vil gøre ham glad. Så hvis en pige ser en fodboldkamp sammen med sin fyr og hun ikke engang kender navnene på spillerne, kan han betragte sig som heldig.

En sådan pige ser alle de ting hendes mand har gjort for hende hidtil, og hun ønsker at gengælde på samme måde.

6. Når folk elsker dig

Hvis folk elsker dig, betyder det ikke, at du udnytter folk. Det betyder bare, at du har en positiv energi, som alle føler sig tiltrukket af, og at du nyder at lære nye mennesker at kende.

Når en fyr ser at du er en populær pige i din omgangskreds, og at du kan lide at fortælle vittigheder og få folk til at grine, vil han kunne lide dig endnu mere. I det mindste ved han, at han altid vil have en god tid med dig, og at han aldrig vil komme til at kede sig.

7. Når du bære rød læbestift

Der er noget magisk om den røde læbestift. Måske minder det fyrene om alle de hotte tøser fra filmene, der bærer rød læbestift og laver frække ting.

Og måske den røde læbestift ser godt ud på dig og fremhæver din naturlige skønhed. Uanset, bære det, fordi fyrene kan lide det. Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde det!