Skip to Content

7 Ting Jeg Engang Stillede Mig Tilfreds Med (Men Aldrig Igen)

7 Ting Jeg Engang Stillede Mig Tilfreds Med (Men Aldrig Igen)

1. Elendige venner

Mange af os har de venner der kun ringer når de ikke har noget andet at lave – eller noget bedre at foretage sig. Eller der er dem der altid bebrejder dig for de fejl de har begået. Ja, det er de elendige venner og de fortjener ikke en plads i dit liv.

Du har stillet dig tilfreds med elendige venner da du var yngre, men det behøver du ikke længere. Du er voksen nu, og du har ikke brug for nogen der får dig til at føle dig elendig og kun udnytter dig.

Du fortjener at have rigtige venner og ved at udelukke de elendige venner gør du plads til dem der fortjener dig.

2. Næsten forhold

Det tog kører jeg ikke med mere. Jeg har haft min andel af kærstesorger og jeg har ingen planer om at fortsætte ad den vej. Det er forståelig når du dater og slår op.

Selvfølgelig får du et knust hjerte, men når du ikke går på date med en og stadig får dit hjerte knust, så er det et problem. En som du troede der elskede dig og holdt af dig ender med at såre dig allermest.

Jeg åbnede mit hjerte for dem, og jeg lukkede dem ind, kun for at finde ud af at de var sammen med en anden. De ledte efter følelsesmæssig opbakning og kærlighed hos mig, men så snart de fandt en til at erstatte mig, ødelagde de mit hjerte.

Jeg falder ikke for det lort mere. Jeg har lært min lektie.

3. Giftige forhold

Jeg er naiv og stoler på folk. Det er derfor jeg er så nem at manipulere med. Jeg er blevet løjet for og narret. Jeg har aldrig formået at se andres sande ansigt på grund af forelskelse, på grund af noget som jeg troede var kærlighed.

Jeg tilgav dem for længe siden, men jeg havde problemer med at tilgive mig selv. Jeg var så vred på mig selv over at falde for deres tricks og for ikke at se klart, men med tiden formåede jeg at komme videre.

Jeg ved at det ikke var min skyld og at jeg ikke gjorde noget forkert. De udnyttede mig. Det er dem der har brug for hjælp, ikke mig. Det eneste jeg kan gøre er at love mig selv ikke at falde for det igen.

4. Elendige kærester

Jeg er færdig med at være den eneste der prøver. Jeg er færdig med at leve i et forhold hvor jeg bliver behandlet som lort. Jeg er færdig med at gå ud med egoistiske mænd der kun ved hvordan de skal passe på sig selv.

Jeg var der for ham så mange gange, og han forlod mig så mange gange hvor jeg havde allermest brug for ham. Han fortrød aldrig og stoppede aldrig op og tænkte over hans opførsel. Han følte at det er et normalt forhold, fordi fra hans side var alting helt fint.

Det er en fejl jeg aldrig vil begå igen. Det var en oplevelse jeg lærte meget af. Jeg lærte hvor stærk og elskværdig jeg er. Jeg lærte at ingen mænd havde ret til at behandle mig som han gjorde.

5. Forhold der kun går en vej

Jeg ofrede så meget for ham. Jeg gjorde alt for at tilfredsstille ham. Essentielt set spillede jeg efter hans regler. Jeg var aldrig rigtig lykkelig i det forhold, men jeg troede jeg var fordi jeg ikke vidste hvad ægte kærlighed var.

Jeg vidste ikke hvordan det var at være elsket og værdsat af nogen. Jeg vidste ikke hvordan det føltes at vågne op lykkelig om morgenen.

Jeg forsømte mig selv psykologisk og fysisk. Jeg følte og lignede lort. Jeg tog mig af ham, og ignorerede mine egne behov, men jeg blev altid taget for givet.

Jeg fik ingenting retur. Hvorfor? Enkelt – jeg var den eneste der elskede i det forhold. Han var ligeglad.

Det er min skyld, for der var ingen der tvang mig til at blive. Jeg undervurderede blot mig selv og jeg lod ham frivilligt misbruge mig med hans forsømmelser. Jeg burde havde vist at jeg fortjente mere, men det ved jeg heldigvis nu.

6. Booty calls

Jeg er stoppet med at svare sent om aftenen, fuldskabsopkald og åbner ikke døren midt om natten længere. Jeg har fundet min selvrespekt, den som jeg manglede da jeg var yngre.

Jeg stolte eller troede aldrig på mig selv, så jeg stillede mig tilfreds med hvad der var. Når jeg kunne lide en ville jeg gøre alt for at få deres opmærksomhed og de ville udnytte mig.

Jeg vil ikke gøre det samme om og om igen. Over årene har jeg indset at jeg ikke behøver at tigge nogen om deres opmærksomhed. Jeg er klog.

Jeg er sjov at være sammen med og der er nogen der kan lide mig uden at jeg beder dem om det. Der findes nogen som vil give mig deres tid.

7. Altid den sidste på listen

Jeg er virkelig træt af at være alles sidste prioritet, specielt de mænd jeg har gået ud med. Jeg er træt af at blive behandlet på en måde som jeg ikke fortjener. En måde som ingen fortjener.

Jeg anede ikke hvem jeg var førhen. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle sætte pris på mig selv. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle elske mig selv, så jeg ledte efter bekræftelse alle de steder jeg kunne – desværre også hos de forkerte mænd.

Jeg er ikke den unge og naive pige længere. Jeg er blevet opmærksom på min egen værdi. Jeg har slået tilbage efter alle de slag jeg har taget.

Der er ikke nogen der kan lege med mig længere. Der er ikke noget med at stille mig tilfreds med ting jeg ikke fortjener, for jeg fortjener alt hvad jeg drømmer om.