Skip to Content

7 Åbenlyse Tegn På Han Ikke Er Din Soulmate

7 Åbenlyse Tegn På Han Ikke Er Din Soulmate

Enhver single pige på denne planet ønsker at hende kærlighedsforhold holder men det er desværre ikke muligt hver gang. Nogle piger har høje forventninger og når de får den mand som ender med ikke at være deres drømmemand, bliver de skuffet.

På den anden side, er der piger der ikke tror de fortjener kærlighed, så de tror at alle de fyre der kan lide dem er gode for dem.

Det vigtigste i et forhold er at se om den mand du er sammen med virkelig er din soulmate, eller om du bare lever i benægtelse. Jeg ved det gør ondt at give slip på en anden, men det er bedre end at leve i elendige forhold.

Til alle jer som ikke er sikre på om i er med jeres livs kærlighed, eller blot endnu en mand i jeres liv, så er der her nogle tegn på at den mand du dater ikke er din soulmate, selv hvis du troede anderledes.

1. Han sætter ikke dig først

En mand som ikke sætter dig først er bestemt ikke en som er din kærlighed værdig. Hvis han ikke ser dig som en prioritet, er det mest sandsynligt at han ikke vil elske dig som du fortjener.

En mand der virkelig elsker en kvinde vil sætte hende først, og hendes lykke vil være mere vigtigt for ham end hans egen. Hvis din mand fortsætter med at gøre ting du ikke kan lide og altid sætter dig sidst, er det måske tid til at tale med ham om jeres fremtidsplaner. Så ved du i det mindste om han er seriøs, eller om du blot er en flirt.

2. Der er ingen seksuel tiltrækning

Seksuel tiltrækning er en af de vigtigste ting i et forhold. Hvis du føler at der ingen seksuel tiltrækning er mellem jer, bør du vide at der er noget galt.

Par som elsker hinanden kan ikke holde hænderne fra hinanden, men hvis du ikke føler at der er ild i soveværelset længere bør du være bekymret. Måske ser din partner en anden pige som giver ham alt det du ikke giver ham.

Eller måske vil han slå op med dig, så han vil ikke have sex med dig for at undgå at du knytter dig endnu mere til ham. Uanset hvad årsagen er , er det ikke godt, så du bør være åben omkring dette med ham.

3. Du føler dig ikke godt tilpas omkring ham 

Selv hvis du konstant siger til dig selv at du er et godt match og du burde være tryg ved ham, er du det ikke. Når du kommer hjem til ham, føler du at al din positive energi er blevet drænet væk, og du føler dig nede med kort varsel.

Du føler heller ikke at du kan være dig selv omkring ham, og du har det meget bedre når han ikke er der. Dette er et rødt flag som tegn på at det ikke er meningen i skal være sammen, så jo før du slår op med ham, jo lykkeligere bliver du.

4. Du føler ikke at han er din person længere 

Hvis han ikke er den du ringer når der sker noget dårligt eller godt, betyder det at han ikke er så vigtig for dig. Og vi ved alle at din kærlighedspartner bør være den vigtigste person i dit liv.

Hvis du føler at du ikke kan stole på ham, og han ikke kan holde på dine hemmeligheder, bør du tale med ham åbent om jeres forhold. Du bør fortælle ham at det generer dig og hvis han ikke er villig til at ændre sig, så sig til ham at du er færdig med ham.

Hvis han ikke reagerer på dette wake-up call, så pak dine ting og find lykken et andet sted.

5. Han gør ingen indsats for jeres forhold

Hvis du føler at du er den eneste der prøver, er det helt sikkert et dårligt tegn. Begge parter bør yde en ligeværdig indsats i et forhold, og hvis en af dem ikke gør det, er der helt sikkert et problem.

En mand der ikke ønsker at yde en indsats for dig og for jeres fremtid er en der ikke er interesseret i dig og som ikke ser dig som en permanent partner. Måske ønsker han ikke at forpligte sig, og det eneste han ønsker er sex og sjov. Hvis det er det du ønsker, så fint, men hvis du vil have mere end det, er tiden inde til at tale med ham.

6. Han giver dig aldrig komplimenter

Hvis du føler at din mand aldrig giver dig komplimenter for ting du gør, betyder det at der er noget galt. En mand burde give hans kvinde komplimenter engang imellem, specielt hvis hun tager pænt tøj på eller når hun opnår nogle af hendes mål.

Hvis din mand aldrig gør det, men han vil at du giver ham komplimenter, kan du konkludere at han er en narcissist og et forhold med ham blot er spild af tid. Han vil aldrig give dig den kærlighed du fortjener og du vil aldrig blive en rigtig lykkelig kvinde sammen med ham.

7. Du tænker på andre mænd

Hvis du tænker på andre mænd, og alle de ting han ville kunne gøre for dig, er det helt sikkert et tegn på at din nuværende partner ikke er din soulmate. Du er bare fastlåst i et forhold og bange for at komme videre.

Du tror måske at det er bedre at være sammen med ham fordi han vil ændre sig, men det gør han ikke. Hvis han ikke kan se at du lider, er det på tide at komme videre. Hold dig fra ham, og vis ham hvad han har mistet ved at lade ham gå.