Skip to Content

4 Stjernetegn, Der Skal Have Sex Hele Tiden

4 Stjernetegn, Der Skal Have Sex Hele Tiden

Sex er deres ting. Det er en vigtig del af deres biologiske drift. Der er få tegn der viser at de elsker sex mere end andre og de vil gøre det hvor som helst og når som helst.

Prøv at se!

1. VANDMANDEN

Vandmanden er en sand hippie. De løber alle halvnøgen rundt som i tresserne. Det var den perfekte tid for dem. Det var på det tidspunkt, vandmanden regerede.

De har sådanne stærke seksuelle ønsker, at de vil have sex stort set hvor som helst og når som helst. Deres sexlyst er enorm, så de kan ikke gøre for det, plus de er gode!

2. TYREN

Tyren er ægte bæster i sengen. Så snart de kommer i stemningen, begynder de at fantasere, og de er nødt til at handle hurtigt. Ellers ville de gå amok og blive vred. Du ønsker ikke at se en vred tyr.

Hvis du planlægger at forføre en af disse skøre tyre, skal du være klar til det bedste sex i dit liv – ingen nåde, hele vejen.

3. VÆGTEN

Vægten kan virke rolig og fattet — som om intet i denne verden kan genere dem. Men så snart deres sexlyst viser sig og de føler at de er i humør, kan de slet ikke styre det.

Vægten vil nøjes med stort set alt som kommer deres vej, uanset om det er nat eller dag, i bilen eller i gyden. De vælger ikke. Det gør dem til en af de stjernetegn, der har mest sex.

4. STENBUKKEN

Normalt i livet, Er stenbukken meget nervøs, og de kan lide at beregne. Alt skal foregå på den måde, de havde forestillet sig. De er ikke så spontane. Men når det kommer til sex, vil stenbukken gerne bryde alle stereotyperne — de vil give dig en tankevækkende oplevelse.

Det bedste forhold, de kan få, er ‘venner med fordele’. Desuden er de absolutte herskere af “Hurtig”, og de vil aldrig udelukke muligheden for at få noget.