Skip to Content

5 Psykologiske Kneb Mænd Bruger På Kvinder Før De Gør Det Forbi (Og Hvordan Man Forholder Sig Til Dem)

5 Psykologiske Kneb Mænd Bruger På Kvinder Før De Gør Det Forbi (Og Hvordan Man Forholder Sig Til Dem)

Når en mand forlader dig, falder hele din verden fra hinanden. Du føler dig afvist og alene.

Vi har alle prøvet denne forfærdelige følelse og den efterfølgende helbredelsesproces.

Men, hvad sjer der hvis du kunne være et skridt foran den man som vil såre dit hjerte?

Hvad ville der ske hvis du kunne forudse at han vil forlade dig?

Han vil ikke såre dit hjerte, ikke engang hvis du virkelig elskede ham.

For et eller andet sted hen ad vejen vil du indse at han spiller et psykologisk soul med dig for at finde undskyldninger for at gøre det forbi.

Han er sandsynligvis en svag kujon som ikke er mand nok til at tage sig sammen til at sige at han vil ud af forholdet direkte til dig.

Så, han går efter den mest afskyelig og fejeste måde at komme ud af den “suppedas” han sidder i.

Han spiller med din psyke for at forsøge at overbevise dig om at det var dig der var problemet, sådan han kan komme ud af det uden snavs under neglene og helt uskyldig.

Det der sker er at de fleste kvinder ikke engang indser at de blev misbrugt i forholdet før det var slut. Så vil de se tilbage på alt hvad der er sket og indser at ingenting var deres skyld.

De var så forelsket i den mand som udnyttede og misbrugte dem at de ikke formåede at se der var noget galt. De formåede ikke at se at tingene ikke skulle være som de var.

Selv om de lod mærke til at der var noget galt, ville de ikke indrømme det overfor sig selv, for så ville den perfekte bobbel de levede i briste.

Nogle gange er det lettere bare at ignorere sandheden end at indse den for at stå ansigt til ansigt med det uvejr som er på vej.

Det er derfor det er så vigtigt at se objektivt på dit kærlighedsliv.

Se bort fra at du er forelsket, for kærligheden gør dig bling, og du vil ikke være i stand til at se tingene for det de er. Måske fordi du ikke vil, eller bare ikke kan.

Det er mange forskellige måder at mænd spiller deres psykologiske spil på mod kvinder. Siden vi alle er forskellige er vores handlinger det også. Forskellige ting sårer os. Emotionelle psykopater og mænd der spiller spil med andre mennesker, som om de var genstande og ikke mennesker, er kloge nok til at vide nøjagtigt hvordan de når ind til os, for at ramme der hvor det sårer mest.

Disse mænd gør det fordi de vil gøre det forbi med dig, og vil iscenesætte det sådan et det er din skyld.

Her er nogle af de psykologiske kneb de bruger for at få det som de vil, og forlade forholdet med en ny start.

1. Han flirter med andre kvinder

Der kan være mange grunde til at han gør det. Men den mest normale er at han bare vil have din opmærksomhed og vil have at du bliver jalous, – noget som heller ikke er videre sundt.

Men alligevel er det endnu en grund til at han gør det. Han forsøger at give dig et skjult hint om at han snart er færdig med dig og jeres forhold.

Men hvis du spørger ham hvorfor han gør det, vil han selvfølgelig ikke sige det direkte.

Han vil sandsynligvis lyve og gøre sig selv til offer, sådan at du får skyldfølelse og lader ham være.

Han vil sige at du ikke kan lide ham, og at han føler sig ensom når sandheden er at han har fået nok og snart vil forlade dig.

Og når han gør det, vil du føle dig som en lort fordi du tror at det var din skyld, og at du skulle have elsket ham mere.

2. Han giver dig skyldfølelse

Han vil få dig til at føle dig fuldstændig ubrugelig. Uanset hvor hårdt du prøver for at få forholdet til at fungere, vil han finde måder at protestere mod din opførsel.

Han vil give dig skyldfølelse over alt hvad der går galt. Selv når du er i dårligt humør, og forsøger at tage dig sammen for hans skyld, vil han pirke til dig og provokere dig for at få dig til at klikke så at han endnu engang kan være offeret og du er den slemme.

Han vil gøre sådan hver dag fordi han enten vil slå op med dig eller at du slår op med ham, så han ikke behøver at være den der river bunden ud af jeres forhold.

Det bedste du kan gøre i denne situation er ikke at have nogen kontakt med ham og bare gå fra ham.

Selv om det giver ham tilfredsstillelsen af ikke at slå op med dig, men at blive fri for dig, er det ikke den følelsesmæssige nedbrydning værd.

3. Han vil lyve for dig hele tiden

Han har sandsynligvis en affære som er utrolig gennemskuelig. Du ved bare at han er dig utro, og det er hensigten.

Han vil have at du ved det fordi han forbereder dig på et brud.

Men den fordømte side af det er, at selv om han vil have at du skal vide at han ikke længere elsker dig, vil han lyve for dig for at retfærdiggøre hans handlinger, fordi, endnu engang vil han ikke være den slemme.

Han vil lyve om hvor han har været, og hvem han har været sammen med – selv om han dufter af en anden kvinde. Han vil benægte alt.

Bliv ikke for at se på at det sker.

Giv ham ikke endnu en chance, for han fortjener den ikke og han vil sikkert heller ikke tage den.

Lad ham ikke misbruge dig med hans løgne og gøre dig til en komplet idiot. Vis ham ikke at hans løgne rammer dig, og bare gør det forbi.

Hvis han spørger hvorfor, som en psyke-spillende psykopat som ham vil gøre, bare sig “fordi”. Giv ham ikke tilfredsstillelsen af at se dig såret.

4. Han hjernevasker dig

Dette er guldminen til manipulering. Det er det ondeste og mest effektive psykologiske spil der findes.

Hjernevask er en form for emotionelt misbrug, hvor misbrugeren manipulerer situationen gentagne gange for at få dig til at tro at du stadig er vanvittig.

Han vil vælge en situation hvor han siger en ting og gør det stik modsatte.

Og derefter vil han overbevise dig om at du tog fuldstændig fejl, og han aldrige sagde det som du påstår (eller det som du tror han sagde).

Du kan komme ud af denne situation ved at skrive ting ned.

Det er ikke muligt at skrive alt det ned der sker i dit liv, men efter noget tid, vil nogle situationer gentage sig og når de gør det så skriv det ned han sagde eller lovede dig, og hvad han endte med at gøre.

Du vil at problemet ikke er dig, men ham.

Han spiller psykologiske spil med dig sådan at når han gør det forbi med dig, kan han undskylde sig med at du var vanvittig og han havde ikke andre valg end at forlade dig.

5. Han provokerer dig

Han vil trykke på alle de knapper som gør dig vred, og derefter bruge det imod dig.

Uanset hvor du er, efter konstant verbal og følelsesmæssig påvirkning, vil du bukke under for presset.

Det var det han var ude efter fra starten. Siden i har været sammen i noget tid, ved han nøjagtigt hvad der gør dig vred og han vil bruge det imod dig.

Når du bliver vred, vil han spille offeret og udnytte situationen.

Denne manipulation er perfekt til at dække over et brud, for du er jo den som er umulig at være sammen med.

Du er hele tiden vred og råber konstant.

Når du ser på det fra overfladen, er det sandt, men når du graver lidt dybere vil du se at han var skyld i det kaos og iscenesatte hele situationen.

Og alt dette er kun fordi han ikke var modig nok til at slippe dig, som en mand. Han gjorde det som en emotionel og umoden mors dreng, en ægte gammeldags kujon.

Du fortjener ikke en kujon, du fortjener en mand.