Skip to Content

Hvis Din Mand Gør Disse 7 Ting Er Han Voldelig

Hvis Din Mand Gør Disse 7 Ting Er Han Voldelig

Det er helt normalt at alle forhold har både op- og nedture, og nogle gange skændtes man. Men det er vigtigt at kunne skelne mellem normale skænderier og voldelig opførsel og hvis du opdager at dette sker for dig, skal du se af at komme væk så hurtigt som muligt.

Du skal vide at livet med en voldelig mand ikke er let, og så længe at du bliver hos ham så vil du aldrig få det som du fortjener. Faktisk kan dit liv være i fare hvis han bestemmer sig for at gøre dit liv til et levende helvede.

Hvis du har et barn med sådan en mand, skal du komme væk så de ikke skal se og høre alle jeres skænderier, siden det kan sætte dybe spor i deres sind.

For dem som ikke er helt sikre på og deres forhold er voldeligt eller for dem som ikke har modet til at forlade sådan en mand, så har vi lavet en liste over nogle punkter der kan få dig på en anden tankegang.

1. Han truer dig

En mand som elsker en vil aldrig true sin kærese. Han vil nærmere beskytte hende og hun vil være hans øjesten. På den anden side er den voldelig mand en som vil gøre dit liv værre end det var før du mødte ham.

Hvis du gør noget han ikke kan lide, bliver han hidsig, og kalder dig grimme ting og gør at du føler dig som en dårlig person. Hvis i har børn sammen vil han true med at tage dem fra dig fordi han ved at det er sådan at han kan såre dig mest.

2. Han smækker med dørene og smadrer tallerkner

Dette er noget alle voldelig mænd gør for at skræmme dig, og tvinge dig til at gøre som han siger. Hvis du ikke gør tingene på hans måde, bliver han vred og begynder at smække med dørene for at vise dig at han ikke længere vil tolerere den opførsel, og at det kan gå udover dig næste gang han bliver vred.

Han vil skræmme og hjernevaske dig, sådan at han får dig til at gøre alt som han vil. Hvis du bemærker sådan en opførsel er det tegn på at han bliver voldelig.

3. Han tager dine penge og vil have at du skal spørge om mere

På denne måde vil han få dig til at føle dig underdanig, og selv om du tjener meget mere end ham, vil han aldrig indrømme det. Han vil forlange at du giver ham penge fra din løn sådan at du skal komme til ham for at få dem igen. På den måde vil han at du bliver afhængig af ham sådan han kan bestemme hvad han vil gøre og hvornår.

Det er endnu et tegn på vold i hjemmet og hvis du har muligheden for at forlade ham, skal du gøre det for at beskytte dig selv.

4. Han skræmmer dig med knive og våben

Når en voldelig mand mærker at du forsøger at komme væk, vil han bruge alle midler for at du bliver. Det inkluderer at bruge våben eller knive for at skræmme dig til at blive, eller at han truer dig med at slå dig ihjel for derefter at tage hans eget liv. Det hele er bare et spil, for han ved at du bliver, da du frygter for dit eget liv.

Hvis du har børn sammen med sådan en mand skal du sikre dig at de aldrig bliver vidner til sådanne episoder. Det kan forårsage alvorlige traumer hos dem.

5. Han klapser til dig eller slår dig

Hvis han gør noget som kan skade dig fysisk kan du være sikker på at det du går igennem ikke kun er en fase, men at han virkelig er voldelig. Dette er det værste en mand kan gøre mod en kvinde han elsker, han ved at hun ikke kan gøre noget for at forsvare sig.

Du skal heller aldrig stole på ham når han siger at han aldrig vil gøre det igen, og at han ved at han har gjort noget forkert. Hvis han har slået dig en gang vil han slå dig igen. Sådan en mand fortjener ikke din kærlighed, og du skal ikke være bange for at forlade ham. Det er den eneste mulighed du har for at finde vejen tilbage.

6. Han spiller offerrollen

Hvis han har en dårlig dag eller et hvilket som helst problem, vil han give dig skylden. Som tiden går, vil hans forventninger blive så høje at du ikke har mulighed for at opfylde dem.

Hvilket han også giver dig skylden for, men han vil misbruge dig følelsesmæssigt og endda fysisk. Han tror ikke at du kan opfylde hans behov, og at du også har dine egne behov.

7. Han truer med at tage sit eget liv hvis du forlader ham

Dette er et af de mest åbenlyse tegn på en voldelig opførsel. Ved at true med dette, forsøger han at få dig til at holde dig tæt på ham, sådan han kan fortsætte med at kontrollere dig og leve som han ønsker. Så du står ved en skillevej.

På den ene side truer han med at tage sit eget liv hvis du forlader ham og på den anden side er det dit liv der bliver ødelagt hvis du bliver hos ham. Husk at du altid skal vælge dit eget liv fremfor hans fordi han elsker sig selv for højt til at kunne skade sig selv. Det er tomme trusler det hele, og han bruger dem til at få dig tilbage.