Skip to Content

7 Ting Fyre Gennemgår Efter Hjertesorger (Som De Har Svært Ved At Indrømme)

7 Ting Fyre Gennemgår Efter Hjertesorger (Som De Har Svært Ved At Indrømme)

Hjertesorger er svære uanset hvad, om du er kvinde eller mand. Smerte, skuffelse og er forfærdelig følelse af ensomhed er alle tilstede. Det der er forskelligt er hvordan man håndterer smerten.

Forskellen på hvordan en mand og en kvinde håndterer brud er det der gør mænd hjerteløse efter et brud, selvom de slet ikke er det. Det der foregår i deres sjæle og tanker forbliver et mysterie.

Men, jeg var fast besluttet på at komme det til bunds, så jeg spurgte 30 mænd om deres oplevelser i forbindelse med et brud og hjertesorger. Hver eneste af dem havde noget unikt at tilføje, men deres generelle tanker og handlingsmønstre var næsten identiske. Jeg har opsumeret det til 7 ting som mænd gennemgår efter et brud:

1. Skjuler det faktum at de er såret

Bare fordi de ikke viser at de er såret betyder ikke at de håndterer brud nemmere end kvinder. Mænd støder ind i dårlige forhold og forkerte kvinder lige så nemt som kvinder. De er ikke på nogen måde beskyttet mod den smerte et brud medfører.

Kvinder taler med deres venner og får den nødvendige forståelse og støtte, men det får mænd ikke. Hvis de udtrykker for andre hvordan en pige har ødelagt dem, bliver de drillet og gjort til grin af deres venner.

Ikke kun det, men de fleste mænd føler sig mere svage hvis de taler om deres følelser (uanset om de er gode elller dårligt), så de undgår helt at tale om dem.

2. Gør deres bedste for at virke glade

Ordet virke fremhæves her. De er ødelagte, men de gør deres bedste for at skjule det. Så de opfører sig som om intet er sket, ingenting kan røre dem og alt er super duper.

Det er en af de værste og mest ødelæggende helingsteknikker. Istedet for at håndtere deres følelser, fejer de dem ind under gulvtæppet og viser deres stærke ydre. De smuldrer indvendigt og at lade som om gavner dem ikke.

3. Går i fitnesscentret

Istedet for at håndtere det de føler indvendigt, koncentrerer de sig om deres ydre. Så de går i fitnesscentret som et forsøg på at helbrede deres ødelagte ego. De fokuserer på at komme i form og få en six pack, og de omdirigerer deres tanker til dem selv, hvilket essentielt set er godt.

Desuden sveder de al deres smerte og frustration ud i processen, selv om de ikke er klar over at de gør det. Det eneste de ved er at de får det bedre, så de fortsætter.

4. Finder noget der vil distrahere dem

De har brug for noget der distraherer dem fra denne uudholdelige smerte. Så de gør det ved at prøve noget nyt, begrave sig i arbejde, spille computer, maraton filmaftener eller se alle sæson’er af deres yndlingsserie i nogle aftner i træk.

Værste scenario er at de drukner deres smerte i alkohol. Næste morgen indser de at det ikke gik så godt, og det eneste de opnåede var en forfærdelig hovedpine.

Uanset hvad er det gavnligt at blive distraheret. Det gør at mænd kan stoppe med at tænke på alt det der lige er sket. Men hvis de fortsætter i længere tid, er de ikke en god måde at håndtere fakta på.

5. Når til et vist niveau af depression

De genspiller hver eneste scenario i deres hoveder. De føler sig nostalgiske over de øjeblikke der aldrig vil ske. De foretrækker at være alene, undgår at være sociale. Enten spiser de hele tiden (trøstespiser) eller også spiser de slet ikke, helt afhængig af deres personlighed.

De stalker deres eks’es sociale medier og online status. Tanken om deres eks med en anden dræber dem.

De bliver overvældet af smerte og ved ikke hvad de skal gøre. Det værste er at de holder det for dem selv, så det tager meget længere tid at bearbejde tingene og komme over bruddet.

6. Har one night stands

De vil være sammen med hvem som helst. De har den ide om at sex med en tilfældig kvinde vil gøre at de får det bedre, og føler sig mindre alene. Men, de fleste fortryder lige efter, eller måske endda mens de har sex.

De kan huske hvordan det var at have en rigtig tilknytning. De kan huske lydende, bevægelserne og ansigtsudtrykkene hos deres eks. De sammenligner. De savner den følelse de havde før. Så deres one night stands er ikke mere end en masse fortrydelse der aldrig hjælper.

7. Forhaster sig ind i det næste forhold

Forhold der indledes mens man stadig ikke er ovre sin eks forbindes mere med mænd end kvinder. Det er en forskel blandt kønnene.

De har en følelse af at de vinder hvis de kommer videre først, hvis de finder en anden til at udfylde tomrummet efter den anden. Det føles godt i starten. De har en ved deres side.

Men eftersom deres følelser bliver mere stabile, indser de at de forhastede sig ind i noget. De kender ikke den person de er sammen med nu, eller også er de stadig ikke helt ovre deres eks.