Skip to Content

10 Beviste Måder At Gøre Ham Afhængig Af Dig På

10 Beviste Måder At Gøre Ham Afhængig Af Dig På

Der er millionvis af måder at gøre ham afhængig af dig på, milliarder af gode råd, og de fleste af dem burde være glemt igen i 1800 tallet hvor de hører hjemme. At ændre dig selv på en måde som får en mand til at blive afhængig af dig på er noget vi har forsøgt på i lang tid.

Vi skal acceptere dem men også ændre os for dem?

Hele ideen med kærlighed er at finde en som ikke er perfekt, men som er perfekt for os. Ingen er perfekte, så hvorfor i alverden skal vi lede efter fuldkommehed?

En god lytter, en som støtte os og skræmme os væk med loyalitet – så har du en perfekt mand.

Så har du en mand som aldrig vil bede dig om at ændre dig, fordi du er allerede perfekt for ham.

Og når du finder den mand, vil du selvfølgelig bekymre dig om hvordan du beholder ham. Det er helt normalt at søge efter råd og måder hvorpå du kan beholde ham i dit liv, og det er derfor denne artikel er her.

Vi giver dig 10 beviste måder at gøre ham afhængig af dig på, og som ikke inkluderer at du smører hans rugbrødder og nikker høfligt når han taler.

Jeg vil ønske at jeg kunne sige at jeg laver sjov, men det er faktisk et råd jeg fandt på internettet. Det viser blot at internettet er et mørkt og skræmmende sted.

1. Kommuniker med ham

en leende tjej sitter vid ett bord med en man

Kommunikation er udgangspunktet, nøglen til ethvert sundt forhold. Hvis der ingen kommunikation er, er der ingen ærlighed, der er ingen deling af de vigtige begivenheder i livet med din bedre halvdel.

Og der er selvfølgelig heller ingen viden om hvordan det faktisk står til med forholdet, for du løser alle problemerne selv, og det samme gælder for ham.

Det er vigtigt at kommunikere, at opmuntre ham til at snakke med dig. På den måde vil i lære at stole på hinanden og være hinandens bedste ven, noget som er utrolig vigtigt for at forholdet vokser.

Når du ved at din partner er er for dig, at din partner altid vil være der for at lytte til dine problemer, at dele stilheden og give dig råd, så virker livet slet ikke så skræmmende. Så den første måde at gøre ham afhængig af dig på er at være hans ven.

2. Accepter og støt ham

Det at blive accepteret er stadig grundæggende menneskelige behov. Det er noget vi alle længtes efter, uanset hvor trygge og seje vi er. Vi har brug for en som ser alle vores fejl og elsker os for dem.

Vi har brug for en som ved at vi ikke er en superhelt, men stadig ser os som en. Præcis som du selv ønsker at blive acceptere, sådan skal du også acceptere ham.

Elsk ham for hans fejl og særligheder, ikke til trods for dem, og husk at ingen er perfekte. Det eneste der betyder noget er hvor godt i passer sammen.

Dette bringer os til vigtigheden af støtte. Livet er hårdt, og jeg mener virkelig hårdt. Det ene øjeblik går alt på skinner og i det næste sekund forsvinder jorden under fødderne på dig, og du aner ikke hvad du skal gøre.

I sådanne øjeblikke er det vigtigt at vide at du har en bag dig, en der er din størte fan. Og i bør være den person for hinanden.

Opmunter ham når han træder ud af komfortzonen, og vær der for at trøste ham når tingene ikke går som planlagt. Hvis der er noget der vil styrke jeres forhold så er det det.

3. Lev dit liv fuldt ud

Vær ikke bange for alenetid. Det at have drømme du vil følge og noget du er lidenskabeligt optaget af, er noget at det der gør dig til noget særligt. Han forelskede sig i dig da du var fri som fuglen, da du fulgte dit hjerte og levede livet fuldt ud.

Det giver ikke mening at opgive alt fordi du er i et forhold. Som tiden går vil han begynde at føle sig skyldig fordi du har opgivet dine drømme for ham, og du vil uundgåeligt begynde at føle dig ulykkelig over at du ikke gjorde det du plejede at drømme om at gøre.

Være ikke bange for at have et liv uden for forholdet, du vil blive overrasket over hvor meget lidt afstand kan gøre for at bevare forholdet lykkeligt.

4. Krydderi på sexlivet!

en man utbyter kärlek med en kvinna i sängen

Krydderi på sexlivet i soveværelset, uden for soveværelset, hvorend du måtte ønske. Tanken er at bevare spændingen, for mange par kommer ind i en rutine og begynder at gøre ting automatisk. Tænk dig at kysse dit livs kærlighed automatisk, det er præcist sådan det virker.

Du kan foreslå nogle nye stillinger i sengen, overraske ham med et par sexbeskeder eller måske en hurtig tur om morgenen inden i skal på arbejde. Det vigtigste er at du føler dig tilpas når du gør det, der er ingen grund til at krydre sexlivet hvis du ikke er 100% klar til det.

Han vil kunne mærke det og det vil ikke være lige så spændende som det ellers ville have været. Så gør det når du er klar til det, og føler at tiden er inde.

5. Vær ikke bange for at være emotionel

At lade følelserne hobe sig op er aldrig en god ting, specielt ikke hvis du lagrer dem dybt inde. De skal ud til sidst, ellers drukner du i dem. Heldigvis har du nogen du kan snakke med, nogen som vil være glad for at kunne hjælpe dig uanset hvad som plager dig.

Vis ham at du stoler på ham og sætter pris på hans hjælp. Selv om han ikke har lige så gode råd som dine veninder har han stadig en skulder at græde ud ved og ører til at lytte med.

Han vil føle sig beæret over at du besluttede dig for at vise ham din sårbare side, og du vil føle dig lettet. Vær ikke bange for at udtrykke dig om hvor meget du elsker ham og hvor meget du sætter pris på at han er i dit liv.

Mænd har brug for at vide at deres indsats ikke er forgæves og du er den eneste som kan forsikre ham det, så hold det ikke for dig selv, når han gør noget du falder for.

6. Vær sikker på dig selv

Selvtillid er det der gør at mænd falder pladask for dig og det samme gælder for din mand. Vær ikke bange for at tage fedt tøj og sko på som gør at du føler dig godt tilpas. Prøv med nye ting, tag på spa-weekender og vinsmagning sammen med dine venner.

Gør det som får din selvtillid til at stige til nye højder, og stol på mig, han bliver afhængig af dig på kort tid. Problemet er at mænd hurtigt får det bedre når de kan vise deres partner frem.

Og hvad så hvis du ikke er lige så perfekt som alle modellerne i bladene? De er alligevel regideret med photoshop. Gør noget ved din egen perfektion og omfavn den. Når alt kommer til alt, er der ingenting der er mere attraktivt end en kvinde som er selvsikker og elsker sig selv.

7. Bevar eventyrlysten

Dette er min favorit. Lav en liste over alle de ting du har lyst til at prøve og tind de partner har lyst til, siden han helt sikkert har nævnt dem overfor dig.

Når listen er færdig så begynd med at planlægge gennemførelsen. Du kan til og med lave en bucket list over de ting i vil gøre i løbet af året.

Gør det spændende og fyldt med adrenalin, såsom faldskærmsudspring og elastikspring. I kan til og med eller gå i en forlystelsespark, og det er noget i ikke har gjort særlig længe.

Pointen er at i gør tingene sammen, og at i har det sjovt og har det godt. Omfavn barnet i jer og gør alle de ting i drømmer om. Selv om det er sjovt, så kør rundt i en brandbil, så længe i har det fantastisk sammen og laver minder, gør i det rigtige.

8. Lad ham være en del af dit liv – ikke hele dit liv

man och kvinna pratar över kaffe

Når vi er på bryllupsrejse, kan vi ganske enkelt ikke få nok af hinanden og det er fuldstændig normalt. Men når bryllupsrejsen er ovre, er det ikke længere normalt at være sammen hele tiden og gøre ham til hele din tilværelse. Gør ham til en del af dit liv, men ikke hele dit liv.

Fortsæt med at følge dine drømme og lidenskaber, og ved ham om at følge med og holde dig med selskab på vejen. I er de bedste venner, elskere og sjælevenner.

Men det betyder ikke at resten af verden stopper med at eksistere bare fordi i er blevet forelsket. Nyd livet i fulde drag, og nyd det både med ham og sammen med venner og familie. Nyt det sammen med dig selv først, for alenetid er utrolig vigtig for at du også er lykkelig og frisk.

Du kan ikke tømme en tom kop, så pas på dig selv først. Vær ikke bange eller flov over at prioritere dig selv nogle gange. Du fortjener også at være lykkelig.

9. Respekter ham og bed ham om at respektere dig

De to vigtigste elementer i et forhold er helt sikkert respekt og loyalitet. Siden loyalitet kommer af at man respekterer hinanden, betyder det at respekt er den ultimative ingrediens i et vellykket forhold, ved siden af kærlighed.

Respekter hans grænser og hans tid på samme måde som du ønsker at han skal respektere dine. Hvis han siger at han skal ud med vennerne, opmunter ham til at gøre det.

Vis ham at han har din tillid. Respekter hans virkelighed lige så meget som du ønsker at han skal respektere din. Og respekter hans ønsker og værdier.

For at få et forhold til at lykkedes, skal der ingåes mange ofre og kompromisser. Men det at nogen skal ofre deres fritid, drømme og ønsker for at gøre den anden part lykkelig er en enkeltbillet til katastrofe. At give det op man tror på er endnu værre – norget som leder og til det sidste punkt i denne artikel.

10. Vær dig selv og opmunter ham til også at være sig selv

Vær dig selv. Lad ham være sig selv. Som jeg har sagt flere gange, er ingen perfekt. Så der er ingen grund til at du skal opgive de ting som gør dig til den du er, og bed heller ikke ham om at gøre noget, hvis du ikke er villig til at gøre det samme.

Hele ideen bag et forhold er at gøre tingene sammen, vokse og blive gamle sammen, forandre og udvikle hinanden. Du vil ikke være den samme person som du var sidste år, og det vil han heller ikke.

Men så længe i er jer selv, lige så længe i taler sammen om de problemer i har i livet, vil i have det godt. Vær ikke bange for at vise ham din sårbare side, lige såvel som din seje og vilde side. Han forelskede sig i dig, hele dig. Ikke kun de gode sider. Husk det.