Skip to Content

7 Ting Mænd Kun Gør Hvis De Har Stærke Følelser For Dig

7 Ting Mænd Kun Gør Hvis De Har Stærke Følelser For Dig

Der er den her fyr som han givet dig en masse opmærksomhed, men du kan ikke finde ud af om han mener det alvorligt eller om han bare leger med dig.

Det er selfølgelig forståeligt. Du kan være blevet såret tidligere og før du satser på et seriøst forhold med ham, vil du sikre dig at han er den som vil gøre dig lykkelig.

Du kan ikke acceptere flere manipulatorer og du ønsker virkelig at finde en som vil respektere dig og sætte pris på dig..

Men mænd er ret komplicerede når det kommer til hvordan de viser os kærlighed, og det er derfor vi skal holde nøje øje med hvad de gør for os.

Men der er også nogle tegn på at han har stærke følelser for dig og at han elsker dig, og derfor vil han gøre nogle fantastiske ting for dig, som andre ikke ville have gjort.

1. Han kæmper sammen med dig

Er der noget mere specielt end en mand der er villig til at kæmpe sammen med dig, mod alt som livet bringer jer begge?

Han er der for at hjælpe dig med dine studier. Han er der for dig når du er syg og han forlader ikke din side før du har det bedre.

Hvis han ikke havde stærke følelser for dig ville han sandsynligvis ikke investere tid og energi i at være der for dig, for at få dig til at få det bedre.

2. Han husker små ting

Han husker alt! Han ved hvornår du har fødselsdag, selv om du kun har fortalt ham det en gang, han husker alle de små detaljer fra din barndom.

Hvad betyder det? Det betyder at han lytter. Hvis han var ligeglad, tror du så han ville have gjort en eksrta indsats for at huske de ting?

Nej. Men fordi han virkelig har stærke følelser for dig, er han villig til at huske selv de mindste detaljer.

3. Han er venlig overfor din familie og venner

Han ved hvor vigtig din familie og venner er for dig, så han gør at hvad der er nødvendigt for at være rar mod dem og gøre dem glade: Sådan en mand er værd at passe på..

4. Han er sårbar

En mand som virkelig kan lide sin kvinde viser hans sårbare side. Det vil være svært for ham, men han er klar til at vise dig alle sider af sig selv.

Han ved at du ikke vil have mulighed for virkelig at lære ham at kende før du kender alle sider af ham.

Det er derfor han er klar til at tale med dig om misbruget i barndommen, eller om kæledyret der døde, og han aldrig fik et nyt fordi han er bange for at miste det også.

5. Han respekterer dine grænser

Med en mand som har stærke følelser for dig, betyder et “Nej” altid “Nej”.

Han vil ikke bønfalde dig om at gå i seng med ham hvis du ikke er klar. Han vil ikke forhaste sig eller få dig til at gøre ting som du ikke er klar til at gøre.

Det betyder at han respekterer dig og dine grænser. Han vil aldrig overskride dem og han vil aldrig få dig til at gøre noget som er uden for din komfortzone.

Han ved bedre end det.

6. Han forandrer sig

OK, for det første så burde du ikke forvente at han forandrer sig. Hvis du ikke kan lide ham som han er, er han ikke den rette for dig.

Men hvis han ser der er noget han gør der plager dig, og stadig vil være sammen med dig, så vil han ændre sig for dig.

Dette er virkelig stort, for vi ved alle hvor stædige mænd kan være!

7. Han vil lade dig sige din mening

Når vi starter et nyt forhold, kan vores partner skuffe os med at sige at vores synspunkt ikke er vigtigt, men ikke hvis han er glad for dig.

Selv om han ikke er enig med dig, vil han lade dig sige din mening og respektere dit synspunkt.