Skip to Content

8 Typer Af Sex Fyre Kun Vil Have Med Piger De Er Ligeglade Med

8 Typer Af Sex Fyre Kun Vil Have Med Piger De Er Ligeglade Med

Lad os se det i øjnene damer – sex er en fantastisk ting. Men der er en forskel på at have sex og elske. Hvis du bare vil have sex, kan du gøre det med den første fyr du møder i en bar, og hvis du elsker, er der nogle følelser involveret.

Så hvordan kan du vide, om en mand bare går ud med dig eller om han gør det fordi han elsker dig? Her er nogle typer af sex, som viser, at han bare er en pik på udkig efter en ting, og at han vil gå så snart han har fået hvad han vil.

1. Der er ingen øjenkontakt

Når to mennesker elsker med hinanden, ser de ofte hinanden i øjnene. Selv den stærkeste alfahan vil kigge ind i dine øjne når I elsker, men hvis din fyr ikke kigger ind i dine øjne, betyder det at han kun ønsker en ting, og at han vil forlade når han har fået det, han vil have. Det betyder, at du bare er et opkald for ham, og at han ikke tager dig alvorligt.

2. Efter han har fået hvad han ville, praler han af det til sine venner

En fyr, der respekterer hans kvinde vil ikke tale med sine venner om sex med hende. Det er okay at fortælle sin nærmeste ven, at han tog sit forhold op på et helt nyt niveau, men hvis han fortæller om det til andre personer han møder, er det noget, du ikke bør tolerere. Især hvis han beskriver alle detaljer fra soveværelset og får dig til at ligne en luder, der bare vil have noget pik.

3. Han hopper over forspillet

Hvis en mand hopper over forspillet, betyder det, at han ikke er så interesseret i dig. For ham er det ikke vigtigt, hvad du føler, og hvad du vil, han vil bare tilfredsstille hans behov. Sandheden er, at han bare ønsker at komme inde i dig, og hurtigt forlade dig bagefter. Og en sådan mand vil aldrig være et kæreste materiale, i det mindste ikke for dig.

4. Han foreslår orgier og trekanter

Når en fyr elsker en kvinde, vil han kun elske med hende alene. Han ønsker ikke, at andre skal være involveret i deres samleje. Det kaldes respekt. Men hvis din mand bliver ved med at snakke om at invitere en anden kvinde ind i dit soveværelse, betyder det, at han er ligeglad med dig, og at han bare vil prøve nye ting. Igen bekymrer han sig kun om sig selv, og tænker ikke på dine behov.

5. Han bekymre sig ikke om din orgasme

Hans livsmotto er: “Mig, mig selv og jeg!” Han er ligeglad med om du fik noget ud af det, han tænker kun på sig selv. For ham er sex noget, der kun skal tilfredsstille kam, og det er det. Han er ligeglad med hvad du vil eller hvad du har brug for, så han vil aldrig give dig en orgasme. Hvilken fuckboy, ikke?

6. Han er for grov

Lidt spanking vil ikke dræbe nogen, men hvis han går over stregen, bør du ikke lade ham komme ind i din seng længere. Det betyder, at han kun ønsker at få det, han ønsker, og ikke engang spørger dig om lov til at han gøre det. Hvis han er for grov, betyder det, at han er ligeglad med om det sårer dig, og han er ikke planer om at stoppe, før han når sit klimaks. Du bør ALDRIG acceptere denne form for adfærd, så er det bedre at du bliver bedre så langt væk fra ham som muligt.

7. Han lytter ikke til dine ønsker

Hvis du beder ham om at prøve en ny stilling, og han nægter det, betyder det, at han er ligeglad med dig. For ham er det på ‘min måde eller ingen måde’ og han holder fast ved det hele tiden. Han vil kun gøre ting, som han kan lide, og han lytter ikke til dine ønsker. Dette er et stort, rødt flag, som betyder at han ikke vil noget seriøst med dig, og at i sidste ende er du bare hans legetøj.

8. Han forlader dig så snart han har fået hvad han ville

Når en mand elsker en kvinde, vil han altid sove ved siden af hende efter de har elsket. Men hvis du din fyr har fået hvad han ville og derefter går hjem, betyder det at noget ikke er rigtigt. Han kom kun til dig for at få sex. Og efter at han har fået tømt, vil han bare forlade dig og aldrig ringe dig tilbage. Hvad for et røvhul!