Skip to Content

Spar Dig For At Såre Den Pige, Der Var Bange For At Blive Forelsket I Dig

Spar Dig For At Såre Den Pige, Der Var Bange For At Blive Forelsket I Dig

Hun ønskede ikke at blive forelsket i dig. Det var noget, hun frygtede mest for.

Hun forsøgte at undgå dig, fordi hun vidste, at hendes hjerte ville tro, hvad hendes sind ville have. Hun vidste, at hendes hjerte havde truffet en beslutning – en beslutning, hun vidste, at hun ville fortryde.

Hun ville ikke engang lide dig, endsige elsker dig. Og så pludselig befandt hun sig i en situation, som hun ikke længere kunne kontrollere.

Hver gang hun så dig, følte hun sommerfugle i maven. Hver gang nogen nævnte dit navn, kom et smil på hendes ansigt. Hun vidste, at du var dårligt selskab for hende, men hendes hjerte ville ikke høre.

Hun vidste, at hun ikke skulle elske dig, og hun frygtede at elske dig. Hun var blevet såret for mange gange før, og hun kendte følelsen for godt. Desværre, denne gang gav hendes hjerte hende intet andet valg end at slå og føle smerte for dig.

Hun var bange for at elske dig, fordi hun allerede havde været igennem det. Hun vidste hvad der ventede på hende.

Hun vidste en person vil komme ud af dette med sit hjerte knust i en million stykker, og at personen vil ikke være dig.

Hun var bange for at elske dig, fordi hun vidste, at denne falske lykke midlertidigt gjorde hende blind. Denne kortvarige følelse af spænding, håbet om, at hun endelig havde fundet sand kærlighed kastede hende ud på et side spor.

Det gjorde hende glemme hendes fortid og om alle de gange, hun havde været lykkelig i begyndelsen – og såret i slutningen.

Hun var bange for at elske dig, fordi du gav hende håb. Du lod hende tro på, at du var den virkelige mand for hende. Du smilede til hende, at hun var den eneste i verden, der var vigtig for dig.

Du tog hendes hånden og krammede hende, da hun havde brug for din berøring. Men ingen af disse ting var oprigtige. Intet af det var rigtigt. Dette var ikke ubetinget kærlighed – det var noget helt andet.

Dette var at du spildte hendes tid og gav hende falske håb. Dette drag du fordel a, fordi hun have et blødt hjerte.

Hun var bange for at elske dig, fordi hun vidste, at du ville forsvinde uden overhovedet at sige farvel eller du ville lave falske undskyldninger og dumme grunde, som hun ikke ville forstå. Hun vidste, at hun ville være alene, spekulerer håbløst på, hvad hun gjorde forkert, selvom det var aldrig hendes skyld.

Hun var bange for at elske dig, fordi hun vidste, at hun ville blive såret

Hun er en pige med et blødt og følsomt hjerte. Hun er bare en almindelig pige, der ikke ville elske dig i første omgang. Du sneg dig ind på hende og forførte hendes hjerte med tomme ord og dit falske udseende.

Du fortryllede hende iført din ‘gode fyr’ maske. Du har såret hende, fordi du aldrig brød dig om hende. Du har aldrig spurgt dig selv, hvorfor hun var så bange eller hvad hun gik igennem, og hvorfor hun ikke ønsker at stole på dig. Du stillede ikke nogen af disse spørgsmål, fordi du ikke ønskede, at de skulle besvares

Du havde brug for nogen til at være der for dig – nogen til at tale med dig, nogen til at elske dig. Hun gjorde alt det, og alt hvad hun fik til gengæld var hjertesorg og lidt mere smerte.

Alt hvad hun fik, var lov til at græde i hendes soveværelse midt om natten og se på, hvordan hendes vægge blev smallere omkring hende. Hun havde lyst til at trække sig ud af hendes hud for at klare smerten.

Det var for meget for hende at håndtere. Hun ønskede at krybe ind i det mørkeste sted i verden alene og dø.

Når du sårede hende, var hun i smerte, og hun blev ved med at spørge sig selv, hvorfor hun ikke kunne elskes, som hun fortjener. Hun ved hvordan man elsker og hun har elsket før. Så hvorfor kan hun ikke selv få den mindste del af sin kærlighed som hun giver til andre?

Kærligheden viste hende sin spydig ansigt. For hende er kærlighed hver gang hun har lavet en fejl, hver gang hun var den, der ikke prøvede nok.

For hende er kærlighed det, “det er ikke dig, det er mig” sætning. For hende er kærlighed en følelse af opgivelse uden grund. Selvfølgelig er hun bange for at elske.

Kærligheden har smækket sin dør op i hendes ansigt hver gang hun var ved at komme ind.

Trods alt hvad hun havde gået igennem. Trods hun advarede dig og fortæller dig, at hun ikke vil være sammen med dig, fortsatte du med at skubbe hende. Og hvad der endnu værre, blev hun endnu mere interessant for dig, fordi hun ikke ville have dig.

I stedet for at lade hende gå og holde hendes hjerte sikkert for dig, valgte du at være egoistisk. Du valgte at lege med hende for at opfylde dine behov og kaste hende væk, når du havde fået nok.

Du valgte at give hende håb, som gjorde at hun blev lidt længere og tænkte, at du ville ændre dig.

Du valgte ikke at respektere hende, ved at gøre grin med hende.

Du valgte at være en feje, så du afsluttede det hele ved at løbe væk uden et ord.

Du valgte at tie stille, da hun bad dig om at tale med hende for at forsøge at redde jeres forhold.
Du valgte at såre hende, og du gjorde det.

Hun frygter stadig kærlighed. Hun er stadig bange for kærestesorg. Hun tvivler stadig på folk. Men den virkelige kærlighed kommer snart eller senere til hendes dør. Det vil tørre hendes frygt væk og fylde hendes hjerte med ægte kærlighed som hun altid har ønsket.