Skip to Content

Hans Ultimative Seksuelle Fantasi, Baseret På Hans Stjernetegn

Hans Ultimative Seksuelle Fantasi, Baseret På Hans Stjernetegn

Vædderen

De elsker tanken om at blive fanget, så du skal ikke blive overrasket over hvis din vædder konstant ønsker at have sex på risikable steder. Offentlig sex er noget de drømmer om. Hvis du ønsker at opfylde hans seksuelle fantasi, begynde i det små.

Du behøver ikke at gøre det på et offentligt sted med det samme. Bestil et hotelværelse og gør det ved vinduet og fortæl ham at han skal forestille sig, at nogen ser det nede fra gaden. Det vil tænde ham helt vanvittigt.

Tyren

Hvis du på en eller anden måde kan kombinere mad og være en sex slave, ville det bare være perfekt. Taurus ønsker at blive forkælet i soveværelset. Han ønsker at nyde sig selv, mens du gør alt arbejde.

Deres ultimative fantasi er at have nogen til at opfylde deres ønsker uden at stille spørgsmål. Hvis du er klar til det, gør det – du vil ikke fortryde det, ikke engang en lille smule.

Tvillingerne

Sna om skøre ting! Deres fantasier er de skøreste. De har ikke engang noget særligt de elsker, så længe det er sjovt, smukt og vildt.

Desuden er tvillingerne kendt for at være kreativ i soveværelset, så uanset hvilken idee de har for u en god oplevelse. Husk, du kommer aldrig til at kede dig med en tvilling.

Krebsen

Hos krebsen handler det om følelser. Krebsen har ikke specifikke fantasier, de vil bare have en dyb og følelsesmæssig oplevelse. De ønsker at gøre deres partner den lykkeligste person når de har sex.

Uanset hvad personen kan lide, vil en krebsen gøre det. Resultatet af deres elskov og deres partners fornøjelse er deres fantasi.

Løven

De ønsker at være centrum for opmærksomhed. Deres største seksuelle fantasi er forspil og handlingen, hvor de spiller hovedrollen.

De vil være glad for at give dig en gang striptease, og få mange komplimenter til gengæld. De vil være smigret, og du skal vise dem det. Vis og fortæl dem, hvor hotte og smukke de er.

Jomfruen er lidt af et kinky tegn. De elsker alt, hvad de normalt ikke ville gøre i deres hverdag.

Dette kan overraske dig, men vær forberedt på stort set alt, hvis du planlægger at have sex med en jomfru. Deres fantasier omfatter feticher af enhver art, det afhænger bare af, om hans fetich også bliver din kop te.

Vægten

Et trekant er den ultimative fantasi af hver Vægt og den bedste del er, at de virkelig kan trække det ud. De er omsorgsfulde, og det er som om de kan læse andres sind.

De ved præcis, hvad deres partner har brug for, og hvordan de skal gøre det. Hvis han kan tilfredsstille en person, kan han helt sikkert tilfredsstille andre.

Skorpionen

Deres ultimative fantasi gør at deres partner kommer så hurtigt som muligt og mere end en gang. De vil have den gyldne berøring, der får deres partner til at skrige og bede om mere.

Nogen gange forestiller de sig deres tidligere partnere og tænke over, hvad de kunne gøre for at gøre sex endnu bedre. De forsøger altid at være endnu bedre end de var før.

Skytten

Det handler om at have det sjovt. Bliv ikke overrasket, hvis han klæder sig på i en fjollet kostume før han har sex.

De ønsker at være fjollet og grine i hverdagen og i deres sexliv. Deres største seksuelle fantasi er at finde en person, der er som dem og som de kan være dumme med.

Stenbukken

De er også meget kinky i soveværelset som er helt modsat deres hverdag. De ønsker at blive styret i soveværelset. De ønsker at få smæk og blive bundet.

Du ville aldrig have gættet, at en å traditionel og kontrollerende stenbuk er så skør i soveværelset. Nå men, hvis du giver ham det han vil have, bliver han endnu mere vild.

Vandmanden

Vandmanden er et intelligent stjernetegn, som heller ikke mangler intelligens i soveværelset. Deres ultimative fantasi er at bruge denne intelligens i soveværelset. De vil gerne lave nye ting. Så hvis du vil imponere dem, skal du være kreativ og foreslå ideer.

Nogle af dem vil helt sikkert virke, men først, for at se hvad de vil, prøv forskellige sexede ting, og det vil lede dig i den rigtige retning. Bagefter er fræk snak din bedste ven, mens du er i seng med en vandmand.

Fisken

De er meget kreative og kunstneriske. Deres ultimative fantasi ville være at dække jer begge i maling og have sex på et hvidt lærred, så efterfølgende kan de beundre det mesterværk, I begge har skabt.

De starter fint og langsomt og slutter groft og frækt. Bare gør dig klar, en fisk kan elske i timevis, bare så du er klar over hvad der venter dig.